Baby aankondigingskaarten

Als er één nieuwtje is dat een grote presentatie verdient, dan is het wel de geboorte van een baby: een uniek moment in ons leven dat we op een speciale manier willen delen met familie en vrienden. Een geweldige manier om dit aan te kondigen is met een gepersonaliseerde kaart met een ontwerp dat bij uw stijl past, waarop u de eerste foto's van de baby en informatie, zoals de naam en de geboortedatum, kunt toevoegen.

Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Goed aanpasbaar

Goed aanpasbaar

Voeg uw tekst en foto's toe en personaliseer het formaat en type papier

Extra zekerheid

Extra zekerheid

We sturen u nieuwe kaarten als het evenement moet worden geannuleerd of verplaatst

Raak geïnspireerd door onze galerij!

Maak je perfecte babykaart!

Maak je perfecte babykaart!

We weten dat de geboorte van een baby een grote mijlpaal is die je wilt delen met je vrienden en familie. Waarom ontwerpt u geen gepersonaliseerde babykaart met een mooie foto van de pasgeboren baby, zijn naam, geboortedatum en wat u nog meer wilt toevoegen?

Een andere leuke optie is het versturen van babybedankkaarten om je vrienden en familie persoonlijk te bedanken voor hun steun, cadeaus of goede wensen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete ontwerp uit onze selectie te kiezen, de afbeeldingen en tekst toe te voegen die u wilt opnemen en u bent klaar om te bestellen! Ontwerp je babykaartje naar wens.

Gepersonaliseerde babykaarten: kies uit onze speciale ontwerpen

Gepersonaliseerde babykaarten: kies uit onze speciale ontwerpen

Bekijk onze selectie en kies je favoriete babykaartontwerp: we hebben leuke ontwerpen met dieren, elegantere ontwerpen en ook enkele minimalistische opties. Je hebt ook de mogelijkheid om mooie en leuke cliparts toe te voegen om je ontwerp een extra tintje te geven. Kies wat je in de babykaart wilt schrijven en welke foto's je wilt toevoegen.

Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, bestel je zoveel kaarten als je wilt (we bieden aangepaste hoeveelheden), en dan ben je klaar om je speciale nieuws aan te kondigen.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen