Plek voor ideeën...ontdek de prachtigste drieluik kaarten

met maar liefst zes ontwerpzijden!

Double folded card
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Double folded card with envelope

Biedt u ideeën alle vrijheid

De drieluik kaarten bieden u in vergelijking met normale kaarten nog meer plaats om uw eigen ontwerp, opnames en designs te plaatsen. Voorzie uw kaarten van prachtige individuele teksten en foto´s. Met de 6 ontwerpzijden alle plaats voor uw eigen vormgeving. Drieluik kaarten van Saal Digital, een elegante en hoogwaardige verschijning.

Keuze genoeg! U kunt kiezen uit drie verschillende papier-oppervlakken en twee formaten. Daarnaast kunt u kiezen om het design zelf te ontwerpen of gebruik te maken van de designs in de software. Met deze kaarten kent uw fantasie geen grenzen.

In één overzicht

  • verkrijgbaar in 10 x 15 cm en 14 x 14 cm
  • keuze uit drie papier-oppervlakken: classic, parelmoer, gestructureerd
  • zes ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe
  • gratis voorbeeld-exemplaar van uw eigen ontworpen kaart
Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Double folded card formats

Uw drieluikkaarten

Ontwerp u eigen drieluik kaarten. Bepaal zelf het formaat en het gewenste papieroppervlak

De kaarten van Saal Digital zijn zonder logo- of barcode. U ontvangt een neutraal product. Bestelaantal vanaf 1 stuk. Gratis voorbeeld-exemplaar verkrijgbaar!

Uw design

Het design van de drieluik kaarten bepaalt u zelf. Maak een keuze uit de veelzijdige lay-outs en designs in de software of ontwerp uw kaart naar eigen smaak. In de software vindt u verschillende "tools" om u te helpen en uw ideeën te verwerkelijken!

Speciale effecten, filters en cliparts staan in de software voor u bereid. Niet te vergeten de vele achtergronden en randen voor uw mooiste opname´s. Met onze software bent u verzekerd van een uniek, individueel fotoproduct. Gaat u nu nog op ontdekkingsreis in de wereld van Saal Digital!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen