Plek voor ideeën...ontdek de prachtigste drieluik kaarten

met maar liefst zes ontwerpzijden!

Bestellet u de drieluik kaarten met een passende envelop, verkrijgbaar in een classic of parelmoer papier-oppervlak. Op de afbeelding ziet u het design "Curlicues" uit de software.

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Onze fotoproducten zijn zonder storend leverancierslogo.

6-kleurendruk

Briljante kleurenkwaliteit in natuurlijke fotokwaliteit door de professionele 6-kleurendruk.

Geen barcode

Neutraal fotoproduct zonder barcode.

Drieluik kaarten bieden heel veel ruimte voor uw eigen afbeelingen en teksten. In totaal kunt u zes zijden vrij voor uw ontwerp gebruiken. Deze afbeelding is het design "Love birds wedding" te vinden in de gratis software, voor elk kaarttype.

Biedt u ideeën alle vrijheid

De drieluik kaarten bieden u in vergelijking met normale kaarten nog meer plaats om uw eigen ontwerp, opnames en designs te plaatsen. Voorzie uw kaarten van prachtige individuele teksten en foto´s. Met de 6 ontwerpzijden alle plaats voor uw eigen vormgeving. Drieluik kaarten van Saal Digital, een elegante en hoogwaardige verschijning. 

Keuze genoeg! U kunt kiezen uit drie verschillende papier-oppervlakken en twee formaten. Daarnaast kunt u kiezen om het design zelf te ontwerpen of gebruik te maken van de designs in de software. Met deze kaarten kent uw fantasie geen grenzen.

In overzicht

  • verkrijgbaar in 10 x 15 cm en 14 x 14 cm
  • keuze uit drie papier-oppervlakken: classic, parelmoer, gestructureerd
  • zes ontwerpzijden
  • optioneel met envelop
  • gratis voorbeeld-exemplaar van uw eigen ontworpen kaart
Classic is een hhogwit, mat papier

Papiersoort "Classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papiersoort "Gestructureerd"

Dit papiersoort „Gestructureerd“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papieroppervlak parelmoer heeft een karakteristiek glanzend refelcterend oppervlak.

Papiersoort "Parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „Parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone oppervlak beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

U kunt de gewenste grootte, oppervlak en lay-out zelf bepalen. Ontwerp uw eigen design en maak naar wens gebruik van de designs uit de gratis software. U ziet hier de design´s "David" en "Monster".

Uw drieluikkaarten

Ontwerp u eigen drieluik kaarten. Bepaal zelf het formaat en het gewenste papieroppervlak

De kaarten van Saal Digital zijn zonder logo- of barcode. U ontvangt een neutraal product. Bestelaantal vanaf 1 stuk. Gratis voorbeeld-exemplaar verkrijgbaar!

Uw design

Het design van de drieluik kaarten bepaalt u zelf. Maak een keuze uit de veelzijdige lay-outs en designs in de software of ontwerp uw kaart naar eigen smaak. In de software vindt u verschillende "tools" om u te helpen en uw ideeën te verwerkelijken!

Speciale effecten, filters en cliparts staan in de software voor u bereid. Niet te vergeten de vele achtergronden en randen voor uw mooiste opname´s. Met onze software bent u verzekerd van een uniek, individueel fotoproduct. Gaat u nu nog op ontdekkingsreis in de wereld van Saal Digital!