Plek voor ideeën...ontdek de prachtigste drieluik kaarten

met maar liefst zes ontwerpzijden!

Bestel de drieluik kaarten met een passende enveloppe, verkrijgbaar in een classic of parelmoer papiersoort. Op de afbeelding ziet u het design "Curlicues" uit de software.

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Geen barcode

Neutraal fotoproduct zonder barcode.

Drieluik kaarten bieden heel veel ruimte voor uw eigen afbeelingen en teksten. In totaal kunt u zes zijden vrij voor uw ontwerp gebruiken. Deze afbeelding is het design "Love birds wedding" te vinden in de gratis software, voor elk kaarttype.

Biedt u ideeën alle vrijheid

De drieluik kaarten bieden u in vergelijking met normale kaarten nog meer plaats om uw eigen ontwerp, opnames en designs te plaatsen. Voorzie uw kaarten van prachtige individuele teksten en foto´s. Met de 6 ontwerpzijden alle plaats voor uw eigen vormgeving. Drieluik kaarten van Saal Digital, een elegante en hoogwaardige verschijning. 

Keuze genoeg! U kunt kiezen uit drie verschillende papier-oppervlakken en twee formaten. Daarnaast kunt u kiezen om het design zelf te ontwerpen of gebruik te maken van de designs in de software. Met deze kaarten kent uw fantasie geen grenzen.

In één overzicht

  • verkrijgbaar in 10 x 15 cm en 14 x 14 cm
  • keuze uit drie papier-oppervlakken: classic, parelmoer, gestructureerd
  • zes ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe
  • gratis voorbeeld-exemplaar van uw eigen ontworpen kaart
Classic is een hhogwit, mat papier

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Structuur

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Papieroppervlak parelmoer heeft een karakteristiek glanzend refelcterend oppervlak.

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

U kunt de gewenste grootte, oppervlak en lay-out zelf bepalen. Ontwerp uw eigen design en maak naar wens gebruik van de designs uit de gratis software. U ziet hier de design´s "David" en "Monster".

Uw drieluikkaarten

Ontwerp u eigen drieluik kaarten. Bepaal zelf het formaat en het gewenste papieroppervlak

De kaarten van Saal Digital zijn zonder logo- of barcode. U ontvangt een neutraal product. Bestelaantal vanaf 1 stuk. Gratis voorbeeld-exemplaar verkrijgbaar!

Uw design

Het design van de drieluik kaarten bepaalt u zelf. Maak een keuze uit de veelzijdige lay-outs en designs in de software of ontwerp uw kaart naar eigen smaak. In de software vindt u verschillende "tools" om u te helpen en uw ideeën te verwerkelijken!

Speciale effecten, filters en cliparts staan in de software voor u bereid. Niet te vergeten de vele achtergronden en randen voor uw mooiste opname´s. Met onze software bent u verzekerd van een uniek, individueel fotoproduct. Gaat u nu nog op ontdekkingsreis in de wereld van Saal Digital!

Nu bestellen
Nu bestellen