Verkoop en factuurinstellingen

Verkoop en factuurinstellingen

Saal Digital verzorgt het hele verkoopproces volledig gratis, zodat jij je kunt richten op je bedrijf. Het is belangrijk op te merken dat onze betrokkenheid bij facturering en productie niet verborgen kan worden. In dit menu vind je echter verschillende opties met betrekking tot het verkoop- en facturatieproces voor meer maatwerk en controle over je bedrijf en merk.

Instellingenpaneel voor verkoop en facturering

Factuur instellingen

Als je wilt, kun je je logo toevoegen voor in de bovenhoek van de factuur. Het geüploade logo verschijnt op de factuur die naar de eindgebruiker wordt gestuurd nadat een bestelling is geplaatst.

Knop Afbeelding uploaden

Klik op de knop Afbeelding uploaden en upload je logo met behulp van de opgegeven parameters. Eenmaal geüpload is je afbeelding hier beschikbaar.

Logo in factuurinstellingen

Je kunt het logo vervangen door op Afbeelding uploaden te klikken of verwijderen door op Verwijderen te klikken. Als je op Afbeelding bewerken klikt, kun je de specifieke uitsnede die je wilt gebruiken instellen en indien nodig wat aanpassingen doen.

Logo bewerken

Eenmaal geüpload en ingesteld, klik je op Wijzigingen opslaan. Hierdoor wordt het geüploade logo op de factuur weergegeven, zoals in het voorbeeld hieronder.

Voorbeeldfactuur

Bestellingen handmatig vrijgeven

Als je volledige controle wilt over je orders door ze handmatig goed te keuren voordat ze in productie gaan, kun je dit doen door deze optie te activeren.

Bestellingen handmatig vrijgeven

Alle bestellingen die door je klanten zijn geplaatst, verschijnen in het paneel Orderbeheer en wachten tot jij ze handmatig goedkeurt. Je ontvangt ook een e-mailmelding voor elke geplaatste bestelling.

Orderbeheer met wachtende bestellingen

Het enige wat je hoeft te doen is de bestelling vrijgeven voor productie om deze af te ronden, of de bestelling annuleren als dat nodig is.

Order wacht op goedkeuring

Ophalen in de winkel

Als je wilt dat bestellingen naar een specifiek adres worden gestuurd in plaats van de bestemming die de klant heeft gekozen, kun je deze optie activeren. Dit is erg handig als je een fysieke winkel hebt of bestellingen persoonlijk bij je klanten wilt afleveren.

Afhaaloptie in winkel

Eenmaal geactiveerd hoef je alleen maar het adres in te vullen en alle bestellingen uit je galerijen en projecten worden naar dit adres gestuurd.

Deelfunctie - Neutrale deellink

Met deze optie kun je gedeelde links op een volledig neutrale manier naar je klanten sturen, zonder enige verwijzing naar Saal Digital. De optie Saal Digital is standaard geselecteerd. Dit betekent dat alle gedeelde links naar je galerijen en projecten onder het Saal-digital.net domein vallen.
Als je de optie Photo Portal selecteert, vallen je gedeelde links onder het domein photo-portal.shop. Dit betekent dat je klanten geen verwijzing naar Saal Digital zullen zien als ze je content bezoeken, maar dat ze wel bij Saal Digital zullen kopen.

Functie Delen

Deze functie heeft invloed op al je content, zowel galerijen en projecten, als op je profielpagina.
Producten die rechtstreeks aan je klanten worden geleverd, hebben Saal Digital als afzender. Als je het pakket zelf wilt bezorgen, kun je de optie In-Store collection activeren.

Galerij met neutrale link