Selectie van producten

Selectie van producten

Via Saal Digital is het mogelijk om afbeeldingen op een groot aantal producten af te drukken. Elk product biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden, afhankelijk van de kenmerken van het product. Wanneer je de desktopsoftware start, wordt als eerste de Productselectie geopend. Hier vind je de belangrijkste productcategorieën. Deze omvatten Foto' s, Fotoboeken, Wanddecoratie, Kaarten en nog veel meer.

Venster Productselectie

Elke productcategorie heeft verschillende subcategorieën. Als je bijvoorbeeld Fotoboeken selecteert, krijg je de verschillende subcategorieën te zien, zoals Hardcover Fotoboek, Professioneel lijn fotoboek, Portfolio Albums, enz.

Fotoboeken selectie venster

Door het brede assortiment kunnen er zelfs subcategorieën binnen subcategorieën zijn, afhankelijk van het artikel. In dit voorbeeld worden bij het selecteren van Professioneel lijn fotoboek de formaatopties voor dit product weergegeven. Als je op een van deze opties klikt, ga je naar de configuratie van het product. In het geval van fotoboeken kun je bijvoorbeeld verschillende opties kiezen voor het materiaal van de omslag, de pagina's, of je een Cadeaubox wilt toevoegen, enzovoort. Als je op Ontwerpen klikt, wordt de Designer geopend met het geselecteerde product en de configuratie die moet worden ontworpen.

Configuratiepaneel 30 x 30 Professioneel lijn fotoboek

Als de productcategorie is geselecteerd, verschijnt de naam van het geselecteerde product bovenaan. Dit fungeert ook als navigator. Als je op een van de categorienamen klikt, ga je terug naar het keuzemenu van de categorie. Zo kun je door de verschillende categorieën en subcategorieën bladeren om het beste product en de beste configuratie voor je afbeeldingen te kiezen. Als je bijvoorbeeld Poster/FineArt > FineArt > FineArt aanpassen selecteert, kom je in het configuratiescherm.

FineArt configuratiepaneel

Als je bovenin op de titel Poster/FineArt klikt, kom je terug in het categoriemenu, waar je een andere categorie kunt selecteren, zoals Foto in wissellijst.

Poster en FineArt selectievenster

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: