Opmerking:

Opmerking:

Je kunt commentaar op je galerijen instellen en toestaan, zodat je feedback van je klanten rechtstreeks op je foto's kunt ontvangen. Om commentaar op een galerij te activeren, moet je de Galerij-instellingen openen. Zodra je het activeert, verschijnen er nieuwe opties.

Gallery settings

Standaard is Commentaar handmatig publiceren gedeactiveerd, wat betekent dat commentaar op je galerij automatisch wordt gepubliceerd. Als je deze optie activeert, ontvang je een e-mail voor elk gemaakt commentaar, en moet je elk commentaar valideren om het te kunnen publiceren.
Je kunt toestaan dat er commentaar wordt gegeven op de commentaren zelf, en je kunt toestaan dat commentaar geliked wordt. Als je de opties hebt gekozen die je het beste uitkomen, klik je op Opslaan. Merk op dat de galerij gedeeld moet worden om gebruikers in staat te stellen commentaar achter te laten. Als je de gedeelde link van je galerij opent en een foto selecteert, zul je zien dat er een commentaarknop beschikbaar is.

Comments button in gallery

Als je in de Galerijen de galerij opent waar je commentaar hebt geactiveerd, zie je in één oogopslag welke foto's van commentaar zijn voorzien.

Comment notification icons

Als je een foto met commentaar selecteert en op de commentaarknop klikt, kun je ze lezen en eventueel verwijderen.

Comment on photo