Selectie van producten

Selectie van producten

Saal Digital biedt een breed scala aan producten voor het afdrukken van je foto's. Elke productcategorie biedt unieke aanpassingstools die zijn afgestemd op de kenmerken ervan. Om toegang te krijgen tot de productselectie in de Online Designer, klik je simpelweg op de knop Producten in de linkerkolom. Het productselectiemenu toont de belangrijkste productcategorieën zoals Foto's, Fotoboeken, Fotoboeken, Art Print, Kaarten en meer.

Venster voor productselectie

Binnen elke productcategorie vind je verschillende subcategorieën. Als je bijvoorbeeld Fotoboeken selecteert, zie je opties als Fotoboeken met harde kaft, Professioneel lijn fotoboeken en Portfolioalbums. Als je een productcategorie selecteert, verschijnt de naam van het gekozen product bovenaan als navigator. Je kunt eenvoudig terugkeren naar het keuzemenu door op een van de categorienamen te klikken.

Selectievenster voor fotoboeken met harde kaft

Om snel een specifiek product te vinden, kun je het zoekvak rechtsboven gebruiken. Door relevante trefwoorden in te voeren, zoals Foto op aluminium, worden alle beschikbare Foto op aluminium producten weergegeven waaruit je kunt kiezen.

Foto op aluminium zoekresultaat

Als je op een product klikt, kom je bij de configuratieopties. Als je bijvoorbeeld een Fotoboek selecteert, kun je het materiaal van de omslag kiezen, het oppervlak van de spreads en zelfs of je een Cadeaubox wilt toevoegen. Als je op Ontwerpen klikt, wordt de online ontwerper geopend met het door jou gekozen product en de configuratie klaar om ontworpen te worden.

30 x 30 Professioneel lijn fotoboek configurator

Als je bent ingelogd, zie je in het bovenste gedeelte het laatste project waaraan je hebt gewerkt. Als je op de 3 puntjes klikt, kun je het project toevoegen, bewerken of verwijderen. Als je erop klikt, ga je naar het menu Projecten.

Laatst geopende project

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: