Cliparts

Cliparts

Er is een uitgebreide selectie cliparts beschikbaar voor gebruik in je ontwerpen. Je kunt deze bekijken door te klikken op de knop Cliparts in het menu aan de rechterkant. Je kunt je zoekopdracht verfijnen door een categorie te selecteren in het vak Categorie of door een specifiek trefwoord in te voeren in het vak Zoeken.

Cliparts menu in rechter kolom

Je kunt je favoriete cliparts markeren door op het hartpictogram onderaan elke clipart te klikken. Het hartpictogram wordt grijs en je favoriete clipart wordt bovenaan het clipartmenu weergegeven zodat je er snel en gemakkelijk bij kunt. Als je een clipart uit je favorieten wilt verwijderen, klik je nogmaals op het hartpictogram om de markering ongedaan te maken.

Favoriete cliparts geselecteerd door hartpictogram

Om de clipart aan het fotoproduct toe te voegen, selecteer je de clipart door de muisknop ingedrukt te houden en deze naar het fotoproduct te slepen. De clipart wordt met de standaardinstellingen boven op het product geplaatst. Mogelijk moet je de grootte en positie aanpassen aan je ontwerp. Als je een clipart hebt geselecteerd, verschijnt er een menu boven met opties om de clipart horizontaal of verticaal te spiegelen of te verwijderen.

Clipart geselecteerd met gereedschappen bovenaan en in de rechterkolom

Net als bij de andere objecten verschijnen er rechts knoppen met het bijbehorende gereedschap als een clipart is geselecteerd. De kleuren van de clipart kunnen worden aangepast door filters toe te passen. Zie het artikel Filters toepassen voor meer informatie. Vergeet niet dat het menu Positie de gereedschappen Uitlijnen, Lagen en Dekking bevat.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: