Mini Leporello

Mini Leporello

Mini Leporello's vind je in het menu Productselectie in Kaarten. Eenmaal geselecteerd wordt de configurator geopend. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, elk met een specifiek aantal pagina's. Je kunt een aantal selecteren of een getal invoeren in het vak Aangepast. Verder kun je ook kiezen uit verschillende papiersoorten. Eenmaal geconfigureerd, druk je op Ontwerpen.

Mini Leporello configurator

De Designer opent met een blanco Mini Leporello die je kunt ontwerpen. Net als bij de andere fotoproducten kun je een ontwerplijn kiezen, een van de sjablonen selecteren en deze naar wens aanpassen.

Mini Leporello vouw, voor- en achterkant

Alle Mini Leporello's hebben twee vormgevingsgebieden: Voorkant en achterkant, zichtbaar in het onderste menu. Elk gebied bevat een bepaald aantal pagina's, afhankelijk van de gekozen configuratie. De pagina's zijn gemarkeerd met hulplijnen die overeenkomen met de vouwgebieden. Het aantal pagina's bepaalt de positie van de voor- en achterkant van de Mini Leporello. Voor Mini Leporello's van 8 en 12 pagina's bevinden de voor- en achterkant zich in hetzelfde ontwerpgebied (voorkant).

12 pages Mini Leporello in designer

12 pages Mini Leporello folded

Bij de Mini Leporello van 10 pagina's ligt de voorkant in het ontwerpgebied aan de voorkant en de achterkant in het ontwerpgebied aan de achterkant.

10 pages Mini Leporello in designer

10 pages Mini Leporello folded