Je afrekeningen

Jouw afrekeningen

Saal Photo Portal ontvangt geen commissie over de verkoop van jouw beelden. Dit betekent dat de winst van de verkoop van je beelden volledig naar jou gaat.

Voor digitale bestanden wordt de absolute prijs die je hebt vastgesteld volledig gecrediteerd, voor fotoproducten wordt deze gecrediteerd minus de kosten voor het maken van het fotoproduct.

Voorbeeld berekening

Als de kosten van een product bijvoorbeeld 100 € zijn en je besluit een winst van 30% in te stellen, dan is de verkoopprijs 130 € en je winst 30 €. Photo Portal brengt geen kosten in rekening.

Verkoopprijs: 130 €
Kosten van een product: 100 €
Jouw winst: 30 €

Reseller:
Als je besluit om je account te upgraden naar een Saal Digital Professioneel account, ontvang je bovendien 35% korting op alle producten. Voortbordurend op het vorige voorbeeld, als de kosten van een product 100 € zijn en je stelt een winst van 35% in, waardoor de verkoopprijs 130 € blijft, dan is je winst 65 €. Dit is 30 € van de gekozen winst en 35 € van de 35% korting van je Saal Digital Professioneel account.

Verkoopprijs: 130 €
Kosten van een product: 70 €
Jouw winst: 65 €

Uitbetaling

De datum waarop het bedrag van je verdiensten wordt bijgeschreven op je uitbetalingsaccount kun je vinden in de sectie Je afrekeningen in het paneel Verkoop. Daar vind je ook alle gedetailleerde informatie over je verdiensten, gegroepeerd per maand.

Je vindt een overzicht voor elke maand en kunt de bijschrijving direct downloaden.

De winst wordt bijgeschreven op de uitbetalingsmethode die je hebt opgegeven in de sectie Betalingsmethode binnen Accounts.