Installatieprocedure

Installatieprocedure

Je kunt onze desktopsoftware gratis downloaden om je fotoproducten te ontwerpen en aan te passen. Als je eenmaal hebt geklikt, begint het installatieprogramma automatisch met downloaden. Als dat niet gebeurt, kun je op de knop Download opnieuw starten klikken. Zodra het downloaden is voltooid, blader je naar de map waar het installatieprogramma is opgeslagen en open je deze.

Download opnieuw starten optie weergegeven

We garanderen dat onze software vrij is van malware en trojans. Het ondergaat regelmatige integriteitscontroles en houdt zich aan industriestandaard methodologieën om ervoor te zorgen dat het virusvrij is.

Windows

De installatiewizard vraagt je eerst om een bestemmingsmap voor de software te selecteren. Als je je keuze hebt gemaakt, klik je op Installeren. Voordat de installatie wordt voltooid, biedt de wizard je twee opties:

  • De software automatisch openen als de installatie is voltooid
  • Een bureaubladpictogram maken voor snelle toegangNa het selecteren van je voorkeur klik je op Voltooien.

Opties van de wizard

Saal Design software is nu geïnstalleerd en je bent klaar om te beginnen met het ontwerpen van je fotoproducten.

macOS

Een installatiewizard leidt je door het installatieproces. Klik op Doorgaan om de installatie te starten. Er verschijnt een bevestigingsbericht wanneer de installatie is voltooid.

Succesbericht op het installatieprogramma

Klik op Sluiten om het installatieprogramma af te sluiten. Je installatie is nu voltooid en je kunt beginnen met het maken van je fotoproducten.