Groep Galerijen

Groep Galerijen

Naast het maken van individuele galerijen, kun je ook galerijen maken voor groepsfoto's die toegankelijk zijn vanuit alle individuele QR galerijen. Zo kan elke deelnemer groepsfoto's bestellen. Om dit in te stellen klik je op Toevoegen en vervolgens op Voeg een nieuwe groepsgalerie toe. Hiermee maak je een groepsgalerie aan waar je de gedeelde foto's kunt uploaden.

Groepsgalerie

Om afbeeldingen aan deze groepsgalerie toe te voegen, klik je op Bewerken om de galerie te openen. Eenmaal in de galerij klik je op Toevoegen, selecteer je Afbeeldingen toevoegen en kies je de locatie waar de groepsfoto's worden opgeslagen om ze te uploaden.

Standaard erft de groepsgalerij de instellingen van de bovenliggende galerij. Merk op dat het mogelijk is om andere instellingen te maken door te klikken op de knop Verkoopinstellingen binnen de groepsgalerij en Instellingen van bovenliggende galerij erven uit te vinken. Je moet dan de bestelling toestaan en de instellingen configureren, zodat je desgewenst een andere prijslijst kunt instellen.