E-mailinstellingen

E-mailinstellingen

Het is mogelijk om de onderwerpregel en informatie in de e-mails die via Photo Portal worden verzonden aan te passen voor meer persoonlijke communicatie. Deze instellingen zijn te vinden in het Verkooppaneel.

E-mailinstellingen

Basisinstellingen

Je kunt de basisgegevens voor e-mail als volgt configureren:

Naam afzender: Geef de naam op die ontvangers moeten zien.
E-mail antwoord aan: Geef het e-mailadres op waarnaar het antwoord moet worden verzonden.
E-mailhandtekening: Geef de handtekening op die op al je e-mails wordt weergegeven.

Je logo voor e-mails

Je kunt je e-mails een persoonlijk tintje geven door je logo toe te voegen. Het logo moet worden geüpload als JPEG-bestand. Let op: de maximaal toegestane hoogte is 75 pixels. Als de geüploade afbeelding deze hoogte overschrijdt, wordt deze automatisch verkleind. Je kunt een voorbeeldbestand downloaden door op de knop Voorbeeldbestanden downloaden te klikken.

Klik op de knop Afbeelding uploaden om je logo te uploaden. Na het uploaden verschijnt er een knop Foto bewerken: waarmee je je afbeelding kunt aanpassen als dat nodig is.

Vergeet niet om na het aanpassen van je e-mailinstellingen op Save te klikken om je wijzigingen op te slaan. We raden je aan een testmail te sturen door op de knop Teste-mail sturen te klikken. Zo ontvang je een testmail in je inbox en kun je controleren of alles er uitziet zoals verwacht.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: