Producten voor school- en kleuterschoolfotografie

Vind de perfecte gepersonaliseerde fotoproducten voor je bedrijf

Maak aanpasbare fotoproducten voor schoolfotografie

Maak aanpasbare fotoproducten voor schoolfotografie

Saal Digital biedt een breed scala aan hoogwaardige fotoproducten voor kleuter- en schoolfotografen. Je kunt ze vrij ontwerpen en aanpassen in onze webshop of met onze software. Breid je aanbod aan fotoproducten uit zodat ouders een nog ruimere keuze hebben.

Beslis of je zelf wilt bestellen of maak een Photo Portal webwinkel, waar ouders gemakkelijk online kunnen bestellen. Wij bieden snelle productie- en levertijden, inclusief de optie voor expresverzending, zodat je je deadlines zonder problemen kunt halen!

Photo Portal: je alles-in-één tool voor je fotografiebedrijf

Photo Portal: je alles-in-één tool voor je fotografiebedrijf

Als je een fotograaf bent die gespecialiseerd is in kinder- of schoolfotografie, dan is Photo Portal de perfecte tool voor jou! Het is supergemakkelijk om je foto's veilig te delen, omdat je elke galerij afzonderlijk kunt beveiligen met wachtwoorden of andere maatregelen zoals link-only toegang.

Je kunt alle foto's uploaden naar individuele galerijen of onze QR-code methode gebruiken waarbij de galerijen automatisch worden aangemaakt. Ouders kunnen hun eigen galerie openen, hun favoriete foto's selecteren en zoveel fotoafdrukken of fotoproducten bestellen als ze willen. Je kunt ook Productsets maken: een groep fotoproducten met een specifieke verkoopprijs voor het hele pakket. Zo kun je Fotoafdrukken, Fotostickers en andere producten in één pakket verkopen en kunnen ouders de set eenvoudig online kopen voor hun kind.

De perfecte combinatie: Fotomap en Fotoafdrukken

De perfecte combinatie: Fotomap en Fotoafdrukken

We weten dat variatie belangrijk is als het gaat om schoolfotografie. Daarom vind je bij onze Fotoafdrukken aangepaste formaten, een groot aantal afwerkingen en geen minimumaantal, zodat je zoveel foto's kunt bestellen als je wilt!

Als je naast Fotoafdrukken iets unieks wilt aanbieden, is de Fotomap het beste product voor kleuter- en schoolfotografie. De map is volledig aanpasbaar en je kunt hem ontwerpen met onze grote verscheidenheid aan ontwerpen en teksten. De Fotomap heeft ruimte voor twee Fotoafdrukken van 13 x 18 (één liggend en één staand) en voor meerdere portretfoto's of fotostickers.

Voeg een creatief tintje toe met Fotostickers en Magneten

Voeg een creatief tintje toe met Fotostickers en Magneten

Een echte klassieker op het gebied van schoolfotografie. Met Saal Digital kun je zowel hoogwaardige Fotomagneten als Fotostickers ontwerpen, waarbij je kunt kiezen uit glanzend, mat of zijde. Het zijn originele producten die een speciaal tintje kunnen geven aan schriften, jaarboeken, je koelkast en meer!

Zowel onze Magneten als Fotostickers worden voorgestanst geleverd, zodat je ze gemakkelijk kunt verwijderen zonder de andere foto's te beschadigen.

Voeg iets speciaals toe: Foto bouwstenen

Voeg iets speciaals toe: Foto bouwstenen

Als je iets origineels wilt aanbieden waarmee je je kunt onderscheiden, dan zijn Foto bouwstenen een geweldig idee! Ze zijn erg populair onder kinderen omdat het een fotoproduct is dat eerst stuk voor stuk in elkaar gezet kan worden en daarna makkelijk en leuk is om op te hangen.

Je kunt ze in verschillende formaten en groottes aanbieden, afhankelijk van je voorkeur of waar je klanten in geïnteresseerd zijn.

Fotosets: een perfecte aanvulling op je schoolpakketten

Fotosets: een perfecte aanvulling op je schoolpakketten

Geniet van dezelfde hoge kwaliteit als onze gewone Fotoafdrukken, maar met leuke lay-outs die je favoriete foto kopiëren. Dit is perfect om op te nemen in je school- en kleuterpakketten, omdat ouders de Fotosets gemakkelijk kunnen verdelen om individuele foto's cadeau te doen aan vrienden en familie.

Je kunt kiezen uit een van onze kant-en-klare sjablonen, afhankelijk van hoeveel exemplaren je wilt en hoe groot je de foto's wilt hebben.

Bied iets unieks met onze fotocadeaus

Bied iets unieks met onze fotocadeaus

Als je op zoek bent naar unieke items in je schoolpakketten, dan zijn fotocadeaus de perfecte optie! Ze zijn heel eenvoudig te ontwerpen en vormen een geweldige manier om van een foto iets leuks te maken!

Hier zijn een paar van onze suggesties op het gebied van school- en kinderfotografie:

  • Sleutelhangers, die ouders kunnen weggeven aan familie en vrienden.
  • Fotomokken, om een ontbijt of koffiepauze een leuk tintje te geven
  • Metalen dozen, om voedsel en andere voorwerpen veilig in op te bergen
  • Fotopuzzels, erg leuk voor kinderen en volwassenen!
Grote formaten: maak van elke foto een prachtig Fotodoek

Grote formaten: maak van elke foto een prachtig Fotodoek

Sommige foto's hebben een groter formaat nodig! Als je grote formaten wilt aanbieden voor kleuter- of schoolfotografie, kun je ons assortiment Wanddecoratie bekijken!

Het Photo Canvas is bijvoorbeeld niet voor niets een klassieker en werkt perfect bij kinderfotografie. De zachte structuur geeft het een natuurlijke uitstraling die kinderen en ouders tegelijkertijd zal plezieren.

Nu ontwerpen