Ontdek onze Fotoafdrukken XT

Onze Fotoafdrukken XT met een hoog gramgewicht zorgen voor een uniek product dat perfect is om te laten zien

Extra stabiliteit, extra speciaal

Extra stabiliteit, extra speciaal

Op zoek naar een dikkere afdruk zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Onze Fotoafdrukken XT hebben een hoog gramgewicht (1336 g/m²). Dit geeft ze een unieke uitstraling.

Je kunt kiezen uit het hoogwaardige Fujifilm Crystal Archive Album Glanzend, mat of zijdeglans, afhankelijk van je voorkeuren of de stijl van de foto. Je Fotoafdrukken XT hebben dezelfde kwaliteit en afwerking als onze gewone Fotoafdrukken, maar met een hoger gramgewicht en dikte (ongeveer 1,08 mm).

Toon je Fotoafdrukken XT met een houten voet

Toon je Fotoafdrukken XT met een houten voet

Voor een originele manier om je favoriete foto's weer te geven, kun je een van onze houten onderstellen bestellen als je Fotoafdrukken XT bestelt. Je vindt ze in het gedeelte accessoires van ons assortiment.

De houten basis heeft een minimalistisch ontwerp en maakt het gemakkelijk om een Fotoafdrukken XT op te hangen en een vleugje decoratie toe te voegen aan elke kamer. Wil je het veranderen? Het is super eenvoudig om te veranderen welke foto je laat zien.

Gebruik Fotoafdrukken XT om je feest speciaal te maken.

Gebruik Fotoafdrukken XT om je feest speciaal te maken.

Als je een persoonlijk tintje aan je feest of bruiloft wilt geven, kun je Fotoafdrukken XT afdrukken met foto's van je gasten en ze gebruiken als tafelkaarten voor eenvoudige organisatie of gewoon als extra decoratie. Je kunt ze ook weggeven als cadeau, zodat je gasten een foto mee naar huis nemen.

Als je een bruidsfotograaf bent, kunnen Fotoafdrukken XT ook een origineel product van hoge kwaliteit zijn om mee te sturen naar het bruidspaar. Waarom stuur je niet een selectie van je favoriete foto's als Fotoafdrukken XT? Het is een unieke en veelzijdige manier om de hoogtepunten van zo'n speciale dag te bewaren.

Ontdek onze oppervlakken voor Fotoafdrukken XT

Ontdek onze oppervlakken voor Fotoafdrukken XT

Fotopapier zijde XT

Het FUJIFILM Crystal Archive Album Zijde papier zorgt voor een unieke afwerking en textuur dankzij de fijne honingraatstructuur.

  • Natuurlijke kleurweergave
  • Zeer geschikt voor portret-, school- en trouwfoto's
  • Gramgewicht: 1336 g/m²
  • FSC®-gecertificeerd
Zijde
mat
glanzend
Nu ontwerpen