Layflat fotoboeken

Wat is Layflat inbinden?

Layflat is een bindwijze met een opening van 180º, waardoor het Fotoboek plat op tafel ligt. Dankzij deze binding is het Fotoboek veel prettiger om naar te kijken, zonder ongewenste vouwen tussen de twee pagina's. Bij andere bindtechnieken gaat het zicht in het midden verloren.

Wat is Layflat inbinden?
Hoe gewone inbinding eruit ziet

Hoe gewone inbinding eruit ziet

Bij conventioneel inbinden ontstaan er vouwen in het midden van de fotoboekpagina's, waardoor de zichtbaarheid verloren gaat. Dit betekent dat je de volledige afbeelding niet goed kunt zien, en het betekent ook dat je bij het ontwerpen beter moet opletten waar je je foto's plaatst. Met een Fotoboek met Layflat binding heb je dit probleem niet meer.

Layflat binding - Hoge lay-out flexibiliteit

Layflat binding - Hoge lay-out flexibiliteit

De Layflat binding geeft je de mogelijkheid om foto's tussen twee pagina's te plaatsen zonder de zichtbaarheid te verliezen. Dit betekent dat je een grote flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van je fotoboek, zodat je je foto's vrijer kunt plaatsen. Je verliest geen enkel detail.

Een panoramisch beeld van uw foto's

U kunt ook gebruik maken van de Layflat-binding om foto's over twee volledige pagina's te plaatsen en zo een indrukwekkend panoramisch beeld te creëren. Daarom is deze robuuste binding, waaruit de pagina's niet vallen, ook ideaal voor panoramafoto's of foto's met een groot aantal personen.

Een panoramisch beeld van uw foto's
Aanpasbare binnenkaft

Aanpasbare binnenkaft

Dankzij de Layflat-binding kunt u uw fotoboekontwerp ook direct op de eerste pagina aan de linkerkant beginnen, zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. U kunt bijvoorbeeld kleuren, texturen, afbeeldingen en tekst toevoegen. Dit geldt ook voor de laatste pagina aan de rechterkant (achter de achterflap).

Al onze fotoboeken zijn Layflat

Al onze fotoboeken zijn Layflat

Kies uit ons brede assortiment fotoboeken: hardcover, softcover of Professional Line; kies het formaat en de grootte die je het mooist vindt en kies uit ons assortiment fotopapier de afwerking die het beste bij je foto's past. Hoe je je fotoboek ook samenstelt, ze zijn allemaal Layflat gebonden.

Nu ontwerpen