Layflat fotoboeken

Wat is een Layflat-binding?

Layflatbinding is een bindwijze met een opening van 180º, waardoor het fotoboek plat op tafel kan liggen. Dankzij deze binding is het fotoboek veel aangenamer om naar te kijken, zonder ongewenste vouwen tussen de twee pagina's. Bij andere bindtechnieken gaat het zicht in het midden verloren.

Wat is een Layflat-binding?
Hoe ziet gewone inbinding eruit

Hoe ziet gewone inbinding eruit

Bij conventionele inbinding ontstaan er vouwen in het midden van de fotoboekpagina's, waardoor de foto's minder goed zichtbaar zijn. Dit betekent dat u de volledige afbeelding niet goed kunt zien en dat u bij het ontwerpen beter moet opletten waar u uw foto's plaatst. Met een fotoboek met Layflat-binding heeft u dit probleem niet meer.

Layflat-binding - Hoge flexibiliteit bij de opmaak

Layflat-binding - Hoge flexibiliteit bij de opmaak

De Layflat-binding biedt u de mogelijkheid om foto's tussen twee pagina's te plaatsen zonder dat de zichtbaarheid verloren gaat. Dit betekent dat u over een grote flexibiliteit beschikt bij het ontwerpen van uw fotoboek, omdat u uw foto's vrijer kunt plaatsen. U verliest geen enkel detail.

Een panoramisch beeld van uw foto's

U kunt ook gebruik maken van de Layflat-binding om foto's over twee volledige pagina's te plaatsen en zo een indrukwekkend panoramisch beeld te creëren. Daarom is deze robuuste binding, waaruit de pagina's niet vallen, ook ideaal voor panoramafoto's of foto's met een groot aantal personen.

Een panoramisch beeld van uw foto's
Aanpasbare binnenkaft

Aanpasbare binnenkaft

Dankzij de Layflat-binding kunt u uw fotoboekontwerp ook direct op de eerste pagina aan de linkerkant beginnen, zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. U kunt bijvoorbeeld kleuren, texturen, afbeeldingen en tekst toevoegen. Dit geldt ook voor de laatste pagina aan de rechterkant (achter de achterflap).

Al onze fotoboeken zijn layflat

Al onze fotoboeken zijn layflat

Maak een keuze uit ons ruime assortiment fotoboeken: hardcover, softcover of Professional Line; kies het formaat en de grootte die u het mooist vindt en kies uit ons assortiment fotopapier de afwerking die het beste bij uw foto's past. Hoe u uw fotoboek ook samenstelt, ze hebben allemaal een Layflat-binding.

Nu ontwerpen