GalleryPrint een echte eyecatcher

Uw € 15,- waardebon ter kennismaking*: WB450KMA

GalleryPrint

* € 15,- waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-12-2017. De minimale bestelwaarde is € 30,- excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

Breng uw eigen kunstgalerie in huis: maak kennis met onze hoogwaardige GalleryPrint

Uw afbeelding word direct op het acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect. Door middel van onze hoogwaardige 6-kleuren-UV-directdruk, inclusief lightkleuren kunnen wij u de hoogst mogelijke resolutie met maximale scherpte garanderen. Met uw lievelingsfoto als GalleryPrint verandert u elke ruimte in een galerie.

  • Direct gedrukt op acrylglas (2mm) en met Alu-Dibondplaat (3mm) verbonden
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • 6-kleuren-UV-directdruk inclusief lightkleuren
  • Tot op de centimeter nauwkeurig in uw wensformaat
  • Ophanging: met standaard, profiel-ophanging of afstandhouders te bestellen

Twee prachtige oppervlakken om uit te kiezen!

De GalleryPrint wanddecoratie is in verschillende oppervlakken verkrijgbaar. Het glanzende oppervlak heeft een bijzonder briljante afwerking met een indrukwekkende finish bestaande uit pure intensiteit en helderderheid.
De matte versie voorkomt spiegelingen en ongewenste reflecties en beschikt tegelijkertijd  over een mooie en edele diepteweergave.
Ontdekt u zelf!

 

 

Wählen Sie für Ihr Wandbild GalleryPrint zwischen den Oberflächen matt und glanz.

Indrukwekkend, uniek met edele finish

Maak vandaag nog kennis met de allernieuwste techniek voor uw wanddecoratie. De unieke combinatie van hoogwaardig acrylglas en stabiel Alu-Dibond geven uw afbeelding als één geheel weer. Ontwerp uw afbeeling op onze GalleryPrint en profiteer van de beste eigenschappen van onze materialen. Uw ontwerp wordt met een prachtige intense glans en ongelovelijke diepte weergegeven. Daarnaast is de GalleryPrint nog uiterst stabiel en duurzaam.

Maak een unieke, persoonlijke wanddecoratie en kies voor onze GalleryPrint. Uw herinnering vereeuwigd op een buitengewoon oppervlak. Toon uw wanddecoratie in edele galerie-look. Met deze wanddecoratie trekt u definitief de aandacht. Maak van uw lievelingsfoto een echt kunstwerk!

Individuele afmetingen voor de wanddecoraties: GalleryPrint, Acrylglas, Alu-Dibond, Butlerfinish en hardschuimplaat.

Wensformaat tot op de centimeter nauwkeurig voor uw GalleryPrint

Bij Saal Digital geniet u van nog meer individualiteit. Saal Digital biedt u naast de standaard formaten ook de mogelijkheid uw GalleryPrint in uw wensformaat te bestellen. Wensformaat verkrijgbaar vanaf 10 x 15 cm t/m 100 x  200 cm. Uw foto als GalleryPrint tot op de centimeter nauwkeurig ontwerpen en bestellen.

Individuele afmetingen zijn ook voor de wanddecoraties: Alu-Dibond, Alu-Dibond Butlerfinish®, Acryglas en hardschuimplaat mogelijk.

Saal Digital NL
Download in de App StoreOntdek het op Google Play