Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))

Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen




Klantbeoordelingen

Nadine schrijft op 23.03.2017
Ik heb nou al vaker bestelt via Saal Digital, maar dit keer had ik voor het eerst een probleem!
Ik heb giesteren een paar keer daarom de bestelling afgebroken... mijn PDF was successful geuploded, maar bij het controleren, heeft het program een witte site ertussen gehad, deze moest ik eerst verwijderen, dan een nieuwe erbij doen, om deze met de fotos van de geuploade PDf te verbinden. Opeens was de volgende pagina wit....daarom moest ik de laaste 4 paginas op nieuw maken... een paar keer.
Hopelijk is het nou alemaal goed en ik krijg geen fout boekje voor mijn klanten!!!!!

Onze reactie:
U heeft ten alle tijde recht op 100% kwaliteit en service. Laat u ons weten als er iets is misgegeaan en wij zullen ervoor zorgen dat u een perfect fotoboek ontvangt.
sebastiaan schrijft op 23.03.2017
Ik heb kennis gemaakt met Saal Digital via Facebook. Ik heb een fotoboek mogen ontvangen waar ik enorm tevreden over ben. Ik zal ook iedereen die ik ken adviseren bij Saal Digital hun foto's te laten drukken. is een prachtige kwaliteit
Marissa schrijft op 22.03.2017
bij mijn fotoboek vondt ik wel jammer dat één van de foto's wazig gedrukt was. Hoop dat mijn wanddecoratie mooi helder geleverd wordt.

Onze reactie:
U heeft te allen tijde recht op 100% kwaliteit en service. Reclameert u uw fotoboek en onze professionals zullen u helpen de oorzaak te achterhalen en u een oplossing naar tevredenheid bieden. Reclameert u via deze link: http://www.saal-digital.nl/support/article/ontevreden-over-de-kleuren/#sb.
Els schrijft op 22.03.2017
Vandaag het fotoboek thuis gekregen !
Het is prachtig !! Ik ben zeer tevreden !!
Thorin schrijft op 20.03.2017
Erg handige software, werkt prima. Snel en handig maar simpel in gebruik.
Klantmeningen van 18.03.2017
Ik ben vaste klant! Geweldig bedrijf, hier kom ik zeker vaker terug!
Ecarna schrijft op 15.03.2017
Zeer tevreden met het mooie fotoboek
Gekozen voor een harde kaft met foto in A4 formaat. Makkelijk maken met de eenvoudige software en prachtige kwaliteit papier en afdruk kleur . Wel opletten dat de gehele foto in het afdruk gebied valt anders mis je een rand. Dit kan door het vak in grote aan te passen.
Klantmeningen van 14.03.2017
Zeer tevreden over de kwaliteit verpakking en snelheid.. alleen sommige foto's zijn iets donkerder dan origineel.. maar al met al dik tevreden

Onze reactie:
Wij bieden onze klanten 100% tevredenheid. Reclameert u svp uw donker uitgevallen foto's en wij zullen samen met u tot een passende oplossing komen. Hierbij de link: http://www.saal-digital.nl/support/article/ontevreden-over-de-kleuren/#sb
Klantmeningen van 14.03.2017
Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid en verpakking.. ik ga vaker bestellen.
Basten schrijft op 14.03.2017
Ik was erg onder de indruk met de software, alles werkte uitstekend. Ben heel benieuwd naar mijn boek.
Milou schrijft op 13.03.2017
Een bijzonder album bij jullie laten afdrukken. Bij het maken van het album moest ik even wennen aan de software, maar deze is eigenlijk erg gemakkelijk te gebruiken. Duidelijke opmaak en hulp waar nodig. Het vullen van het album was vlot te doen. Ik zou graag een 'voorbeeld' album willen zien in het gehele scherm (dus uitvergroot een soort diashow) zodat ik kan controleren of alles goed staat. De levertijd was veel korter dan verwacht, een aangename verrassing! Het album was goed verpakt, dus geen beschadigingen. De foto's zijn erg scherp, de kleuren zijn echt en het papier is erg stevig. Vooral de gewatteerde omslag en de kwaliteit van het papier maken dat het een luxe uitraling heeft. Ik ben erg tevreden en zal hier meerdere albums laten drukken!
nikki schrijft op 12.03.2017
Vermits ik een uitgebreide revieuw ga schrijven op mijn facebook/instagram ga ik hier niet al teveel comments achterlaten.
Ivm de software kan ik zeggen dat het even zoeken was MAAR uiteindelijk ALLES wat nodig was gevonden en kunnen gebruiken.
De rest van de revieuw binnekort te vinden op www.facebook.com/foto.vanherck
;)
Klantmeningen van 09.03.2017
Een twintigtal posters besteld. De kwaliteit van het printwerk is uitstekend, en de prijs is scherp. De Software is makkelijk te gebruiken.
Levering binnen 2 dagen, was geweldig en een leuke verrassing!
Obbe schrijft op 09.03.2017
Erg tevreden ben ik met de kwaliteit van het spiraalfotoboek. Als straatfotograaf maak je veel fotos en dit is een uitstekende manier om de vele fotos ordelijk te tonen en op te bergen.
Toch zou ik nog een andere manier prevereren, nl. een multo- of ringmap, waar in ik de fotos kan her-ordenen en toevoegen en/of verwijderen. Misschien voor U een idee voor een nieuw produkt.
m.v.g. streetbird photography
evel schrijft op 06.03.2017
Een prachtige foto op alu heel mooi afgedrukt. Het enige minpuntje vind ik dat er wat meer glans bij had gekund hij is voor mijn gevoel iets te dof, maar toch volgende keer weer naar jullie!!!!!!

Onze reactie:
Alu-Dibond heeft een mat oppervlak. Voor een Alu-Dibond met glans raden wij onze GalleryPrint aan. Meer info vindt u hier: http://www.saal-digital.nl/wanddecoratie/galleryprint/.
ruud schrijft op 06.03.2017
Prima resultaat en service
Klantmeningen van 04.03.2017
mooie producten
Arnold schrijft op 04.03.2017
Ik zag een advertentie op facebook langskomen en mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Ik heb me aangemeld en werd geselecteerd om een fotoboek te testen.
Het download programma geïnstalleerd en ik ben aan de slag gegaan.
Het programma is vrij simpel en je kunt alles aanpassen zoals je wilt, er zijn geen beperkingen zoals formaat aanpassen.
talloze layouts en samenstellingen.
Ook de prijzen zijn heel redelijk en niet duurder dan andere aanbieders.
Na een half uurtje werk was ik klaar en besteld.
na 2 dagen, wat relatief kort is kwam mijn boek binnen.
Het was heel goed en netjes verpakt.
Ik heb in het verleden met meerdere print service's gewerkt maar ik stond versteld van de hoogwaardige kwaliteit van het boek, ook de foto's zijn prachtig en mooi weergegeven.
Wat me opviel als je de pagina's omslaat dat ze perfect plat liggen en niet terug buigen.
Ook het kleurprofiel was exact zoals ik de foto's heb aangeleverd, wat bij sommige afdruk centrales afwijkend is.
Zodra ik weer een boek bij Saal ga samenstellen zal ik het uitgebreid gaan testen en natuurlijk zal ik mijn bevindingen terug koppelen
Ik kan iedereen Saal aanbevelen en zal dat ook zeker doen.
NELLEKE schrijft op 02.03.2017
Ik heb nog geen mening over het fotoboek, omdat ik dit net besteld heb. Later zal ik hierover een review schrijven op mijn soc media. Het ontwerp programma was helder en duidelijk en is snel en makkelijk te downloaden. Ik kan niet anders zeggen dat ik tot nu toe dik tevreden ben. Daarbij een goed concept om te laten kennis maken met jullie bedrijf. Als het fotoboek ook net zo goed is zal ik zeker vaker bij jullie bestellen.
Klantmeningen van 01.03.2017
mooi boek!
Esther schrijft op 01.03.2017
Mooi fotoboek! Mooie kwaliteit. Dikke bladzijden. Duidelijke en veelzijdige software om het boek klaar te maken.
Enig aandachtspuntje is dat de foto's iets donkerder gedrukt zijn dan ik ze aangeleverd had. Volgende keer zal ik de foto's wat lichter aanleveren zodat het echt een perfect fotoboek zal zijn.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw feedback. Kalibreert u uw monitor graag aan de hand van onze instellingen en maakt u gebruik van onze ICC-profielen om exact hetzelfde resultaat op uw monitor te krijgen. Meer info vindt u hier: http://www.saal-digital.nl/service/professionals/.
Bart schrijft op 27.02.2017
Hoi
Alles verloopt heel vlot .ook jullie afwerking is top en en aanrader .ook is er een snelle service want binnen de week heb je in huis wat je besteld .leveringen zijn ook vlot en altijd veilig ingepakt zodat er niks beschadigd aankomt .
Een super firma voor topkwaliteit en een aanrader voor iedereen .
Mvg
Patricia schrijft op 27.02.2017
Een supersnelle levering en wat een mooie verrassing toen ik de envelop openmaakte: een echt high end fotoboek voor mijn high end mode fotografie!

Scherpe foto's, mooie kleuren en hoogwaardig papier, met trots kan ik mijn portfolio laten zien!
(foto's van het fotoboek staan op http://fashionart.patriciareports.nl/2017/02/fashion-catwalk-photography-by-patricia.html)
Jan schrijft op 25.02.2017
Een vriend raadde dit product aan via Facebook. Dit was ons tweede boek, het eerste exemplaar was besteld via een andere ''fotoboeken'' leverancier.
De afdrukkwaliteit via Saal is echter beduidend hoger. Geen korrelige beelden, frisse kleuren in de juiste weergave, meer details zichtbaar en de beelden zijn goed belicht afgedrukt. Ook de groene zweem ontbreekt nu.
Twee opmerkingen, een eerste leeg vel zou mooi zijn (of vermelden dat dit standaard niet aanwezig is) en de maat van het kleine liggende fotoboek mag iets groter (aan beide zijden plus twee centimeter).
Veel van de kant en klaar ingedeelde pagina's bevatten wel erg veel beeldjes, meer keus uit een wat rustiger lay-out met 2 - 4 beelden per pagina zou prettig zijn. De software werkt prima. Een zwart lijntje om de foto's van 0,05 mm zou een vooraf ingestelde mogelijkheid moeten zijn. Bovenstaande vraagt wat meer tijd van de partij die het boek samenstelt, maar de software is wel toereikend.
Maar het belangrijkste is toch wel dat de afdrukkwaliteit erg fraai is. Een tweede boek is besteld.
Ramona schrijft op 25.02.2017
Nadat ik een review mocht schrijven voor het foto-album was ik al positief verrast door de eenvoud en de kwaliteit van het product. Dat ik nu de wanddecoratie ook mag testen voor een review is voor een beginnend fotografe geweldig!
Mijn toekomstige klanten ga ik absoluut doorverwijzen naar Saal Digital!
Francis schrijft op 23.02.2017
Ik heb vandaag een prachtig fotoboek ontvangen van Saal Digital Nederland.
Mooie kleuren, dik glanzend materiaal waarop het afgedrukt is, redelijke makkelijke soft-ware, vele mogelijkheden, leuke en veelzijdige achtergronden. Bladzijden kunnen ook helemaal doorlopen, zodat je 1 foto over 2 bladzijde kunt afdrukken. Ik ben heel tevreden. Bij een volgend fotoboek zal ik zeker aan Saal Digital denken.
ruud schrijft op 23.02.2017
Foto's op witte plaat met ophangprofiel besteld, na twee dagen al in huis.
Mooie kwaliteit, matte afwerking tegen reflectie.
Goed verpakt onbeschadigd aangekomen. Op een foto een klein wit plekje, maar bij controle zie ik dat dit op de digitale versie ook zit, dat had ik eerst weg moeten werken, het zou leuk zijn als Saal dit even aangeeft als ze dit opmerken.
Nu zie ik drie dagen later dat er een kennismakingskorting van 15 euro op de website staat, deze heb ik mooi mis gelopen. Dat hadden ze ook wel even kunnen melden of op de factuur kunnen aftrekken.

Onze reactie:
Wij zullen u per mail contacteren. We zorgen ervoor dat we samen met u tot een passende oplosssing komen.
Klantmeningen van 22.02.2017
Super kwaliteit en snelheid tegen gewoon een goede prijs. Levering ook enorm snel. Enorm tevreden. Helaas pakte metallic look bij de poster niet uit als verwacht, maar parelmoer maakt dit weer meer dan goed. Heb veel afdrukken nodig voor een expositie, en deze drukker is een aanrader!
kristel schrijft op 22.02.2017
super tevreden
Gretha schrijft op 21.02.2017
Wij, eigenlijk mijn dochter van 13 jaar, heeft zelf een fotoboek gemaakt met behulp van de software. De eerste opzet hebben wij samen gedaan, daarna is ze geheel zelf aan de gang gegaan. Ze heeft een heel mooi vakantie fotoboek gemaakt van haar vakantie in Indonesië.
Wij hebben gekozen voor glanzende pagina's en een mooie gewatteerde kaft. De foto's springen er mooi uit en op de afwerking valt niets aan te merken. Kortom een supermooie kwaliteit, praktische software en een super mooi resultaat.
Quentin schrijft op 20.02.2017
Heb al eerder een fotoboek / portfolio gemaakt en dat was een waar succes dus nu maar weer een opdracht in gezet, dit keer een wandecoratie 50x50. Ik weet nu al dat ik er geen spijt van ga krijgen. Top kwaliteit voor een top prijs, een echte aanrader al zeg ik het zelf.
Herman schrijft op 20.02.2017
Saal maakt zijn belofte om kwaliteit te leveren zonder enige terughoudendheid waar. Het is de verantwoordelijkheid van de fotograaf om voor de inhoud te zorgen, inclusief het vullen met hoge resolutie foto’s. Saal zorgt dat het product snel en piekfijn wordt geprint en gebonden.
De enige opmerking - naast de keuze van de dikte van het papier - is een betere controlemogelijkheid van de plaatsing van de foto’s. Plaats je op twee pagina’s bladvullend een foto, dan is er niets aan de hand. Maar zodra je een witruimte wilt, dan moet je extra goed kijken dat de - bladvullende - foto op de tegenoverliggende pagina niet het midden overschrijdt. Bij mij was dat tweemaal wel het geval, dus liep de foto iets door op de andere pagina. Een ander punt had ik met de tekst op de rug van het fotoboek. Meende ik deze goed en in het midden geplaatst te hebben, bleek dat bij de druk niet het geval te zijn (teveel naar links). Nu staat de rugtekst off-center en is ook op de achterzijde van het fotoboek te zien. Ik schaar deze puntjes onder de noemer ’beginnersfouten’, mede ingegeven met de onbekendheid van de designsoftware. Had zelf zeker beter moeten opletten, maar een betere controlemogelijkheid had mij geholpen.
De uitgebreide versie van mijn test treft u aan op: http://www.fotocolumnist.nl/test-saal-digital-fotoservice/

Onze reactie:
In de software vindt u de functie "tekst op boekrug" plaatsen. Als u deze functie gebruikt komt uw gewenste tekst exact op het midden. Voor vragen kunt u te allen tijde een e-mail aan support@saal-digital.nl sturen.
Yvonne schrijft op 19.02.2017
Het fotoboek dat ik heb laten ontwerpen ziet er zeer goed uit. Goede kwaliteit en scherpe foto's. |Ook ik heb het laten drukken als portfolio. De binnenzijde van de voor en achterkant had ik liever afgewerkt gezien met gewoon wit papier i.p.v. gelijk een afgedrukte foto. Als fotoalbum is het met glans een geweldig mooi fotoalbum geworden. Wel denk ik dat als ik weer zou moeten kiezen om het als portfolio in mat af te laten drukken. Het programma is fijn om mee te werken. De randen waar de foto wordt afgesneden zou ik iets feller hebben willen zien. Het is een aanrader, de service uitstekend, Kortom tevreden en zal zeker in het atelier komen te liggen ter inzage.

Onze reactie:
Wanneer u niet direct uw foto's aan de binnenkant van uw fotoboek wilt laten afdrukken dan raden wij u aan de eerste en laatste pagina van uw fotoboek leeg te laten. Zo heeft u eigen schutbladen die u indien gewenst met een kleurtje of logo optioneel kunt designen.
Ralph schrijft op 18.02.2017
Ik ben zeer tevreden over de software. Het ontwerpen gaat zeer vlot en de pagina's zijn zeer overzichtelijk opgebouwd. Heerlijk om mee te werken.
Hans schrijft op 18.02.2017
https://www.instagram.com/p/BQp6S1RldkN/
Yvonne schrijft op 16.02.2017
Artikelen werden tot nu toe geleverd met een snij/ vouw rand bij mijn Fine-Art foto's. Overigens heb ik voorheen ook nog printfoutjes ontdekt bij de basis afdrukken. Jullie verpakking is dus ook weleens de reden geweest van kleine vouwtjes oid. Elke keer ontdekt ik wel weer iets. Ik ga hier wel gewoon mee akkoord maar wil het graag toch even bij jullie melden omdat het niet echt professioneel over komt. MVG

Onze reactie:
U heeft te allen tijde recht op 100% kaliteit en service. Mocht uw product niet naar wens zijn dat kunt u deze altijd reclameren. Wij zorgen zeker voor een passende oplossing zodat u 100% tevreden bent. Uw tevredenheid staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Reclameert u graag via deze link: https://www.saal-digital.nl/klanten-login/mijn-bestellingen/.
Janette schrijft op 16.02.2017
Wat een prachtige kwaliteit! Mijn fotoboek is een schitterend portfolio geworden. Het papier is dik en van hoge kwaliteit. Voor een fotoboek met meer dan 60 bladzijden zou ik dunner papier wensen. De kleuren zijn prachtig. De software is heel uitgebreid, mijn fotocoach (prof. fotograaf) was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden en de scherpe prijzen t.o.v. de kwaliteit. De bladzijden liggen prachtig open, en mooi vlak. Dit is zeker niet mijn laatste fotoboek dat ik bestel bij Saal Digital.
Klantmeningen van 16.02.2017
--
SNM schrijft op 16.02.2017
Alleen maar lof!
Fotocorrectie binnen dit programma zou mooi zijn !
merian schrijft op 15.02.2017
mooie wanddecoratie binnen gekregen en wat is het mooi geworden .
is zeer aan te bevelen
Paula schrijft op 15.02.2017
WOW!!!!
Vandaag het fotoboek ontvangen..21x28...binnenkant mat, coveroppervlak houtoptiek taup
....wat een mooie kwaliteit, en ook heel mooi dat de foto's mooi doorlopen over 2 pagina's, goede services, als je een vraag hebt, dezelfde dag krijg je al antwoord, de software is heel fijn om mee te werken.
Heb al diverse fotoboeken gemaakt bij andere aanbieders, maar Saal komt er ver boven uit.
ontzettend blij ermee!
Ben nu bezig met het volgende fotoboek voor mijn portfolio, eigenlijk ook mijn 3e, want een vriendin was zo onder de indruk, dat zij ook graag een fotoboek wil, na het zien van dit fotoboek!!
Jozua schrijft op 14.02.2017
Heel makkelijk te maken met behulp van de geleverde software. Hiermee ook makkelijk te bestellen. Levertijd is lekker kort, waardoor je snel kan genieten van je zelfgemaakte fotoalbum. De kwaliteit van het boek is uitstekend. De foto's komen heel mooi uit, goede kleuren en een mooie glans (wanneer hiervoor gekozen). Al met al een hele goede keuze voor het laten maken van je fotoboeken.
melissa schrijft op 14.02.2017
het boek is nu besteld. wat een fijne software om mee te werken. is zeker voor herhaling vatbaar.
Klantmeningen van 13.02.2017
Goede kwaliteit en een zeer snelle levering!
Peter schrijft op 13.02.2017
Via Facebook diverse advertentie uitingen gelezen en ik moet zeggen, bijzonder goed!
Arlette schrijft op 12.02.2017
Super kwaliteit, erg snel binnen. Het fotoboek kan helemaal open, dus niet net als een tijdschrift, zodat je de foto's mooi kan zien. Zeker een aanrader.
Ga zeker meer boeken bij jullie maken!
Monique schrijft op 12.02.2017
Mijn eerste fotoboek besteld bij @Saal Digital Nederland! De software is super fijn om mee te werken, tot nu toe vind ik het de beste software waar ik tot nu toe mee op een iMac heb gewerkt. Ik heb al aardig wat verschillende merken uitgeprobeerd, maar @Saal-Digital software springt er duidelijk bovenuit voor mij! Petje af.
Misschien een klein puntje voor verandering, wanneer een foto in het afbeeldingssjabloon is geplaatst is wijziging van formaat niet goed te zien door het 'pop-up' schermpje wat 'meeloopt'. Dit zou de enige opmerking zijn tot nu toe voor mij. Nu is het spannend de afwachting op het resultaat!

Onze reactie:
Hartelijk dank voor de tip! We geven het door aan onze software ontwikkelaars.
Peter schrijft op 10.02.2017
Het fotoboek is van bijzonder kwaliteit. Ik heb op diverse bladzijden 1 foto op 2 bladzijden gedaan. Het is 1 prachtige scherpe foto geworden en je kunt de overgang van de bladzijden niet zien. De kleuren zijn perfect en ook het zwart wit komt goed over. Ik heb gekozen voor glans papier en het kwam mooi uit. Ook de bladzijden waren van dik fotopapier. Dit voelt prettig en kwalitatief goed aan.
De service was bezonder goed. Wanneer je vragen had kreeg je binnen 1 of 2 dagen bericht.
De levertijd was zeer snel, binnen een paar dagen had ik het boek al.
De website voor prof met sjablonen van photoshop vond ik zelf wat ingewikkeld maar de software waar je de foto's in kunt zetten was prima en niet moeilijk. Conclusie, wanneer je een goed fotoboek wilt hebben moet je bij Saal-Digital zijn. Wel vind ik de prijs niet goedkoop.
Klantmeningen van 10.02.2017
.
Ronald schrijft op 09.02.2017
2 weken geleden kreeg ik de kans om de wanddecoratie te testen. Gretig gebruik gemaakt van dit prachtige aanbod. Uiteindelijk de foto uitgekozen en op de prachtige, makkelijke site gemaakt. Wat een keuze. Wel spannend want ik had nog geen ervaring met Saal-digital. Uiteindelijk met PayPal betaald en tot mijn grote verbazing was de wanddecoratie binnen een week verzonden en hangend aan de muur! Verzonden in een stevig omhulsel, met zorg afgeleverd. En de kwaliteit is prachtig!
Wat ik de volgende keer anders zal doen is de foto op de computer uitvergroten om de stofjes weg te poetsen. De afbeelding is zo scherp en groot dat ik nu een paar stofjes zie zitten. Die zaten op mn lens..

Maar gelukkig op een klein afstandjes zie je er niets van!

Hij hangt mooi aan de muur, en door het aluminium ophangsysteem ook kaarsrecht!

Wij zijn er erg blij mee!

Hartelijk dank!
wilbrefotografie schrijft op 08.02.2017
Beste medewerkers van Saal digital. Ons bedrijf ,Wilbrefotografie kreeg de kans kennis te maken met uw producten . Wij hebben bij u een trouwalbum laten maken. De klant laat weten er blij te zijn met het resultaat. Het boek is afgedrukt op A4 formaat op glanspapier. Wanneer geen gebruik gemaakt wordt van de aangeboden rasters, is het soms lastig de foto's netjes op elkaar aan te laten sluiten. na meerdere malen schuiven en nakijken is er helaas bij het afdrukken wel bij twee foto's een witte lijn tussen de foto's ontstaan. Wij hebben dit bij uw bedrijf aangegeven, en foto's hiervan gestuurd. U heeft dit op een zeer nette manier voor de klant opgelost. dank daarvoor. m.v.g. Wilbrefotografie medewerker Christa

Onze reactie:
U kunt ook graag uw fotoboek met uw eigen software maken. Voor professionels bieden wij onze profi-direct-upload aan. Zo kunt u uw fotoboek in bv. InDesign, Photoshop, QuarkXPress of een ander gewenst programma bewerken en eenvoudig in onze webshop uploaden. Meer info vindt u hier: http://www.saal-digital.nl/service/professionals/.
Klantmeningen van 07.02.2017
Hele goede service en hulp gehad bij Saal Digital. Elke vraag werd heel snel via de mail beantwoord (dezelfde dag nog!) Alles is ruim op tijd geleverd en met het drukwerk ben ik ook heel blij mee. De kleuren zijn gelijk aan de kleuren die ik op de monitor zie en dat is erg prettig!
Yvonne schrijft op 07.02.2017
Via Facebookactie mee mogen doen. Het samenstellen van een album duurde even. Het bleek dat de software niet geschikt is om een fotoboek op een iPad samen te stellen. Uiteindelijk via de computer gedaan. Gebruik software is even puzzelen geweest, maar als je het weet gaat het prima.
Ik heb gekozen voor een zwart wit foto's. Ik moet zeggen: prachtig. Afdrukken mooi, zeker wanneer je voor een witte achtergrond had gekozen. Mooi papier. boek vouwt heel prettig open. Kortom: heel blij met dit boek. En Saal Digitaal is zeker voor herhaling vatbaar.
Dank voor het mogen mee doen aan deze actie.
Jessica schrijft op 06.02.2017
Inmiddels heb ik al enige ervaring met de producten van Saal Digital. Van een winterse wildlife reportage wilde ik een fotoboekje maken. Op maandag besteld en donderdag al in huis. Kwaliteit van het papier en de layflat binding zijn weer perfect.
Enige puntje van kritiek wat ik heb is dat alle kleuren weer net zo afgedrukt zijn als op mijn scherm behalve de oranje tinten. Deze lijken wat valer of minder verzadigd. Heb hier voorheen nooit verschil in gezien.
(Ik gebruik altijd de icc profielen ter controle).
Al met al weer een leuk fotoboekje erbij. Binnenkort volgen er meer.

Onze reactie:
Bent u na ontvangst van uw product ontevreden met de kleuren? Reclameer dan alstublieft uw fotoproduct in de bestelmanager. U komt in de bestelmanager via de volgende link: https://www.saal-digital.nl/klanten-login/mijn-bestellingen/
Klantmeningen van 06.02.2017
Ik was verbaasd over de kwaliteit, zo mooi heb ik het bij een ander nog niet gezien, super top!
Klantmeningen van 05.02.2017
leuk
laurens schrijft op 04.02.2017
Een prachtig fotoboek ontvangen. Ben zeer tevreden. Zeker aan te raden ...
Nathalie schrijft op 03.02.2017
.
Lia schrijft op 02.02.2017
Via Facebook kwam ik de oproep tegen van #Saal Digital Nederland.
Ik heb tot nu toe ruim 30 digitale fotoboeken gemaakt (het meest van Albelli) en vond het wel een uitdaging om eens van een ander bedrijf een fotoboek te maken en daarvan een review te schrijven. Nog geen uur na het sturen van mijn motivatie kreeg ik bericht dat ik het boek mocht maken.
Ik heb een portfolio met mijn mooiste digitale foto's (vanaf december 2003) gemaakt.
De software was even wennen maar gaandeweg ontdek je steeds meer mogelijkheden. Ik kon geen handleiding vinden met de mogelijkheden van het softwareprogramma. Deze heb ik zelf uit moeten zoeken maar door ervaring ging dat best snel.
Ik was, nadat ik het fotoboek gemaakt had, zeer nieuwsgierig hoe het eruit zou zien. De kwaliteit van het fotopapier is zeer goed en ook het feit dat je het midden van de pagina niet zo ziet vind ik echt een pluspunt.
Ook de tijd tussen de bestelling en de levering van het fotoboek was kort.
Een nadeel vond ik dat je niet met Ideal kon betalen.
Het boek was goed en netjes verpakt.
Alleen is de bloem op de kaft van het fotoboek minder wit dan op het beeldscherm terwijl alle andere foto's in het boek wel de kleur hebben zoals op het beeldscherm weergegeven.
De afmeting van de barcode is subtiel weergegeven. Vaak staan deze er toch heel nadrukkelijk op.
Ik wil #Saal Digital Nederland dan ook hartelijk dank zeggen dat ik mijn portfolio mocht maken met een mooi eindresultaat. Ik ga zeker meer fotoboeken bestellen en zal het ook anderen aanraden.
René schrijft op 01.02.2017
Vandaag drie zwart-wit wanddecoraties ontvangen! In recordtijd want zaterdag besteld....woensdag in huis! En het ziet er echt top uit! Goed verpakt, geen beschadigingen (de hoeken zijn echt kwetsbaar).
Ik had al enige ervaringen met SAAL met fotoboeken en ik was al enthousiast maar nu is dat helemaal bevestigd! Aanrader!
anja schrijft op 01.02.2017
Het heeft even geduurd voordat ik een mooi fotoboek in elkaar had geflanst. Lag niet aan de software maar meer aan mijn eigen tijd. Ik ben erg blij met het resultaat. Eigenlijk had ik meer fotobladen moeten nemen zo mooi is het geworden.
Service was prima, snelle reactie met de vraag die ik had. Super snelle levering en dan deze kwaliteit. Ik heb zelf een filmpje van het boek gemaakt maar had het eigenlijk liever willen delen op bv. Facebook zoals ik het boek zag op de computer toen het klaar was.
Wat de software betreft moest ik even zoeken wat de mogelijkheden waren maar dat is denk ik goed gelukt.

Onze reactie:
Binnenkort is het mogelijk uw fotoboek ook met vrienden en bekenden middels een eigen link online te bekijken en te delen.
Klantmeningen van 01.02.2017
Uitstekende kwaliteit. Aanrader
Alette schrijft op 31.01.2017
Duidelijke site en fijn dat er afwijkende afmetingen mogelijk zijn!
Klantmeningen van 31.01.2017
Uitermate tevreden over de kwaliteit ,smaakt naar meer!!!!
Hans schrijft op 31.01.2017
Was erg benieuwd naar de afdrukken in zwart/wit nadat ik een tip had gekregen van een duits fotografe. De proef op de som genomen en in het geheel niet teleurgesteld. Zwart is echt zwart en wit is echt wit. Klasse!!
merian schrijft op 31.01.2017
een wanddecoratie besteld bij saal en wat een prachtige afdruk zeg.
zeker aan te bevelen bij vrienden
Oscar schrijft op 30.01.2017
Bij deze wil ik Saal bedanken voor de snelle afhandeling en service van mijn probleem met de persoonlijke code voor het testen van het fotoboek. Via Messenger was er direct snel contact en een oplossing! Dank voor de super service en snelle afhandeling.
Als ik het fotoboek binnen heb zal ik de review op de site zetten!
M.v.g
Oscar de Wit
Eigenaar:LeBlanc Design
Klantmeningen van 30.01.2017
Via Facebook actie het fotoboek mogen ontvangen en ben uiterst tevreden ,wauw wat een top kwaliteit!!!
Klantmeningen van 29.01.2017
Uitermate goede kwaliteit , zeker de fotoboeken!!!
Klantmeningen van 29.01.2017
Ik heb een lange zoektocht gehad naar een fotolab dat met afdrukken in de buurt komt van de kleuren op mijn monitor. Jullie komen er tot nu toe het dichtste bij! Ben tot nu toe uitermate tevreden.
Ilma schrijft op 28.01.2017
Ik was door #SaalDigitalNederland uitgekozen om een review over het fotoboek van Saal Digital te schrijven.
Een mooi fotoboek is het geworden van mijn eigen werk. Het fotoboek 28 x 19 (A4 liggend) is van hoge kwaliteit. De Cover mat, had het, denk ik, beter in glans kunnen doen, dan was de foto er beter uitgekomen.
Het fotopapier is van zeer goede kwaliteit, dik papier.
Dik tevreden over de bezorging, heel netjes verpakt.
De software is ook gebruiksvriendelijk.
#SaalDigitalNederland, heel hartelijk bedankt dat ik het fotoboek mocht testen, en zal het zeker bij iedereen aanraden.
Klantmeningen van 26.01.2017
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Mooie kwaliteit afdruk en makkelijke software.
Vanity schrijft op 25.01.2017
Een tijdje geleden kwam ik op de website van Saal Digitaal een oproep tegen waar ze mensen zochten die een boek wilden maken en reviewen. Dat wilde ik wel!
Om een lang verhaal kort te maken ga ik de +jes en de -tjes onder elkaar zetten.
Uiteraard begin ik met de +jes!
+ de kleuren zijn echt mooi, diep en zoals ook op de originele foto.
+ het boek ziet er zeer degelijk uit.
+ de barcode staat er niet HUGE op maar subtiel.
+ De bladen zijn van een stevige en mooie kwaliteit.
+ De foto's lopen in het midden mooi door. Je ziet de lijn bijna niet!
+ De bladen zijn compleet 'plat' (lay flat binding) en bladeren dus
erg mooi.
+ Het boek was prima verpakt en snel geleverd.
+ Afwerking is top.
- + Het softwareprogramma crashte twee keer MAAR
had (gelukkig) automatisch al mijn werk opgeslagen.
- + De matte cover werd me in het programma afgeraden maar
de uitkomst is juist erg mooi!
- Om de barcode weg te halen betaal je €5,00. Ik snap nooit
waarom die vervelende barcodes er überhaupt op staan.
Ook staat de barcode zowel op de laatste foto als op de
buitenkant van het boek.
- Ik heb in totaal 13 foto's kunnen plaatsen (paginavullend) en
toen zat ik al aan €40,00 (excl. verzendkosten).
- Over het algemeen vind ik de boeken behoorlijk prijzig.
- Ik vind de software niet super handig, soms zelf wat irritant,
zeker als je zelf wat artwork aan wil brengen. Dan loopt ie vast
met de indeling.
Conclusie: Absoluut een dikke voldoende!
A Big THANK YOU Saal Digital Nederland

Onze reactie:
De barcode is aanwezig om het productieproces te versnellen. Zo worden de cover en de binnenkant sneller bij elkaar gematched. Mocht de software vastlopen neemt u graag contact met ons op wij onerzoeken graag de oorzaak om onze producten te verbeteren.
Mirelle -voorDEfoto schrijft op 24.01.2017
Naast dat ik jullie werk op de beurs heb kunnen bewonderen kreeg ik via de Facebook aktie de gelegenheid mijn album "van Roodborstje tot Race-auto" samen te stellen. Ik ben zeer tevreden over de klant vriendelijke service, maar ook niet onbelangrijk het eindresultaat. Een mooi strak album, foto's zijn mooi afgedrukt op stevig papier. Wat ik eveneens een héle mooie opties vindt, is dat je ervoor kan kiezen de productcode weg te laten.
Ad schrijft op 24.01.2017
Via Facebook geselecteerd om een fotoboek te kunnen testen en te beoordelen. Zoals veel gelijkwaardige software was ik wel nieuwsgierig of Saal-Digital anders zou werken. En zeker ook benieuwd naar de kwaliteit. Voor mij is belangrijk makkelijk te kunnen switchen van vrije indeling of een bepaalde setting. Al met al zijn alle programma's nagenoeg gelijkwaardig en is het willekeur naar prijs/kwaliteit verhouding en gebruikersgemak.

De snelheid van leveren en de kwaliteit zijn gewoon goed te noemen. Beeldkwaliteit en indeling ook. Keurig verzorgd en zeker ook verpakt en afgeleverd. Hiervoor krijgt Saal-Digital een dikke voldoende. Ik ga zeker nog kijken voor andere opties om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen voor mijn klanten en voor mijzelf.

Bedankt voor deze try-out, Saal-Digital !

Studio X-posure/Fotografie Ad van Geffen
Jaap schrijft op 22.01.2017
Zeer mooi afgedrukt fotoboek, goed verpakt ,ziet er netjes uit.
Klein min puntje is de beoordeling van foto kwaliteit in de software, sommige foto's waren goed beoordeeld in kwaliteit maar in druk zag je toch wat resolutie. Mag dus iets strenger beoordeeld mogen worden zodat je als je de foto te groot maakt hij dus slechter van kwaliteit is tenzij je hem op het goede formaat zet.
Al met al zou ik zeker Saal-Digital aanbevelen. :)
Irene schrijft op 20.01.2017
Ook ik kreeg via facebook de kans een gratis fotoboek samen te stellen. Ik doe het normaal altijd via Albelli, maar moet zeggen dat ik het fotopapier van Saal veel en veel beter vind. Echt mooie kleuren en prachtig stevig papier. Ook de indeling van de pagina's via de software was prettig om mee te werken.
De prijs is ook aan de redelijke kant, dus ja ik ben erg tevreden over dit product van Saal Digital.
a schrijft op 19.01.2017
Ik ben echt dik tevreden met Saal-digital. Ik ga voortaan mijn afdrukken hier bestellen. Zonder overdrijven hele dikke prima
Klantmeningen van 19.01.2017
Ben echt ontzettend blij met het foto boek , goede kwaliteit , snel geleverd ! Gewoon helemaal top! Ga zeker vaker bij saal digital bestellen !
Klantmeningen van 19.01.2017
Bedankt voor het mogen uittesten van de wanddecoratie. Ik heb gekozen voor een afdruk op acrylglas en deze is heel erg mooi geworden.
Super snelle verzending en keurig ingepakt.
Ik ga jullie zeker bij iedereen aanbevelen!

M.v.g. Linda de Waard
Nicol schrijft op 18.01.2017
Jullie producten zijn erg mooi en ben daar erg tevreden over, ben weer benieuwd naar dit fotoboek maar het was alleen jammer van de slechte communicatie met de problemen van mijn waardebon

Onze reactie:
Excuses als u hinder heeft ondervonden we nemen uw eerlijke mening mee om onze service te verbeteren.
Xanne schrijft op 17.01.2017
Na een bezoek aan de Foto Fair te Beekse Bergen van 2016, kwam ik de stand van Saal Digital tegen, hier kon je een testdruk krijgen. Na al vele diverse fotoboeken gekocht te hebben bij diverse andere sites, kwam ik door een advertentie op Instagram bij Saal-Digital. Vervolgens downloadde ik het programma. Een zeer overzichtelijk programma met heel fijne hulplijnen.
Binnen 24 uur kreeg ik een email dat het product al is verzonden! Dat heb ik nog nooit meegemaakt! Vervolgens het boek ontvangen. Netjes verpakt in karton, cellofaan en een schuimhoes.
Alles goed gedrukt, kafttekst ook echt op de kaft en het door mij gekozen matte papier is van goede kwaliteit. Relatief sterk papier die heeeeel lang mee zou gaan. Ook de drukkwaliteit is super. Nou moet ik zeggen dat een grote hoeveelheid foto's toch met de telefoon zijn genomen, zijn de digitale slr foto's die ik geplaatst had erg mooi afgedrukt. Een aanrader voor iedereen die een fotoboek zou willen printen. Ik zal zeker Saal-Digital aanbevelen.
merian schrijft op 16.01.2017
wat een kwaliteit is dat toch .ben zeer tevreden over de print op aluminium.
Merian
Klantmeningen van 16.01.2017
Perfecte levering en geweldig resultaat.
Umit schrijft op 16.01.2017
Ik heb tot nu toe niet beter gezien. hartelijk dank aan Saal Digital.
jjmm schrijft op 12.01.2017
vandaag weer een fotoboek van @Saal Digital binnen gekregen echt zo mooi en aan te raden om eens op de site tekijken
Maaike schrijft op 11.01.2017
Zeer mooi kwaliteit van de foto's in het fotoboek!
Omslag kun je zelf ontwerpen, zeer mooi en strak van kwaliteit. Service en de pagina zijn supergoed en het programma is makkelijk om mee te werken!!
Angelique schrijft op 10.01.2017
Prachtig fotoboek. Snel bezorgd, helaas een productie kras in een pagina maar na het laten zien van een foto via een privebericht op facebook werd er direct een nieuwe verzonden en de eerste mocht ik houden. Super mooie kleuren en stevige pagina's. Vriendelijk behulpzaam personeel. kwaliteit/prijsverhouding is goed. Ik ben heel tevreden.
Theo schrijft op 09.01.2017
Via FB kreeg ik de kans om - gratis - een fotoboek samen te stellen en daar mijn mening over te geven.
Na enige gewenning was het zeer goed te doen om een mooi boek samen te stellen.
De levering was perfect; keurig verpakt en een schitterende kwaliteit van kaft en fotopapier. Helaas viel de kleurweergave mij wat tegen en - na dit te hebben aangegeven - kreeg ik advies om een zgn. ICC profiel te gaan gebruiken en kreeg wederom de kans om een boek samen te stellen.
Het contact met de klantenservice was perfect; op de gestelde vragen kreeg ik keurig antwoord. KLASSE!!!!
Zojuist dit nieuwe boek samen gesteld. Het gebruik van de software is nu een fluitje van een cent! Nu wachten op de aflevering, maar daar heb ik het volste vertrouwen in!!
Mariette schrijft op 07.01.2017
Prachtig boek, heldere afdrukken op mooi dik papier, pagina's vallen netjes vlak open zodat je een panorama over 2 pagina's kunt plaatsen. De matte kaft is ook erg sfeervol. Alleen een beetje jammer dat de kleine barcode ook aan de binnenkant op de laatste foto staat. Erg ontsierend, dit had ook best alleen aan de buitenkant gekund. Verder erg tevreden!

Onze reactie:
U heeft in de software de mogelijkheid om een fotoboek met barcode (standaard) of zonder barcode te bestellen.
Patricia schrijft op 05.01.2017
Ik ben zeer tevreden over mijn eerste fotoboek die ik besteld heb. De kleuren zijn prachtig. Ik heb een gewatteerd fotoboek besteld met glans. Ik kan niet anders zeggen dan top gemaakt! Ben er super blij mee en zojuist mijn tweede boek doorgestuurd. Ga zo door!
Michel schrijft op 05.01.2017
Gisteren ,sneller dan verwacht, jullie boek binnengekregen.
De zogenaamde gewatteerde kaft had ik nog niet eerder als optie gezien bij het maken van een boek en dit vind ik voor Saal zeker een pluspunt! Zodra je het boek opent zie je meteen een foto, geen blanke pagina, wat in mijn ogen puur verspilling is, prima opgelost door Saal. De foto afdrukken zijn van zeer hoge kwaliteit, ik heb gekozen voor de hoogglans afwerking dit keer en bevalt me uitstekend moet ik zeggen, voorheen koos ik altijd mat.
De software mag hier en daar nog wel wat getweaked worden, bijvoorbeeld de foto's uitlijnen was best een lastig karwei en mag wel iets duidelijker weergegeven worden. Wel zitten er heel veel opties bij : sjablonen, achtergronden etc. Ik gebruik ze zelf nauwelijks omdat het mij vooral om de foto's gaat maar de creatieveling kan hiermee zeker aan de slag! Een klein puntje wat ik jammer vond is dat je (nog?) niet met iDeal kan betalen bij jullie, hopelijk verandert dit in de toekomst nog. Ik raad mensen, die van plan zijn een fotoboek te maken, zeker aan eens te kijken op de Saal website en de software te downloaden en je creativiteit de vrije loop te laten.
Michel Straub Fotografie
Rylana schrijft op 05.01.2017
Ik heb voor saal dit prachtige fotoboek mogen testen.
Super sneller levering en blij met het resultaat. Het ging om het 25 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Wederom top!!!
Klantmeningen van 05.01.2017
Ik ben super tevreden met jullie kwaliteit, zowel fotopapier, forex als albumafdrukken.
Wat mij echter opviel bij een eerdere bestelling is dat de belichting van een fotoafdruk een tintje donkerder is dan dezelfde foto op forex afgedrukt.
Verder zeer goed verpakt voor verzending!

Onze reactie:
Om het best mogelijke resultaat te krijgen, kunt u uw monitor het beste kalibreren. Saal-Digital werkt met een ICC-compatibel-passend kleurmanagement. Wij voeren geen wijzigingen of ongewenste "optimeringen" aan uw bestanden uit. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestanden kleurgetrouw worden verwerk. Hier vindt u informatie hoe u uw bestanden kan aanleveren. Met een ICC-profiel wordt het kleurgevoel op meerdere in- en uitvoerapparaten gelijk getrokken waardoor de kleuren er hetzelfde uitzien. Meer info: http://www.saal-digital.nl/service/icc-profiel/
Hub schrijft op 05.01.2017
Beste mensen van Saal,

nog even een opmerking over het prachtige fotoboek dat ik gisteren heb ontvangen. Zoals gezegd leveren jullie kwaliteit, daar kan niemand een minder oordeel over hebben. Misschien heb ik wel een punt waar jullie iets mee zouden kunnen. Bij het samenstellen van het boek kreeg ik bij bijna alle foto's de opmerking dat de geplaatste foto uitstekend was en dat bleek ook bij het eindresultaat.....de foto's zien er fantastisch uit. Bij 3 foto's kreeg ik de melding dat de kwaliteit goed was. Bij de eerste foto heb ik dat gecontroleerd en kwam tot de conclusie dat die kwaliteit inderdaad goed genoemd mag worden. Twee andere foto's ( ik had het niet eens gezien bij het samenstellen...!) kregen ook de kwalificatie goed. Bij het bekijken van het boek viel mij meteen op dat de kwaliteit van de foto op de achterkant beduidend minder was. Bij controle bleken er per vergissing twee foto's met het verkeerde formaat (veel te klein) door mij geplaatst waren en daardoor zijn de afdrukken gewoon slecht.
Uiteraard mijn eigen stommigheid, maar zou het een tip zijn om het begrip- goed- iets minder ruim te nemen, of aan te geven als het formaat te klein is. Misschien vooraf aangeven welk aantal pixels een foto minimaal moet zijn om op op een bepaald formaat goed afgedrukt te kunnen worden????

Met vriendelijke groeten,

Hub Verheijden.

Onze reactie:
Voor een superieure beeldkwaliteit zou u een resolutie van 300-400 dpi (120 pixels/cm) moeten gebruiken. Bij deze hoge resolutie zijn de bestanden groter als bij lagere resolutie. Voor een goede productiekwaliteit zou u een resolutie van 200 dpi (80 pixels/cm) moeten gebruiken. De laagste resolutie bedraagt 100 dpi (40 pixels/cm) Meer info vindt u hier: http://www.saal-digital.nl/support/article/resolutie-kleurruimte-en-bestandsformaten-bij-fotoproducten/ en hier: http://www.saal-digital.nl/support/article/overzicht-resolutie-fotoproducten-/.
nathalie schrijft op 05.01.2017
super kwaliteit
Klantmeningen van 05.01.2017
Gister mijn testfotoboek in ontvangst mogen nemen. Op het eerste gezicht een mooi compact fotoboekje. De foto's in het boekje zijn mooi scherp afgedrukt. Precies zoals ik het had ontworpen in de software! Ik ben dik tevreden!
Ramon schrijft op 04.01.2017
Het is op zich een mooi fotoboek geworden. Echter de onscherp afgedrukte achtergrond foto's haalt onze tevredenheid van het geheel naar beneden.

Onze reactie:
Saal Digital biedt te allen tijde 100% kwaliteit en tevredenheid. Als u na ontvangst van uw product niet geheel tevreden bent dan vragen wij u om uw fotoproduct in de bestelmanager te reclameren. Samen met u zullen we zeker tot een passende oplossing komen, U komt in de bestelmanager via de volgende link: https://www.saal-digital.nl/klanten-login/mijn-bestellingen/
Klantmeningen van 04.01.2017
Heb net mijn fotoboek A4 formaat ontvangen. Ben blij verrast, het ziet er uitstekend uit, kleuren zijn prima, het papier van uitstekende kwaliteit. Mijn foto's komen geweldig mooi tot hun recht.....al met al een fotoboek dat ik vol trots aan vrienden, bekenden en bevriende fotografen ga laten zien! Bedankt voor de snelle levering en dat terwijl ik de bestelling tussen Kerstmis en Nieuwjaar geplaatst had.....!!!!!

Met vriendelijke groeten,

Hub Verheijden.
Klantmeningen van 04.01.2017
snelle levering, mooie en scherpe foto's.
els schrijft op 03.01.2017
Vandaag mijn fotoboek ontvangen. Zeer snelle levering en prachtige kwaliteit! Ik ga zeker opnieuw bestellen! Een aanrader!