Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 70 klantbeoordelingen
5 sterren
50
4 sterren
18
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Afra schrijft op 16.02.2018
Ik mocht een wanddecoratie uitproberen. Het resultaat op aluminium is geweldig! Prachtige kwaliteit. Dit krijgt een mooi plekje in huis..
George schrijft op 15.02.2018
Prima afdrukken en snel geleverd.
Ik moest zwart-wit foto`s op posterformaat laten drukken voor een tentoonstelling.
De kwaliteit van zwart-wit afdrukken laat bij veel centrales te wensen over, omdat die vooral op kleurafdrukken zijn afgeregeld. Saal-digitaal kwam met prima afdrukken waarop zwart ook zwart was en grijstinten goed werden weergegeven. De hoge lichten zaten er goed in en het contrast was ook goed. Allemaal zaken die bij zwart-wit belangrijk zijn.
Op de site veel keuze mogelijkheden, wat betreft papiersoort en formaat.
De foto`s werden snel geleverd.
Ik moest even wennen aan de website en de software, maar dat kwam ook goed. Ik zou wel graag de mogelijkheid hebben om een ge-uploade foto in het afdrukframe te kunnen draaien, maar misschien heb ik die mogelijkheid niet gevonden, terwijl hij er wel is.
Ik laat vast meer foto`s hier afdrukken. Ik ben benieuwd naar de kleurenafdrukken die Saal maakt.
Bianca schrijft op 15.02.2018
Ik heb mijn fotoboek vanmiddag binnen gekregen. Maandag besteld, donderdag in huis. Dat was dus supersnel.
Het boek ziet er prachtig uit, foto's zijn mooi afgedrukt en goed op kleur. Ook al is het niet helemaal platliggend gebonden, staat het niet bol aan de binnenkant. Pluspunten dus.
1 minpuntje, de éérste en laatste pagina zijn verlijmd met het kaft en dat is te zien aan de foto's die daarop zijn afgedrukt. Dat vind ik minder mooi.
Ik moest eerst wat wennen aan het fotoprogramma en ben meerdere malen geholpen maar de service is prima en het boek is goed gelukt.
Bedankt en vriendelijke groeten,
Bianca

Onze reactie:
Onze boeken hebben geen schutbladen. Dit om onze fotografen zoveel mogelijk van designvrijheid te kunnen laten genieten. Wanneer u niet direct aan de binnenkant uw foto´s wilt hebben raden wij u aan om de eerste en laatste pagina leeg te laten. U kunt deze lege pagina´s graag van een kleur of van uw logo voorzien. Fijn dat u tevreden bent met uw boek!
Klantmeningen van 15.02.2018
Altijd een top service en hele mooie producten.
Ronald schrijft op 14.02.2018
Zojuist een bestelling van Saal ontvangen, Netjes verpakt, snel geleverd via DHL uit Duitsland en compleet met een ophang systeem, Ik was benieuwd naar het resultaat omdat ik een mooie galerie kwaliteit besteld had in afwijkende maten. Ik kwam erachter dat dit ook mogelijk was. Ik verwachte daarom ook een langere levering maar dat was niet het geval. De afdruk leek wat donker maar na het afhalen van de beschermfolie was die prima. Het ophang systeem had ik mee besteld en daar zaten 2 afstandhoudertjes bij voor op de onderkant. Compleet dus. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en vooral de kwaliteit van de lijst en afdruk. Voor een vervolg bestelling komt Saal zeker in de picture.
Charis schrijft op 13.02.2018
Ik heb zojuist de wanddecoratie ontvangen die ik heb besteld. Ik heb een foto in het formaat 60x40 op acrylglas besteld. Zelfs met 10mm dikte ziet het er fantastisch uit! De kleuren springen er echt uit. Daarnaast was de software erg eenvoudig om mee te werken en vond ik de levertijd erg snel. Ik zou Saaldigital zeker aanbevelen!
Kaat schrijft op 12.02.2018
Ik kreeg van @Saal Digital de gelegenheid een wanddecoratie te beoordelen. Ik kreeg hiervoor een vergoeding van € 50,00. Ik heb de alu dibond 50x75 besteld. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik de foto (van een viervleklibelle) buiten wil ophangen. Alu dibond moet hiervoor geschikt zijn. Dat heb ik nu nog niet uit kunnen proberen. Een bijbetaling incl.verzendkosten van € 20,85. De wanddeco besteld op 6 februari en vandaag (12 februari) al binnen gekregen. Een prima stevige verpakking. Dubbel karton langs alle zijden voorkomt dat de foto beschadigd. Prima in orde. Ook de foto ziet er perfect uit. Heeft de kleur zoals ik deze bedoeld heb. Ik ben er heel blij mee en hoop dan ook dat dezelang buiten kan hangen.9
Klantmeningen van 12.02.2018
Ik kan helaas nog steeds mijn fotoproduct (een panorama van 50 x 150 cm op aluminium Dibond) niet beoordelen. Dat komt niet door Saal, dat komt door DHL. Die hebben het pakket gewoon niet afgeleverd. Er lag een briefje in de bus dat ze het de volgende dag weer zouden proberen, maar ik kreeg een e-mail dat ik het pakket in Amsterdam mocht ophalen. Dat is een uur rijden, volgens mij heb je daar bezorgdiensten zoals de DHL voor. En dat briefje in de bus: er was gewoon iemand op kantoor. Maar wat doe je als bezorger als je op één adres twee deuren treft, een met een donker woonhuis, en één met een verlicht kantoor? Dan kies je natuurlijk het donkere woonhuis om een briefje in de bus te doen, anders moet je met dat pakje gaan sjouwen. Helaas kon Saal (opdrachtgever voor het transport) DHL niet overhalen om een serieuze bezorgpoging te wagen, nu is het pakket terug naar Saal. En dat vind ik wel een minpunt.
eddy schrijft op 09.02.2018
saal is the place to be ....
RF schrijft op 09.02.2018
De zoveelste bestelling bij Saal Digitaal en telkens weer heeeel tevreden met de levering en kwaliteit. De software is handig in gebruik en de levering is goed verpakt, snel en elke keer als ik het uitpak is er daar het "aaah"moment. Ik heb inmiddels verschillende producten besteld maar het mooiste vind ik toch de "Gallary Print"
Ilse schrijft op 08.02.2018
Fotoboek is nu gemaakt en besteld. Leuke software om het te maken. Voor de overige vragen is het nog even afwachten.
Klantmeningen van 08.02.2018
Nog maar weinig kon iemand anders mij de kwaliteit van Saal aanbieden aan dergelijke scherpe prijs. Uitermate tevreden over communicatie.

Ik heb Saal ook aanbevolen bij mijn vrienden, niettemin wilden zij eerst resultaten zien die ik hen met plezier toonde. Ook zij werden intussen klant wegens de kwalitatieve overtuiging!
Klantmeningen van 08.02.2018
Super blij met de service en natuurlijk het prachtige fotoboek!
Hele handige software waar je helemaal je eigen creativiteit in kwijt kan.
En als je dan nog je eigen ontworpen fotoboek binnenkrijgt ben je helemaal gelukkig want wat een kwaliteit!
Lisa schrijft op 08.02.2018
Super blij met mijn fotoboek, ik heb expres voor een klein formaat gekozen zodat hij handig mee te nemen is naar bijvoorbeeld fotoshoots om aan klanten te laten zien.
Heel blij met de altijd goede service en de software. Helemaal je eigen boek ontwerpen waar je al je creativiteit in kwijt kan.
En dan als je hem binnenkrijgt zijn de foto's ook nog top kwaliteit!
Matthias schrijft op 08.02.2018
Uitgebreide review via mijn blog: https://www.matthiasdeboeck.be/single-post/2018/02/08/Review-wanddecoratie-Saal-Digital-Bestellen-prijzen-kwaliteit-en-levering
Marjolein schrijft op 07.02.2018
De afdruk is super mooi!! Ik ben er heel erg tevreden over. Echt een aanrader
Martijn schrijft op 06.02.2018
Zeer goede klantenservice! Door omstandigheden was ik een week van huis en had de bezorgdienst het boek niet bezorgd maar retour gezonden. Na kort contact zou het fotoboek gratis herstuurd worden. Toen DHL het na een 2 weken nog niet retour hadden gebracht bij Saal een mailtje gestuurd en het boek werd direct herdrukt en verzonden, zonder kosten.

Zulke topservice zie je niet vaak meer. En het fotoboek is erg mooi geworden. Exact zoals verwacht dankzij het kleurenprofiel.
Klantmeningen van 05.02.2018
Top actie van het fotoalbum!
Harm schrijft op 05.02.2018
Jammer dat kleine nabestelling zo veel kost.

Onze reactie:
WIj raden aan om de ophanging direct met uw wanddecoratie mee te bestellen. Dan betaald u geen extra verzendkosten.
willem schrijft op 05.02.2018
Weer een fotoboek besteld, waarbij ik niet twijfel aan de kwaliteit
Wat kan het leven toch heerlijk zijn
Hilda schrijft op 05.02.2018
Ik mocht van Saal-Digitaal gratis een wanddecoratie laten maken.
wat ik dan ook meteen gedaan heb !
Ik had gekozen voor een foto op Alu-Dibond.
Wat een snelle levering, en wat een mooi resultaat !
mooie kleuren, mooie afwerking,
zeer goed ingepakt.
Ik ben hier zeer blij mee en ga zeker nog gebruik maken van uw diensten.
Klantmeningen van 04.02.2018
Super blij met mijn fotoboek!
Kwaliteit, service en levertijd waren allemaal top.
Zeer tevreden
Paul schrijft op 04.02.2018
Hallo , ik heb jullie leren kennen omdat veel van mijn facebook vrienden uw product uitgeprobeerd hebben en uitermate tevreden hierover zijn. Vandaar is mijn nieuwsgierigheid naar jullie toe genomen. In eerste instantie dacht ik het is weer een reclame stunt maar mijn vrienden vertelden dat de producten ECHT goed zijn. het product heb ik met de software van jullie gemaakt en moet zeggen dit was goed duidelijk. Prettig om mee te werken. Ik kan nog geen beoordeling geven over de kwaliteit en de service omdat ik het product nog niet gekregen heb.
Wat ik nu mee maak ben ik erg tevreden dus ik verwacht een top product en zal dit ook op de media zetten.

gr.
Paul

Onze reactie:
Laat u het ons ook te allen tijde weten als u niet tevreden bent. Bij Saal Digital heeft u recht op 100% kwaliteit en tevredenheid!
Klantmeningen van 04.02.2018
Voor ons de eerste keer zaken gedaan met Saal. Onze keuze was een alu-dibond van 40x60 . Software is duidelijk te begrijpen.
De foto was erg solide verpakt voor verzending, dit duurde maar een paar dagen. De alu-dibond ziet er verzorgt uit en de kleuren als verwacht. Wij gaan zeker meer orders plaatsen bij Saal.
Bert schrijft op 03.02.2018
Zeer tevreden over geleverde fotoboek. Mooi kwaliteit foto's, stevig boek. Ook service is goed. Snelle reactie op vragen en opmerkingen. Tevreden klant, ik zal in toekomst nog wel meer bestellen
Sara schrijft op 02.02.2018
Snelle levering. Artikel zorgvuldig verpakt.
Goede kwaliteit ondergrond (dibond) en mooie afdruk.
Aanrader!
sandra schrijft op 02.02.2018
zoals gewoonlijk weer super tevreden met jullie produkt :) de vorige keer was het een prachtig fotoalbum, nu mag ik genieten van een aluminium wand decoratie met mijn eigen foto.Ziet er prima uit en was ook zeer goed verpakt. Ik zeg: ga voor saal digitaal ook qua service :)
martijn schrijft op 01.02.2018
Ik heb jullie leren kennen via een actie op facebook dankzij mijn zus. ik heb toen een gratis boek gekregen en daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. het boek ziet er fantastisch uit, vind alleen de thema's een beetje mwa, voor de rest perfect!!
Amir schrijft op 01.02.2018
Heel goede service en een prima kwaliteit van het product.
Snel bezorgt en de product was heel goed beschermd.
Bedankt!
Kitty schrijft op 01.02.2018
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, snelle levering en de service. Met name de service heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had een aantal opmerkingen over één van de fotoboeken, deels mijn fout, deels fout bij Saal digital (zwart inktstreepje). Na reclamatie heb ik het boek opnieuw kunnen bestellen (met een aantal aanpassingen). Top service dus! Ze gaan voor de beste kwaliteit en klanttevredenheid.
Ferayed schrijft op 01.02.2018
Ik heb een fotoboekje besteld bij Saal Digitaal en ben er best tevreden over. Het programma is laagdrempelig en laat je allerlei formaten foto's gebruiken. Dus ook (slechtere kwaliteit) smartphone-foto's zien er goed uit in het boekje. Daarnaast zijn er tal van opties wat betreft de lay-out en het uiterlijk van zo'n fotoboek. Ook als je voor (goedkopere) matte foto's kiest, krijgt je excellente kwaliteit toegestuurd. Bovendien zijn de boekjes zodanig vervaardigd, dat je een 'panorama' view kan gebruiken, dus platliggend.
Scherpe (professionele) foto's zien er precies zo uit als op jouw beeldscherm, terwijl foto's van lagere kwaliteit toch niet pixelated zijn. Het fotoboek in elkaar zetten lijkt eerst een moeilijke taak, maar gewoon starten en je merkt vanzelf hoe dat gaat. Als er toch problemen zijn, even de klantenservice contacten. Die reageren redelijk snel.
De productie wordt blijkbaar in Duitsland gedaan, maar de levering gebeurde veel sneller dan ik had verwacht. Levering gaat via DHL en die geeft steeds een update van de status van levering.
Klantmeningen van 01.02.2018
We zijn echt superblij met ons fotoboek, kwaliteit is echt goed. Was eerst bang voor naden maar alles loopt echt heel mooi in elkaar over. De software was eerst even puzzelen maar toen ik het eenmaal doorhad was het niet moeilijk, enige moeilijkheid was een keuze maken tussen al mijn mooie foto's :-)
Klantmeningen van 01.02.2018
Super!!!! Snel
Weer bestellen
Klantmeningen van 31.01.2018
Fantastisch foto op Alu Dibond Butlerfinish 30x45.
Prachtige kleuren.
Eerder bezorgd dan gepland was, prima verpakt.
Kortom een aanrader!!
Hans schrijft op 30.01.2018
In één woord TOP!! Het software programma is niet moeilijk en kan gedurende de samenstelling nog aangepast worden. Het programma geeft precies aan of de foto goed past en er zijn diverse persoonlijke toepassingen mogelijk. Versturen en betalen is ook zeer gemakkelijk. Meteen volgen er bevestigingsmails. Na goed een week het boek ontvangen. Het stijgt mijn verbazing te boven. De kwaliteit is super en de kwaliteit van je toestel en de lenzen komen uitstekend tot zijn recht. Het ziet er super professioneel uit. Ik heb er eerst iemand anders naar laten kijken om de recensie niet te laten beïnvloeden. Deze persoon was heel erg onder de indruk terwijl deze toch wel wat gewend is. Voor een semi prof als ik een sterkte aanrader. Jammer alleen dat je niet een preview op je pagina kan plaatsen zodat je anderen ook een indruk kan geven.
Klantmeningen van 29.01.2018
prima service, dank u wel
Kimberly schrijft op 28.01.2018
Review Galleryprint:
De kwaliteit was top en handig met extra ophang systeem erbij.
De foto was superscherp en mooi met alle kleuren.
De levertijd was supersnel.
Ben superblij dat ik dit uit mocht proberen.
Saal-Digitaal is een top bedrijf !
Natasja schrijft op 27.01.2018
Via FB korting gekregen op de bestelling van saal-digital. Super mooi resultaat. Ik ben echt heel erg tevreden. Ik had verschillende resultaten op aluminium en 1 plexiglas. Beide heel erg mooi, mijn voorkeur heeft nu de aluminium. Ik zal zeker weer wat bestellen bij hun. En raad het mensen absoluut aan!!
Klantmeningen van 27.01.2018
Ben super blij met mijn foto op alu dibond!
Hans schrijft op 27.01.2018
Er zijn meerdere bedrijven waar je wanddecoratie van eigen foto’s kunt bestellen en met een paar daarvan heb ik ook ervaring. Sinds kort heb ik Saal Digital Nederland ontdekt; dit bedrijf kende ik nog niet. Maar ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de aanbieding van Saal Digital om één van hun producten te testen..
Omdat ik regelmatig exposities moet inrichten en dus grote aantallen foto’s moet vervoeren, kies ik bij voorkeur voor licht materiaal. Dat wordt door Saal Digital Nederland als “hardschuimplaten” geleverd in diktes van 5 mm en 10 mm. Ik heb online 2 foto’s besteld: een kleurenfoto op het formaat 60 x 40 cm en een zwart-witfoto op het formaat 75 x 50 cm, beide op 10mm dikte.
Over de levering en kwaliteit van de foto’s kan ik kort zijn. De levering vond binnen een week plaats, de foto’s waren uitstekend verpakt (beter dan ik van andere bedrijven gewend was) en last but not least: de kwaliteit is prima ! Dat geldt zowel voor de kleuren op de kleurenfoto, als voor de zwart-, grijs- en wittinten op de zwart-witfoto. Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding ook dik in orde. Saal is niet duurder dan andere leveranciers. Ik ben dus zeer tevreden over deze producten van Saal Digital Nederland !
D schrijft op 26.01.2018
Een prachtig wanddecoratie mogen maken. Ik heb gekozen voor een Alu-Dibond Formaat: 40 x 60, Ophangsysteem: aluminium profiel. De foto is van een tijger in zwart/wit. Deze is prachtig geworden, toch is de afdruk donkerde geworden dan ik had verwacht. Ik had daar al rekening mee gehouden bij het bewerken. Verder prima alleen de verpakking was een beetje simpel. De foto was wel ingepakt in folie, maar het karton was nergens dicht geplakt en bij elkaar gehouden met een strapbandje dat er zo afgehaald kon worden.
Klantmeningen van 25.01.2018
Via facebook dit product gevonden. Bij reviews veel positieve berichten gelezen.
Software werkt heel fijn. Je kunt heel makkelijk de afmetingen van een foto aanpassen. Dit is in andere programma's niet altijd mogelijk. De achtergrond kan ook eenvoudig gewijzigd worden in een kleur of zelfgemaakte afbeelding.
Zelf zet ik altijd een wit kadertje om de foto. Dit is ook heel snel toe te passen op meerdere foto's tegelijk.

De foto's die doorlopen op 2 pagina's zijn ook heel mooi zonder duidelijk zichtbare naad.
De foto's zijn scherp en mooi van kleur. Goede kwaliteit van papier.

Minpunt is dat je niet kunt betalen met ideal. Daar kwam ik zelf pas op het laatst achter. Misschien dat het van tevoren staat aangegeven, maar die melding zou ik dan gemist hebben.
Gelukkig heb ik ook een creditcard en kon ik de bestelling doorzetten.
Betaling kan ook via Paypal.

Onze reactie:
We verwachten iDeal spoedig aan te kunnen bieden als betaalmiddel.
Nico schrijft op 22.01.2018
alles is perfect te noemen van Saal-digital de afdruk de service levertijd makkelijke website ook voor mensen die wat minder handig zijn met websites
Marc schrijft op 22.01.2018
Ik ben al bijna een jaar bezig met het vergelijken van de prijs/kwaliteit verhouding van online fotodiensten. Tot nu toe staat Saal-Digital op plaats 1.
Vooral waar het de 'natuurlijke kleuren' betreft, heeft Saal-Digital een voorsprong op andere diensten. Bovendien zijn ook het gebruikte papier, de afwerking en de service en levertijd bovengemiddeld goed.
Hans schrijft op 21.01.2018
Het softwareprogramma is erg gebruiksvriendelijk. Tijdens het gebruik kan men nog van product veranderen. De consequenties worden er netjes bij vermeld. Het is even zoeken hoe een actie ongedaan gemaakt kan worden. Mooie kwaliteit en je ziet meteen bij je aanpassingen wat je moet betalen. Een aanrader.
Klantmeningen van 18.01.2018
Erg makkeliijk programma. zeer prettig in gebruik. Overzichtelijk
Klantmeningen van 18.01.2018
Ik heb nu al een aantal canvas doeken gekregen via Saal Digital en ze stellen me Nogsteeds niet teleur! Prachtige kwaliteit! Zou dit iedereen aanbevelen!

Check mijn Instagram pagina voor de resultaten!
@nick_jongerius_photography
Monique schrijft op 17.01.2018
Vandaag mijn wanddecoratie ontvangen..geweldig, super tevreden over de bestelling en verzending en natuurlijk over de kwaliteit !
Paulien schrijft op 17.01.2018
Beste Saal Digital,

Bovenstaand mijn review.
Met vriendelijke groeten, Paulien Varkevisser
Wendy schrijft op 15.01.2018
Op een woensdag heb ik de software gedowload en ben meteen aan de slag gegaan. Heel makkelijk kon ik uit diverse bestanden foto's uploaden. Van iedere foto wordt aangegeven of de kwaliteit voldoende of uitstekend is, zodat je hem kunt aanpassen. Nadat ik besteld had kreeg ik meteen een bevestiging. In de bevestiging stond het verzendnummer waardoor je de zending kunt volgen en weet wanneer het bezorgd wordt. Tot mijn verbazing werd het bestelde fotoboek op zaterdag al geleverd. Gauw hebben wij het pakje , dat door de druivenbus paste, opengemaakt. Een prachtig album kwam te voorschijn. Mooie heldere foto's op glanzend fotopapier. Wat ik echter niet heb kunnen vinden is of ik op de "rug" van het fotoalbum tekst had kunnen zetten, maar voor de rest zou ik zeker een volgend album via Saal Digitaal aanschaffen.

Onze reactie:
U kunt een tekst op de boekrug plaatsen door een tekstvenster toe te voegen en vervolgens bovenaan op de button "Op de boekrug" te klikken. U kunt ons support team voor vragen tijdens het ontwerpen altijd contacteren. Schrijft u een e-mail aan: support@saal-digital.nl
Klantmeningen van 14.01.2018
Het fotoboek bevat hele mooie kwalitatieve afdrukken. Na bestelling was er een snelle levering. Ik ben erg tevreden over het product.
Klantmeningen van 14.01.2018
Voor het eerst een van mijn foto's op canvas laten afdrukken en de kwaliteit valt me 100% mee. De foto ziet er goed uit, service en behulpzaamheid van Saal-Digitaal is prettig en snel.
james schrijft op 13.01.2018
software is enorm duidelijk en makkelijk in gebruik. ik vond alles snel terug en het uploaden nam amper tijd in beslag! zeker een aanrader!
Klantmeningen van 13.01.2018
Weer heel erg tevreden met een prachtig fotoalbum, kwaliteit en snelheid weer dik in orde!
Klantmeningen van 13.01.2018
Ik ben heel erg blij met mijn fotoboek, wat een prachtige kwaliteit!
Ernst schrijft op 13.01.2018
Ik was zeer benieuwd naar de producten van Saal Digitaal. Ik fotografeer veel en minstens 1 keer per jaar laat ik een aantal foto's afdrukken in een album. Nadat ik een leuke aanbieding op Fcebook was tegengekomen besloot ik een wanddecoratie te bestellen. Ik heb een foto die genomen is in een stoomtreintje bij het Valkenburgse meer tijdens zonsondergang. Deze foto is door het hoge contrast lastig af te drukken maar het resultaat mag er wezen. Ik heb wel een paar minuten zitten twijfelen op welk materiaal ik de foto zou laten afdrukken. Misschien dat ik voor de volgende bestelling het proefpakket ga aanvragen. Zoals ik al vermeld heb ben ik zeer enthousiast over het resultaat van de wanddecoratie maar ook de levering verliep als een (stoom)trein. Op dinsdagavond de bestelling gedaan en op vrijdag stond de besteldienst al voor de deur.
Jessey schrijft op 10.01.2018
De voorgaande leveringen zijn altijd goed verlopen dus ik verwacht van deze zending hetzelfde.

De software en de website werkt heel duidelijk en goed overzichtelijk
Yvonne schrijft op 09.01.2018
Het fotoboek maken ging snel en gemakkelijk. Er waren leuke achtergronden en cliparts om het boek nog persoonlijker te maken.
Ik zal Saal Digitaal ook aanbevelen bij familie en vrienden!
Klantmeningen van 09.01.2018
Prima servicer, excellente afwerking en alles conform verwachting, een echte aanrader om Saal Digitaal te kiezen voor fotoproducten
Naomi schrijft op 08.01.2018
Ik ben zeer tevreden van het fotoboek. Het is uitstekende kwaliteit en werd ook snel geleverd. Het enige minpuntje vond ik de voorkant van het fotoboek, de kleur zag er iets anders uit dan op de software. Een foto op de voorkant was waarschijnlijk beter geweest. Voor de rest super tevreden!

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Laat u ons graag weten via de bestelmanager wat voor een cover u had verwacht en wij bieden u een oplossing naar tevredenheid. Link: https://www.saal-digital.nl/service/bestelstatus/.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen