Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 209 klantbeoordelingen
5 sterren
153
4 sterren
54
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
juliette schrijft op 22.06.2017
Het is werkelijk geweldig om jullie producten te testen :)
Vond het spiraal album echt super mooi en de kwaliteit van de foto's was beter dan bij de anderen die soortgelijke producten leveren. De ogen van mijn blauwtongskink waren op jullie product fel oranje zoals in het echt terwijl ik in het verleden vaak foto producten kreeg waarop ze ze bruin! gemaakt hadden, of heel donker.
Ben echt super tevreden :) toppie!
Martine schrijft op 21.06.2017
Uitstekend kwaliteit van foto's, zeer tevreden over resultaat
Site niet gebruiksvriendelijk, even zoeken voor sommige toepassingen.

Onze reactie:
Onze support helpt u graag te allen tijde bij het vinden van toepassingen: support@saal-digital.nl.
J.L. schrijft op 19.06.2017
top bedrijf levert goede en duurzame producten
Klantmeningen van 17.06.2017
bedankt voor de fijne afwikkeling, zal zeker dit blijven gebruiken!
Klantmeningen van 16.06.2017
Prachtige Fineart afdrukken. Geweldig scherp, mooie kleuren en en super service. Saal-digital is mijn adres voor afdrukken!
Cora schrijft op 16.06.2017
Via een facebook actie meegedaan. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het boek, prachtig dik papier en kleurechte afdrukken.
De software vind ik wat lastiger om mee te werken, maar dan went vanzelf.
De service is top, was niet in gelegenheid om binnen een maand een album te maken, maar werd op zonder te vragen verlengde met een maand. En een snelle levering.
Zeker een aanrader!
Klantmeningen van 14.06.2017
Wij zijn een kleine independent uitgeverij van boeken en CD's. Saal vroeg ons om een van zijn producten te testen met een waardebon.
We gingen direct voor het duurste product, een foto boek in doos van meer dan 200 €.
Om een of andere reden kregen we de Saal plug in niet geïnstalleerd in onze Indesign. We hebben dan de Saal software gedownload op onze Mac. Tot onze verbazing werkt deze software razendsnel, handig en gemakkelijk.
We vergaten onze korting code in te vullen waardoor we de volle pot moesten betalen en werden verzocht te kiezen tussen Pay Pall en credit card. Het is jammer dat we niet met de gewone Bancontact konden betalen. In het Europa van nu is dit de goedkoopste manier. Vervolgens kregen we een bevestiging van betaling van Pay Pall maar geen bevestiging van Saal of bericht van verzending van onze bestelling. Net toen we ongerust werden leverde de postbode een immense doos af.
Het moet gezegd worden: De kwaliteit van dit dure fotoboek is PERFECT. Onze full frame foto's zijn haarscherp, het zwart wit is subliem, de kleuren foto's zijn zoals op onze gekalibreerd high res monitor. Goddelijk!
We hebben onze waardebon nu gebruikt om een Alu-Dibond te testen.
Wordt vervolgt....

Onze reactie:
Neemt u svp contact met onze support op als u de plug-in niet kunt installeren. Wij zullen dit graag onderzoeken en een passende oplossing voor u bieden. BInnnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bestelbevestiging, graag zoeken we voor u uit waarom u deze niet heeft ontvangen. Wij nemen graag nog persoonlijk contact met u op.
Nils schrijft op 14.06.2017
Via een facebook waardebon in contact gekomen met Saal Digital. Mijn fotoboek met reisfoto's uit IJsland zijn van een prachtige kwaliteit. Mooie, kwalitatieve druk (mat). Enige minpuntje was dat de software mij niet toeliet om tekst op de cover te plaatsen.

Onze reactie:
Voor vragen tijdens het ontwerpen kunt u graag schrijven naar support@saal-digital.nl. Graag helpen wij u de juiste functies in de software te vinden.
Klantmeningen van 13.06.2017
Ik heb een waardebon mogen ontvangen voor wanddecoratie. Mijn voor keur is uitgegaan naar canvas. Verder heb ik ook nog een afdruk op schuim besteld. Ben zeer benieuwd naar het resultaat. Vorig jaar heb ik ook al producten van Saal-digital ontvangen. Mag zeker zeggen dat de snelheid van afleveren, de kwaliteit van het product en ook de service nadien heel goed is.
Klantmeningen van 12.06.2017
De verpakking zou iets beter mogen: sommige foto's zijn een klein beetje gekreukt aan de hoekjes.
De software is heel nauwkeurig en vrij vlot te hanteren.
Levertijd is zoals beloofd wordt!
Website is duidelijk en overzichtelijk.

Onze reactie:
U heeft recht op 100% kwaliteit en service. Reclameert u svp de bestelling via: https://www.saal-digital.nl/service/bestelstatus/ en wij maken het voor u in orde.
Henri schrijft op 12.06.2017
Prima kwaliteit en klant zeer tevreden, op naar het volgende boek.
Wim schrijft op 10.06.2017
Via Facebook, met een waardebon voor een fotoboek, kennis gemaakt met Saal-digital. Software geïnstalleerd en daarna aan de slag. Ik ben zeer tevreden over het gebruik van de software, die makkelijk is te hanteren en alles werkte direct zonder problemen. Foto's geüpload, waardebon ingevoerd en afwachten maar. Na een aantal dagen ontving ik een schitterend fotoboek thuisgestuurd: geweldig!!! Mooie dikke bladzijden, haarscherpe foto's en de kleuren zijn formidabel mooi! Saal-digital, super bedankt voor dit prachtige kennismakingscadeau! Ik heb al meerdere malen fotoboeken laten maken van mijn kunstwerken ( ik ben kunstschilder), maar dit product overtreft iedere andere concurrent!
Ga aan de slag met Saal-digital, ik in ieder geval wel!
Carlo schrijft op 09.06.2017
Mooi en zeer degelijke foto-album, snelle levering tegen een mooie prijs!
Reinder schrijft op 08.06.2017
Aluminium wanddecoratie besteld en in perfecte staat (keurig verzonden) afgeleverd bij ons. Het product ziet er strak uit, mooi afgewerkt en kleuren zoals ze moeten zijn bij ons. Zoals gewend is de software en de klantvriendelijkheid hoog bij SAAL. Complimenten voor alles....wij bevelen Saal dan ook aan bij onze klanten.
Nicole schrijft op 06.06.2017
Jullie zijn geweldig
William schrijft op 06.06.2017
Zeer goede service, ik was net te laat om een kortingsbon te verzilveren en zonder problemen is me dit toch nog toegekend.
Fantastische kwaliteit, snelle levering, kortom aan mij hebben ze een vaste klant gevonden voor de toekomstige bestellingen.
Angelique schrijft op 05.06.2017
Ben erg benieuwd naar het spiraalboek. Zag er nu al super uit!
Ruud schrijft op 05.06.2017
Het fotoboek ziet er prima uit. De levertijd was kort en de verpakking goed. Qua service bij klachten is verbetering nodig. Waarom geen telefoonnummer ? waarom kan de betaling niet via ideal ? Ik zal zeker nog wel eens gebruik maken van Saal-Digital maar hoop toch dat er met mijn klacht wat gedaan wordt.

Onze reactie:
Wij hopen dat wij uw klacht naar tevredenheid hebben opgelost. De meeste aangelegenheden zijn via de mail op te lossen, vandaar dat wij dit prefereren. Wij bellen graag bij dringende gevallen ook op. Wij hopen dit jaar nog iDeal te introduceren.
Christiane schrijft op 04.06.2017
Ik ben heel tevreden met mijn foto op aluminium dibond, uitsekende kwaliteit en zeer scherpe foto. Het geheel was goed verpakt! Het pakketje werd geleverd op een moment wij niet thuis waren, nadien even langs de post moeten gaan. Ik was razend benieuwd. Men verwachtingen zijn ingevuld!

Bedankt
Ria schrijft op 04.06.2017
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over jullie producten !
Een wanddecoratie en een fotoalbum bij jullie getest !
De snelle levering heeft mij verrast !!
Na het uitpakken was mn verrassing nog groter !!
Mooie producten !!
Martijn schrijft op 02.06.2017
Van Saal-Digital een tegoedbon ontvangen om een wandecoratie te testen. Ik heb uiteindelijk voor een 20x30cm afdruk op Acrylglas gekozen. De software werkt prima en mijn bestelling was verassend snel geleverd. Het product (zonder korting) is duurder dan bij de grote concurrenten. Daartegenover staat wel dat de kwaliteit en afwerking beter zijn. De foto lijkt iets scherper en de afwerking van de zijkanten van het Acrylglas zijn net even wat netter. Conclusie: een aanrader!
Emma schrijft op 01.06.2017
Altijd goede kwaliteit, snelle levering. En veel goedkoper dan de concurrent, top!
Klantmeningen van 31.05.2017
De wanddecoratie ziet er prachtig uit, is heel mooi geworden! De levering was zeer snel, de software erg gemakkelijk. Alleen de beantwoording van een email over iets 'technisch' vond ik niet heel netjes afgehandeld, maar OK, geen echt probleem: het eindresultaat is prachtig!

Onze reactie:
Laat u ons graag weten om wat het ging en wij zullen het uitzoeken om onze service te verbeteren.
nathalie schrijft op 30.05.2017
zeer tevreden
Klantmeningen van 29.05.2017
Ik mocht een wanddecoratie laten maken op kosten van Saal-Digitaal. Dat alleen was al geweldig, maar ook het maken van de door mij gekozen Alu-Dibond wanddecoratie (40 x 60 cm, zwart/wit) was een feestje, de bezorging was al op zaterdag i.p.v. op de door hen genoemde dinsdag en het eindresultaat is prachtig! ik ben dus een heel tevreden klant.
Klantmeningen van 28.05.2017
The quality of the print is outstanding.
The possibility to follow online the whole process, from the print to the delivery is a great plus.
The delivery is fast and problem free.
The only suggestion I can give is to update the software. On a new MacBook Pro seems quite outdated and it's not very intuitive.

Keep up the good job!
zoe schrijft op 24.05.2017
Super kwaliteit, en erg snel geleverd Erg blij mee!
Nynke schrijft op 23.05.2017
Een prachtige foto die op alu-Dibond helemaal tot z'n recht komt. Prima kwaliteit. Veel keuze wat formaat betreft en snelle levering. Het fotobewerkingsprogramma is voor de liefhebber. Voor wie daar weinig verstand van heeft is het even uitzoeken hoe je een al bewerkte foto kunt uploaden (via bureaublad). Al met al erg blij dat ik de mogelijkheden van de wanddecoraties uit mocht proberen.
René schrijft op 23.05.2017
Stelt U zich eens voor: op dinsdag 2 mei bestelde ik in het kader van een Saal-review-testactie een Alu-Dibond 50 x 50, Standaard ophanging. Tot mijn grote verbazing werd het pakket nog dezelfde week afgeleverd. Dat ik eerst nu een review schrijf komt door het feit, dat ten tijde van de levering ik op vakantie was.
Bevindingen: zeer goed verpakt en onbeschadigd. De wanddecoratie was perfect afgedrukt en voldeed aan mijn (hoge) verwachtingen. Ben zeer tevreden en het is zeker, dat ik in de toekomst vaker van de diensten van Saal gebruik zal gaan maken.
Klantmeningen van 23.05.2017
Het is een prima bedrijf met hele mooie producten en niet te duur. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zal zeker als ik nog meer producten nodig heb hier weer bestellen. Nu moet ik nog even afwachten hoe het product er uit gaat zien (de canvas) maar zodra ik deze binnen heb zal ik zeker over het product schrijven.
Jos schrijft op 22.05.2017
Als fotograaf ga je toch voor het eindproduct en dat is dan het liefst een print of een fotoboek. Hier op FB zag ik n actie van SAAL. Hierop heb ik gereageerd en een jaaroverzicht gemaakt van mijn fotografie. Dit om als portfolio te gebruiken.
Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat.
Klantmeningen van 22.05.2017
ik heb net mijn waardebon van Saal-digitaal ingeleverd, door een fotoboek te bestellen. De site werkte prima en snel, ook de bestelling ging verbazend vlot.
In mijn fotoboek staat eens serie met als titel "rijdend door mijn Land van Maas en Waal"
Een serie maken was een opdracht van Contrast Fotoclub.
Ik ben reuze benieuwd naar het resultaat
Dana schrijft op 21.05.2017
Tot nu toe zeer tevreden met mijn spiraal fotoalbum, nu afwachten op mijn wanddecoratie!:)
Sylvia schrijft op 21.05.2017
Goedemorgen

Gisteren hebben wij de foto binnen gehad, ik had een afdruk laten maken voor een vriendin, die deze week totaal onverwachts haar hond verloor!
Ze is er super blij mee en de afdruk zoals die af geleverd is is van super mooie kwaliteit.
Ook de levering was echt snel en netje's geregeld allemaal.
De afdruk is ook gelijk opgehangen en heeft een mooi plekje gekregen.
Nogmaals bedankt voor het mogen uittesten .
Ik zou Saal echt aan bevelen.
Tonny schrijft op 21.05.2017
Wij hebben de waardebon goed gebruikt om u wanddecoratie uit te mogen testen en zijn super blij met het eindresultaat.
Kwaliteit kleur en afwerking zijn echt super mooi.
Helaas hadden we hem net niet op tijd voor moederdag binnen ondanks dat er bij de bestelmanager stond dat hij de vrijdag ervoor werd afgeleverd.
(maar misschien door de pakketdienst) het eind resultaat maakt het meer dan goed en de foto heeft een mooi plekje gekregen.
Floris schrijft op 20.05.2017
Blij dat ik geselecteerd werd om jullie product (een fotoboek) uit te proberen. Hoewel het design ervan even duurde (helaas i.v.m. een crash van de software heb ik het design tweemaal moeten maken), ben ik erg tevreden met het resultaat. Levertijd prima, maandagavond besteld, vrijdagmiddag thuis bezorgd. Mocht er ook een mogelijkheid zijn tot het testen van een product uit de categorie wanddecoratie dan houdt ik mij van harte aanbevolen!
Klantmeningen van 19.05.2017
superleuke give aways gemaakt ! Even wennen aan het systeem en dan gaat het heel snel want makkelijk werkbaar. Top, blij mee!
Klantmeningen van 19.05.2017
Héél tevreden over de Fine Art Photo Rag posters van 40 x 60 cm.
Ik heb deze afwerking gekozen voor mijn eindwerk Fotografie en dit was een terechte keuze.
Het plaatje klopt helemaal: foto - bewerking - afdruk.
Dank je wel
Klantmeningen van 19.05.2017
Ik vond het moeilijk om mijn fotobestand te uploaden. Maar service is erg goed en bestelling kwam snel thuis. Het product wordt goed ingepakt en snel verzonden. Dat de uiteindelijke druk niet zo goed was, was mijn onwetenheid over de aanpassing van het bestand in hun fotoprogramma. Er werd coulant gereageerd door een tegoedbon te sturen om het product opnieuw te laten afdrukken. Klasse.
Klantmeningen van 18.05.2017
Prachtige kwaliteit. Ik bestel hier heel graag mijn foto afdrukken. De prijs ook heel erg schappelijk en de levering is snel. Geen kritiek!
Mariëlle schrijft op 17.05.2017
Alles werkt super fijn, en is eenvoudig te bedienen.
Ger schrijft op 15.05.2017
Een mooi ontvangen Alu-Dibond Butlerfinish® 40 x 60, ziet er mooi en perfect afgewerkt uit. Daarbij is de prijs voor deze Alu-Dibond Butlerfinish zeer scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Verstuurd in een zeer stevige verpakking. Ben over de kwaliteit zeer tevreden, levertijd zou wat sneller mogen, maar dat weet je. Het wordt tijdens het bestellen duidelijk aangegeven wat de levertijd is. Al bij al een aanrader......
Klantmeningen van 15.05.2017
Even heel snel een klein, maar erg leuk en uniek kadootje in elkaar gezet en als het goed is voor het weekend nog in huis. Een mini harmonica fotoboekje van de eerste 6 maanden van een puppie besteld!
Rene schrijft op 15.05.2017
Kwaliteit is uitstekend, software is gebruiksvriendelijk en de kwaliteit van het uiteindelijke product is uitmuntend. Zeer tevreden.
Peter schrijft op 13.05.2017
Wederverkoper kortingscode verloopt steeds... dat is irritant en dus gebruik ik deze niet meer....verder superservice en hele mooie kwaliteit produkten, echt super!

Onze reactie:
Onze wederverkoperskorting is één jaar geldig. Wij nemen graag direct contact met u op om een oplossing naar tevredenheid te bieden.
KRISTIEN schrijft op 13.05.2017
Saal Digital leren kennen door de avondles fotografie.
Klantmeningen van 13.05.2017
hele prettige en makkelijke software om mee te werken, het fotoboek was zo gemaakt, leuke layouts en andere vele mogelijkheden, super!!
Marjon schrijft op 13.05.2017
Heb meegedaan aan de try-out voor een wanddecoratie. Ik fotografeer veel en heb vroeger 10 jaar gewerkt in een fotovaklab. Sinds de opkomst van de digitale fotografie, heb ik echter nauwelijks nog afdrukken gemaakt. De reden was dat ik het zelf niet meer in de hand had en onzeker was over het eindresultaat. Onlangs schoot ik een prachtig hert...met camera welteverstaan. En deze heb ik op 60x90 laten afdrukken op foam. Ik ben zeer te reden met het resultaat. Scherp en natuurlijk afgedrukt, nauwelijks anders dan de aangeleverde foto. Hij siert mijn hal. De voorbereiding via de website gaf ook geen problemen. Saal heeft er een klant bij wat mij betreft. Groeten Marjon
Stephaan schrijft op 12.05.2017
Software werkt perfect en is heel intuïtief en doeltreffend om mee te werken.
Eerste prints in alu-dibond waren héél goed, nu afwachten na doorzenden beelden naar de kwalitieit. Want deze nieuwe zending wordt gebruikt voor een fototentoonstelling van de afgestudeerden 5de jaar Fotografie aan de pcvo Zottegem (België)
Gwenllian schrijft op 08.05.2017
Fantastic , today I received my canvas wall hanging of my gorgeous Grand daughter. Beautiful !! Very happy with the quality, service and delivery. This is the second time I have used Saal and as I said after receiving my photo book, I will be using them again!
Thank you Saal !!!
Gwenllian Facius
Harm schrijft op 07.05.2017
Geweldige website en handig offline programma. Werkt snel en overzichtelijk!
Klantmeningen van 06.05.2017
Duidelijke website. Mooie keuze van layouts enz. Voor de layout van de rubriek huwelijk vind ik de keuze een beetje te beperkt. Nu vol ongeduld wachten op de levering.
Marjon schrijft op 06.05.2017
Ik heb mee gedaan aan de fotoboekentest en ben uitermate tevreden over de website, de software, de levertijd, de service én de kwaliteit van het fotoboek. Het maken van een boek is makkelijk al moet je weer even uitvogelen hoe de site werkt. Mooi dat de achtergronden en de kaders in een zelf gekozen kleur kunnen en dat je ook de dikte van het kader zelf kunt bepalen. Er zijn iet wat weinig keuzes in kaders en maskers, maar ze zijn er. Ik lees over donkere afdrukken, maar zo niet in mijn boek. De levertijd was waanzinnig snel, dinsdagnacht verzonden, zaterdag in huis.
Misschien een idee om de software zo te maken dat men het boek kan delen via facebook zoals dat bij Albelli kan.
Een tevreden klant dus, ik zal veel reclame voor jullie maken en hou me aanbevolen als testpersoon.
Klantmeningen van 06.05.2017
Superblij met mijn fotoboek
Geweldige kwaliteit, snelle levering en een erg goede en snelle service!!
Marianne schrijft op 05.05.2017
De software maakt het heel erg makkelijk om een product te bestellen. Snelle levertijd en een prachtig canvas hangt nu aan mijn muur. Ik ben erg heel erg blij mee.
Gwenllian schrijft op 01.05.2017
I was so pleased with the quality and processing / delivery time with my photo book that I have recommended this company to friends and I will be using this company from now on.
Great work !
Kristof schrijft op 01.05.2017
Hoi, ik heb jullie leren kennen via google door layflat photo album in te geven.
Ik ben verzot op de fotoboeken van apple, maar ik moet zeggen dat jullie software (na eventjes te oefenen) ook heel goed werkt. Er zijn veeeeel meer mogelijkheden dan met apple! Daarna bang afwachten op de kwaliteit... en ik moet zeggen, het is echt fantastisch. Kwaliteit van druk is heel mooi. Ik bestel zeker nog terug bij jullie!
Nick schrijft op 01.05.2017
Hallo,
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, heel netjes afgewerkt en een super snelle levering. Bovenaan is misschien de kleur net iets te donker geworden dan op de inzending, maar dat is echt geen probleem want dat past wel redelijk bij de tones van de foto.

Onze reactie:
Kwaliteit en 100 % tevredenheid is onze filosofie. Graag donkere kleuren hier reclameren: http://www.saal-digital.nl/support/article/ontevreden-over-de-kleuren/#sb.
Alphons schrijft op 29.04.2017
Vandaag de eerste afdruk op aludibond ontvangen. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit. Het bestand is precies zo afgedrukt als ik het heb aangeleverd. Mooie scherpe afdruk met de juiste kleuren en contrasten.
De communicatie met de helpdesk werkt erg goed. Snelle reactie op vragen.
Snelle levertijd van het product: Dinsdag besteld, vandaag in huis.
Ik ben tevreden en mij zien jullie vaker terug!
Klantmeningen van 28.04.2017
Honestly,

I've always wanted a Canvas print of one of my work and finally I had the chance too.

I'm just grateful for that.

Thnx Saal!


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen