Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.6 / 5
van 355 klantbeoordelingen
5 sterren
236
4 sterren
114
3 sterren
5
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Helma schrijft op 20.10.2017
Vandaag mijn album (42x28) ontvangen. Zitten slechts drie dagen tussen bestelling en aflevering. Foto's zijn scherp en de kleur is prima. Foto's zijn afgedrukt op dik papier waardoor het album mooi strak blijft. Geweldige kwaliteit!
Ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van de producten van Saal. Zeker gezien de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid van Saal!!
Martin schrijft op 19.10.2017
Heb een wanddecoratie mogen testen .
ben er zeer tevreden over.
Kwaliteit is echt heel goed en de levering is helemaal super !
Woensdagavond besteld en al op zaterdag in huis !
Marloes schrijft op 18.10.2017
Mooi en kwalitatief fotoboek. Fijne software.
Enige minpuntje is dat de foto's al op blz 1 (binnenkant van cover) beginnen. Dit vind ik jammer.

Onze reactie:
Onze boeken hebben geen schutbladen. Dit om onze fotografen zoveel mogelijk van designvrijheid te kunnen laten genieten. Wanneer u niet direct aan de binnenkant uw foto´s wilt hebben raden wij u aan om de eerste en laatste pagina leeg te laten. U kunt deze lege pagina´s graag van een kleur of van uw logo voorzien. Wij sturen u nog een email.
thirza schrijft op 18.10.2017
Kwaliteit van de foto s is GEWELDIG
Service SUPER klantvriendelijkheid top.
Kwaliteit overtreft werkelijk alle verwachtingen en productkeuze is ook geweldig.
Mede dankzij jullie professionele werk mocht mijn werk stralen tijdens de Biënnale in Venetië
Saal Bedankt.
Enige minpunt via de software bestellen erg lastig .
Mis IDEAL betaling

Onze reactie:
IDeal komt zeer binnenkort beschikbaar :)
Klantmeningen van 17.10.2017
Ongelooflijk blij zijn we met ons trouwalbum dat we via Saal-Digital hebben gemaakt. De lay-flat-binding en dikke pagina's voelen erg luxe aan. De kwaliteit van de prints is heel hoog, sprankelende kleuren en prachtige zwart/wit-afdrukken.
Toen het boek geleverd werd, was de binding helaas niet helemaal goed gegaan, waardoor 1 pagina een beetje los zat en gekreukt was. Binnen een paar uur nadat ik een email gestuurd had aan Saal-Digital kreeg ik als antwoord dat ik de klacht even via de website moest melden zodat ze me verder konden helpen. Nadat ik dat gedaan heb, kreeg ik wederom binnen een paar uur de mededeling dat het boek kosteloos opnieuw gemaakt en verstuurd zou worden. Na een week hadden we het nieuwe boek binnen, deze keer met perfecte binding. Supergoede service!
Enige minpuntje dat ik kan noemen is dat ik de website niet zo overzichtelijk vind en dat de software niet heel erg intuïtief werkt. Na wat uitproberen krijg je het wel in de vingers en blijkt de software veel mogelijkheden te hebben. Alleen duurt het even voordat je dat doorhebt.
Mijn volgende fotoalbums bestel ik zeker weer via Saal-Digital!
Har schrijft op 17.10.2017
Helemaal supertevreden over m'n bestelling.. Een foto van 50x75 cm besteld op 5mm hardschuim.. Echt geweldig mooi. Mooie matte uitstraling en goed stevig materiaal.. De verwachting was dat de levering pas de 21e zou zijn, de 17e al binnen. Keurig en stevig verpakt en aan de deur geleverd..
En de prijs valt ook alles mee.. Voor niet veel geld een prachtige foto aan de muur.



Chapeau!!
Klantmeningen van 16.10.2017
De aluminium bond - butlerfinish is een geweldige eye catcher in huis. De foto komt echt tot leven omdat de foto een andere oplichting geeft in verschillende licht situaties. Ik ben erg blij met het resultaat en zou deze zeker aanbevelen. Het materiaal is tevens erg sterk (zo voelt dit), dus zal er nog lang van nagenieten.
Klantmeningen van 15.10.2017
Super blij met de vergrotingen!
Karin schrijft op 14.10.2017
We zijn heel blij met onze wanddecoratie. Hij hangt supermooi in onze net vervouwde badkamer. En we zijn natuurlijk
Extra blij omdat het een gratis actie was.
Brent schrijft op 13.10.2017
Het fotoboek op zich heeft een goede en degelijke kwaliteit/prijs verhouding. Het was de eerste keer dat ik mijn foto's op dit materiaal liet afwerken maar door een keuzefout niet helemaal tevreden aan.
Bij het ontwerpen was glanzend papier automatisch geselecteerd (tegen een meerkost van 5 euro). Het papier voelt te stug en dik aan om er aangenaam door te bladeren.
Langs de andere kant moet ik wel beamen dat er op de kwaliteit op zich weinig aan te merken is. Het is meer dan degelijk materiaal en is bijvoorbeeld ook eenvoudig te reinigen.
Desondanks niet 100% tevreden ga ik dit fotoboek wel tonen aan potentiële klanten te tonen als zowel lookbook als een voorbeeld voor eventuele afwerking voor hun beelden. Voor andere doeleinden kan deze afwerking dienen, maar in dit geval kwam het niet tot zijn recht.
H schrijft op 12.10.2017
Foto op canvas laten drukken en het is in een woord prachtig. Goede kwaliteit, mooi bedrukt.
100% tevreden. Voor herhaling vatbaar
Klantmeningen van 12.10.2017
Via via
Lisanne schrijft op 12.10.2017
Niets dan lof over de communicatie, bestelmogelijkheden en levering van de wanddecoraties die ik besteld heb.
Steeds vriendelijk te woord gestaan, alle vragen netjes en uitgebreid behandeld zodat ik een goede keuze maken kon.
Vandaag de bestelling mogen ontvangen en erg onder de indruk van de stevigheid en kwaliteit van de producten.
Ik ga zeker meer bij jullie bestellen!! Hartelijk dank!
Marieke schrijft op 12.10.2017
Ik ben ontzettend tevreden over het ontvangen fotoalbum! Als ik één tip zou mogen geven is dat voeg alstublieft fotoalbum maat 21 bij 21 cm toe aan het assortiment. Het album dat ik besteld had was 19 bij 19 en -ik ben echt heel tevreden hoor- dat was voor mij iets te klein maar 28 bij 28 weer te groot. De autist in mij wil ook alle albums in dezelfde maat (staat zo mooi in de kast) en aangezien ik voorheen mijn albums bij de concurrent bestelde in 21 bij 21 is dit de enige reden die mij tegenhoud om over te stappen voor alle albums.

Onze reactie:
Bedankt voor de feedback, we zullen dit doorgeven aan het productmanagement.
Klantmeningen van 11.10.2017
Laatst een hele mooie wand-deco besteld. Een alu-dibond.
Is supermooi geworden met handig ophangsysteem.
Zeker geen spijt van en is zijn geld waard.
Jacob schrijft op 11.10.2017
Ik ben zeer tevreden over het fotoboek va SAAl.
Zeer natuurlijke kleuren. Komt uitstekend overeen met het gekalibreerde computerscherm. Zwart, grijs en wit zijn ook ook zwart grijs en wit bij het afdrukken van zwart/wit foto's.
Het gebruikte papier is van uitstekende kwaliteit.
Het programma om het boek samen te stellen werkt goed en is uiterst gebruikersvriendelijk.
Dwight schrijft op 11.10.2017
Na het ontvangst van mijn foto album was ik aangenaam verrast met het mooie afgewerkt flat afwerking en de bouw ervan.
Maar spijtig genoeg komen mijn foto's soms van kleur redelijk dof en soms wat anders over bv: een kleedje die blauw van kleur dat in de boek een appel blauw zeegroen van kleur kreeg, de schijn van de zon op een orgel die helemaal verdwijnt en de kleur van het hout heel wat minder levendig maakt.

Maar overal de stevigheid en kwaliteit van de boek is dik inorde.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw bericht. Wanneer de kleuren niet overeenkomen kunt u de order graag reclameren in uw bestelmanager. We lossen het graag voor u op zodat u 100% tevreden bent met het boek!
Klantmeningen van 10.10.2017
Erg Mooi fotoboek goede kwaliteit pagina’s en mooie afdrukken. Boek is mooi gebonden en het is prettig om erdoorheen te bladeren.
Klantmeningen van 07.10.2017
Graag IDEAL betaling toevoegen

Onze reactie:
Daar zijn we mee bezig.
M schrijft op 07.10.2017
Hallo Saal digitaal,

Ik vind het vervelend om te moeten mededelen dat ik niet geheel te vrede ben over mijn product.

Door alle recensies op instagram en facebook werd ik enthousiast.
Heb meteen een kortingscode kunnen bemachtigen en ben aan de slag gegaan.
Fijn programma, het werkt makkelijk.
Jammer dat je alleen met creditcard of PayPal kunt betalen.
De levering was echt super snel.
Helemaal blij de doos open gemaakt en toen aan t bladeren, (super mooi die platliggende pagina's).....mmm dacht ik meteen, die kleuren. Nog eens gebladerd...nee het voldoet niet aan mijn verwachtingen.
De kleuren zijn dof, grijsgroen zweem.

Ik heb echt al heel veel andere merk fotoboeken gemaakt en ben altijd op zoek naar betere prijs kwaliteit verhoudingen.
Helaas valt SAAL voor mij af.

Met vriendelijke groet,
M. Möller

Onze reactie:
Bedankt voor uw reactie. U kunt uw order graag reclameren in uw bestelmanager, een kleurafwijking zou definitief niet mogen. We zullen het zowieso voor u oplossen zodat u een goed boek in handen kunt houden, we willen dat al onze klanten 100% tevreden zijn met het ontvangen product.
Klantmeningen van 07.10.2017
Er hangt een mooi product aan de muur bij oma. Voor haar 90e verjaardag hebben we een groepsfoto, 50 personen ongeveer, gemaakt en daar kan ze thuis nu goed naar kijken. Ze is er erg blij mee!
Klantmeningen van 06.10.2017
Hoewel ik zeer tevreden ben over mijn huidige leverancier van prints, werd ik benaderd door Saal Digital Nederland om hun producten te testen. Ik ben onder de indruk over de kwaliteit, service en levertijd van deze leverancier in high-end fotoproducten. Kortom : Saal Digital Nederland, voor herhaling vatbaar.
Mike schrijft op 05.10.2017
Mooie actie om kennis te maken met deze service.
Software is oke, echter qua gebruiksgemak vind ik het niet het beste programma. Ik kon niet echt vinden hoe ik bewerkingen op de foto kan toepassen, wellicht zit het er wel maar kon het niet vinden.
Op het moment is het boek besteld, communicatie is wel heel goed en snel hierover.
De levertijd en kwaliteit van het boek kan ik momenteel nog niet beoordelen, maar zal deze na ontvangst hier nog aanvullen.
Klantmeningen van 05.10.2017
Op de Fotofair heb ik Shiva Hartig van Saal-digital.de ontmoet en later contact gelegd ivm mogelijke sponsoring van onze foto-expositie.
De samenwerking is super en smaakt naar meer. de kwaliteit is uitstekend!

Ido Verduin
Voorzitter fotogroep Nadir
Jeannette schrijft op 04.10.2017
Perfecte kwaliteit. Handig in gebruik. Leuke gadgets om fotoboek mee op te leuken.
Ga zeker meer gebruik van jullie producten maken.
Nu in afwachting van een wanddecoratie, maar verwacht ook dat deze perfect afgedrukt wordt.
Annet schrijft op 03.10.2017
Op en simpele praktische manier en prachtig fotoboek gemaakt. ik ben niet zo heel handig met programma's en computers, maar het was voor mij een eenvoudige toegankelijke manier om foto's bij elkaar te zoeken en 'in te plakken'.
Het resultaat is een prachtig boek met mooi stevig papier waar met veel plezier, nog jaren in gekeken kan worden.
Nadat ik een vraag gemaild had, kreeg ik de volgende dag direct antwoord.
Ik had er niet op gerekend dat het boek op tijd zou zijn, omdat ik de bestelling te laat klaar had.
Maar de levertijd was drie dagen eerder dan aangegeven! Super fijn, want hierdoor kon het boek op de juiste dag nog overhandigd worden. Dank jullie voor de snelle service!
Degene die het ontvangen heeft was er super blij mee.
Enige dat ik jammer vond was dat alleen met een creditcard betaald kon worden. dat is wel gelukt maar heeft wat voeten in aarde gehad.

Onze reactie:
We verwachten iDeal spoedig als betaalsysteem aan te kunnen bieden. Veel plezier met uw fotoboek.
Klantmeningen van 02.10.2017
Super makkelijk software in gebruik! Mooie kwaliteit en snelle levering!
Miranda schrijft op 01.10.2017
Waarom kan ik niet meer via PayPal betalen? Ik kon alleen maar kiezen voor de optie creditcard. Mijn verzoek is om Ideal in te voeren.

Onze reactie:
Wij verwachten iDeal spoedig mogelijk te kunnen aanbieden. Wij werken hier actief aan. Momenteel kunt u vanwege een technische storing bij PayPal niet met PayPal in de software betalen. In de webshop kunt u met PayPal betalen.
gerard schrijft op 01.10.2017
mooie kwaliteit voor een redelijke prijs.
Klantmeningen van 01.10.2017
Ik mocht een fotoboek testen en heb in het verleden reeds fotoboeken gemaakt met andere aanbieders. Wat opvalt: de kwaliteit van de foto's en kwaliteit van het boek zelf. Alles zit goed in elkaar. Fijn dat de barcode weggelaten kan worden!

Over de service ben ik meer dan tevreden. Als iets niet goed is gegaan, krijg je de kans om dit opnieuw te laten corrigeren. Zeer fijn!
Hans schrijft op 29.09.2017
Vandaag een prachtige wand decoratie ontvangen van Saal-Digital.nl.
Een eigen gemaakte foto van kleindochter prachtig vastgelegd op alu-Dibond.
Super kwaliteit en ben er heel blij mee.
Zal zeker in de toekomst gebruik maken van jullie producten.

Groetjes Hans.
Mary schrijft op 29.09.2017
Afdruk op linnen
Netjes afgedrukt , kleur iets aan de donkere kant.
Verder snel geleverd en keurig verpakt .

Onze reactie:
Mocht u niet tevreden zijn met de kleur kunt u natuurlijk altijd uw bestelling reclameren in uw bestelmanager.
Ingrid schrijft op 29.09.2017
Topkwaliteit, erg mooi resultaat, goed scherp en fijne kleuren!
Het aanmaken van de wanddecoratie gaat erg makkelijk, er wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan moet worden. Ik heb gekozen voor canvas, ziet er prachtig uit.
Nu nog een mooie plek vinden en genieten maar!
Klantmeningen van 28.09.2017
Bestelprocedure is eenvoudig en zeer goed te volgen
De kwaliteit zal ik beoordelen zodra de bestellingen binnen zijn
Klantmeningen van 27.09.2017
Verrassende kwaliteit. Mijn opzet was een vierkant boek met zwart/wit foto's. Dit heb ik geaccentueerd met wat kleuren in de lay out, was benieuwd naar het effect, geslaagd. De software vond ik wel wat wennen, maar uiteindelijk lukte het wel. De afdrukken zijn prachtig, ik heb gekozen voor mat, mooi. Een volgende keer probeer ik wat anders, hoe dat effect is. Ik ben meer dan tevreden over dit boek. Zondagavond ingeladen, maandagochtend kreeg ik al bericht dat het boek klaar was, woensdag werd het bezorgd. Prima service.
Bianca schrijft op 26.09.2017
Na even wat prutsen om de foto op de juiste maat te krijgen zonder witte randen is het gelukt. De levertijd was keurig en met de link kon je het produkt goed volgen. We hebben een foto op aluminium laten maken en hij is prachtig echt de moeite waard. Een aanrader om te laten maken.
Toos schrijft op 26.09.2017
Super tevreden met mooie wanddecoratie op aluminium.
Klantmeningen van 26.09.2017
Ik had een fotoboek besteld met harde kaft en glanzend papier. Ben erg tevreden met het resultaat en met name de kleuren van de foto's. De levertijd was niet zo heel snel, donderdag besteld en dinsdag geleverd.
Paul schrijft op 24.09.2017
Ik kreeg een waardebon voor wanddecoratie. Ik had na een weekendje Rotterdam een mooie panoramafoto gemaakt van de skyline. Deze heb ik op een schilderij laten zetten via de website. Het resultaat is geweldig goed gelukt wij zijn er erg blij mee.
Eric schrijft op 24.09.2017
Ik kreeg de mogelijkheid een fotoboek te maken en een bon van 25 euro eraan te spenderen. Ik was al bekent met de software en die ik klasse. Ik heb een mooi boekje gemaakt van ca 25 euro. Goed verpakt, snelle service, mooie kwaliteit, ik ben tevreden
Klantmeningen van 24.09.2017
Ik ben erg blij met de afdruk, mooie kwaliteit en de foto komt goed uit. Ook de kleuren zijn prachtig.
Wij zullen zeker vaker gebruik maken van uw service!
Fiona schrijft op 24.09.2017
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het boek. De afdruk kwaliteit is goed en als dit niet goed is, dan wordt dit opgelost. Zeer nette service!

Onze reactie:
U kunt bij ons ook een raster aanleggen en u heeft ook de mogelijkheid om de grote van het raster te bepalen bovenin de software. Mocht u bij het ontwerpen een volgende keer tegen dat soort dingen aanlopen kunt u ons graag een email sturen op support@saal-digital.nl we helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg!
Nick schrijft op 24.09.2017
Had in het verleden al meerdere drukkers geprobeerd maar Saal overtreft deze met een dikke 9 van mij. de kleuren kloppen en de foto wordt goed beschermd binnen de aangegeven levertijd bij je aan de deur afgegeven. Zeker aan te bevelen als fotograaf. Je krijgt zelfs de ICC profielen om je beeldscherm af te stemmen op hun druk pers
Wil schrijft op 20.09.2017
https://www.facebook.com/wil.wijnhoven
recensie van canvas afdruk
Bas schrijft op 19.09.2017
Bij Saal-digital kreeg ik de kans om een gratis testwanddecoratie te laten afdrukken. Daar maak je als rechtgesnaaide Hollander natuurlijk gebruik van! Het resultaat is mooi, maar niet overdonderend. Er is ook zoveel keuze. En door al die keuze is het lastig te bepalen wát te kiezen. Ook is het lastig om aan de hand van een voorbeeld op de site een goed beeld te krijgen wat je kunt verwachten. Maar… ik ben zeker niet ontevreden!
Klantmeningen van 19.09.2017
Jammer van de betaling via paypal. Werkt voor mij niet goed.

Onze reactie:
Bedankt voor uw eerlijke review. We zijn er mee bezig om IDeal te implementeren, wat het voor veel mensen makkelijker zou maken om te bestellen :)
Klantmeningen van 19.09.2017
Ik heb een kortingscode ontvangen via een facebookactie t.w.v. 30 euro (incl. verzendkosten). Ik heb zelf nog 1,40 betaald voor 2 extra pagina's.
De kwaliteit van het fotopapier en het de rest van het boek is helemaal geweldig. Dat de pagina's vlak liggen zodat je niks mist van de foto's die doorlopen op 2 pagina's is ook helemaal super. Ik ben wel blij dat ik er niet meer voor betaald heb, dit vanwege de al eerder uitgelegde onduidelijkheid wat betreft de kaft. Ik vind het nu best wel een teleurstelling op mijn schap.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw feedback. Voor vragen kunt u altijd een email sturen naar support@saal-digital.nl , we helpen u dan snel weer op weg!
Chris schrijft op 19.09.2017
Mooie foto boek met mooie layout.
De kaft is zacht en is stevig wat ik belangrijk vind,
De indeling van het fotoboek ziet er goed uit, in het begin moest ik even
even goed naar kijken vond hem te glad.
Na een aantal keer open en sluiten vond ik hem vrij solide en goed in elkaar gezet.

Vraag je aan mij of ik hem aanprijs? zeker weten, want je krijgt waar voor je geld.
S. schrijft op 17.09.2017
Erg blij met het resultaat! Foto's komen goed tot z'n recht en het resultaat komt overeen met de keuzes die ik had gemaakt. Software is overigens ook fijn om mee te werken. Bedankt Saal-Digital!
Esmeralda schrijft op 17.09.2017
Ik heb een wanddecoratie op aluminium besteld.
Deze is nog mooier in het echt dan ik op de computer kon zien. Een prachtige matglans wat het een stoer uiterlijk geeft. Echt een aanrader.
De software is makkelijk en helpt je de juiste keuzes te maken voor je product.
De levertijd vond ik kort, ik had binnen no time mijn product binnen.
Tineke schrijft op 15.09.2017
Vandaag heb ik mijn wanddecoratie op Alu-dibond butlerfinish gekregen. De bezorging was heel snel, zoals op de website aangegeven stond: ongeveer 5 werkdagen. Het resultaat is echt geweldig. Zelf had ik misschien de afbeelding wat lichter gehad, maar zodra de zon erop schijnt komt deze goed naar boven. Heel erg bedankt!
John schrijft op 14.09.2017
Door allerlei omstandigheden (crash harddisk, PC wissel) heeft het even langer geduurd dan gepland, maar vorige week toch eindelijk het fotoalbum gemaakt. De software heb ik zonder handleiding gebruikt, en als je eenmaal weet hoe je een foto als achtergrond of in zijn geheel kunt plaatsen, werkt het allemaal vrij logisch. Ook het bijsnijden van foto's (in verschillende vormen) en plaatsen van tekst is simpel. Wel zou ik graag " live". kunnen zien wat er gebeurt bij het kiezen van een ander lettertype. Vandaag het album geleverd gekregen, en dat ziet er superscherp uit. De kleuren zijn gewoon goed, de doorlopende pagina vind ik mooi, dus een absolute aanrader.
Klantmeningen van 13.09.2017
De ondersteuning bij het oplossen van een door mij gemeld
technisch probleem was uitstekend en leerzaam.
Wil je een professionele wanddecoratie in je huis hebben,
dat is Saal-Digitaal het adres.
Klantmeningen van 13.09.2017
Mis echt Ideal!
Julia schrijft op 07.09.2017
Review; fotoboek van #SaalDigitalNederland

Ik mocht een fotoboek van Saal digital beoordelen. Nou is foto’s maken met mijn camera 1 van mijn grootste hobby’s, dus keek ik er erg naar uit om dit te doen.
Hieronder volgt mijn eerlijke review.

Het maken en bestellen:

Er zijn mij dingen opgevallen tijdens het maken van het fotoboek, veel positieve dingen.
Een groot voordeel; het was gemakkelijk om het fotoboek te maken, achtergronden te kiezen en de foto’s te plaatsen. Oftewel de pagina’s leuk in te delen. Dit maakte het maken een stuk leuker.

Nog een erg groot voordeel is dat je lijnen in het beeld krijgt die het gemakkelijk maken foto’s op de zelfde hoogte en breedte te zetten. Dit is erg fijn omdat je geen rommelige niet-symmetrische pagina’s krijgt. Erg belangrijk voor een perfectionist als ik.

Voor het ontwerpen van het fotoboek heb ik de software van saal digital gebruikt. Dit is erg makkelijk en snel te installeren op je computer en erg fijn in gebruik. Nog een positief punt dus.

1 Nadeel naar mijn mening, zeg ik heel eerlijk, als tip voor saal digital.
Het fotoboek was alleen te betalen via paypal, creditcard of visa. Ik heb dit alledrie niet, en ik ben niet de enige. Dit weerhoudt mij er wel van een tweede keer te bestellen, dat is zonde, omdat ik verder ontzettend positief ben en graag meerdere dingen hier wil bestellen door alle voordelen. Ik hoop dat dit veranderd kan worden.

Toen het boek arriveerde:

Het boek is verzonden in een bescherm papier, dit vind ik netjes. De levertijd was vrij snel, ook erg fijn.

Mijn mening over de kwaliteit:

Ik ben heel erg tevreden! Ik heb in dit kader geen negatieve opmerkingen.
Het boek is van goede kwaliteit, en het materiaal laat de foto’s er echt uitspringen. Mijn canon foto’s komen tot leven, daar ben ik erg blij mee.
Ik heb het hardcover boek met glanzende pagina’s, hoewel ik niet weet hoe de andere opties eruit komen raad ik deze erg aan! Ik vind het persoonlijk mooier geworden dan als ik de foto’s apart af laat drukken, dat is dus ook erg positief.

Samengevat:

Ik ben zeer tevreden met mijn fotoboek, de punten die ik hierboven heb beschreven zijn dingen die mij opvielen.
Dit product raad ik zeker aan. Dé manier om je foto’s en momenten op een heel mooie manier te bewaren en te laten zien.
Klantmeningen van 07.09.2017
Onlangs het ik bij jullie en met jullie software een fotoboek ontworpen. Heb de netjes thuis ontvangen in een goed verpakte verpakking.
Mijn eerste bevindingen waren zeer positief.
Ben ook erg tevreden over de kwaliteit en kleuren en scherpte van de foto's.
Ben er dus ook zeker van dat ik in de nabije toekomst nog een boek bij jullie ga bestellen.

Nogmaals bedankt,
Alexander van der Spoel
Nicole schrijft op 06.09.2017
Ik mocht voor en door Saal Digitaal Nederland een wanddecoratie testen. Het bestellen ging heel gemakkelijk en de bestelling werd snel geleverd. Ik heb gekozen voor een galery art van 30× 45 cm. Ik was heel erg benieuwd of het zwart in de foto ook echt zwart zou zijn. Ik kan niet anders zeggen dat #saaldigitaalnederland echt hele mooie kwaliteit leverd en je foto ook precies zo wordt zoals je het in de software zag.
Saal Digital Nederland mijn complimenten voor jullie service en kwaliteit!
Chantal schrijft op 06.09.2017
super snelle levertijd en de software is zeer gebruiksvriendelijk.
Klantmeningen van 06.09.2017
Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn foto's op hardschuimplaat. Snelle levering.
Marcin schrijft op 05.09.2017
Thanks a lot. Perfectly suited to my wall. It's worth every penny.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen