Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.6 / 5
van 438 klantbeoordelingen
5 sterren
291
4 sterren
142
3 sterren
5
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Klantmeningen van 11.12.2017
Ik mocht een fotoboek uittesten en heb er gebruik van gemaakt door mijn portfolio hiervoor te laten printen in de vorm van het fotoboek. ik ben heel blij met het resultaat, prachtige kwaliteit en beelden. mijn foto's komen heel goed over.
alleen had ik niet op de afmetingen gelet waardoor ik het een beetje te klein vond. maar voor het overige zeker aan te raden.
bij het opmaken van mijn bestelling kreeg ik telkens een foutmelding en na enkele mailtjes heen en weer gestuurd te hebben, is het gelukt! Bedankt voor de hulp en de fijne communicatie! een dikke duim waard!! :-)
R&H schrijft op 11.12.2017
Een mooie print laten maken op Alu-Dibond Butlerfinish.
Zeer tevreden met het resultaat, mooie scherpte diepte.
Verder een 2tal foto vergrotingen besteld, prachtige kleuren en erg strak afgedrukt.
Verpakking perfect en service prima.
Jullie hebben er een klant bij!!
Klantmeningen van 09.12.2017
Na het ontvangen van een tegoed bon van €50 heb ik meteen een 50-60 wanddecoratie in alu bond besteld.
Na een aantal dagen al geleverd.
Super service! Enorm onder de indruk van de kwaliteit.
Heel scherp en mooi en sterk materiaalgebruik!
Zeker de moeite waard, ga zeker opnieuw bestellen. Heel sterk en goed ingepakt, geen enkele schade aan het product.

Enorm tevreden met mijn bestelling!
Klantmeningen van 08.12.2017
We hebben onze trouwfoto's hier laten afdrukken in het fotoboek XT A3 liggend. Saal digitaal was mij aangeraden door een bevriende fotograaf. Zelf had ik wel ervaring met een andere printservice, maar Saal was nieuw voor mij. Ik was echt blij verrast toen ik het resultaat zag. Wat een prachtige afdrukken.
Momenteel ben ik bezig om een fotoboek samen te stellen met foto's die ik door de jaren heen gemaakt heb en die gaat zeker weten bij Saal geprint worden. Het is absoluut waar voor zijn geld.
Theo schrijft op 08.12.2017
Alu-dibond zwart-wit afdruk 40x40 laten maken. Geweldige kwaliteit. Heel mooie zijdeglans met alle details. Als je heel goed kijkt zie je dat het allumium is...perfect. De verpakking alleen al is een kunstwerk. Hier wordt heel zorgvuldig met jouw foto's omgegaan!
Magda schrijft op 08.12.2017
Ik kreeg de gelegenheid om een wanddecoratie uit te testen.ik ben heel blij met het resultaat. De foto komt mooi uit op de digibond en door het ophangingsprofiel zweeft de foto aan de wand.
De service is meer dan uitstekend.
Ilse schrijft op 08.12.2017
Ik heb een van mijn favoriete foto's op alu-dibond laten afdrukken, 40x60. De kwaliteit van mijn foto is volledig bewaard gebleven. Het materiaal is stevig en het ophangsysteem zeer handig. Ik zou dit zeker aanraden!

Onze reactie:
Bedankt voor uw feedback. U kunt altijd een mailtje sturen naar support@saal-digital.nl, we helpen u dan snel weer op weg tijdens het ontwerpen!
Richard schrijft op 07.12.2017
Hele mooie kwaliteit.
Ik had alleen een maat groter gewild, maar je kan niet met iDeal betalen.
Sonja schrijft op 07.12.2017
Heb net het fotoboek mogen ontvangen. Had voor mat fotopapier gekozen.
Een heel mooi boek. De kleuren zijn zoals ik ze op t scherm zag en komen heel mooi uit.
De software moet nog wennen en de levertijd rond de sinterklaas mag ik niet helemaal mee rekenen. Ben echt heel blij met het resultaat!
Heb ook een mibileporello van 7×9 cm besteld. Mooi stevig papier en ook hier mooie weergave van de foto's. Een aanrader!
Klantmeningen van 07.12.2017
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Nog voor de aangegeven levertijd. Top. Wat een prachtige afwerking. Ben er Superblij mee. Volgende keer weet ik weer waar ik mijn bestelling ga plaatsen.
Klantmeningen van 06.12.2017
Vandaag mijn bestelling gedaan van een prachtige foto op aluminium. De software is gebruikersvriendelijk. NU even afwachten hoe lang de levertijd zal zijn. UIt eerdere ervaringen zal dit niet zo lang zijn.
Ine schrijft op 05.12.2017
Dankjewel voor jullie prima service! De eerste wanddecoratie was mislukt, deze heb ik gemaakt op mijn iPad en het programma werkt dan niet zoals t hoort. Na overleg met jullie klantenservice ontving ik een nieuwe waardebon! Ik heb het programma geïnstaleerd op de laptop en met jullie hulp een nieuwe decoratie aangemaakt. Prima gelukt!
Nogmaals dankjewel voor de TOP service!
Yvonne schrijft op 05.12.2017
Al eerder diverse malen een bestelling gedaan. Altijd super tevreden met het resultaat.
Erwin schrijft op 05.12.2017
Ik heb een foto laten bedrukken op een Alu-Dibond Butlerfinish plaat in de afmeting 75x50cm het was een gok omdat ik het materiaal niet kende en al helemaal niet met een zwart/wit foto.
Maar we hebben hem momenteel aan de muur gemaakt en het is geweldig, mooier dan ik had verwacht want het effect van het materiaal met de rag scherpe foto en gemonteerd op een aluminium afstand frame waardoor hij een cm van de muur komt en een zwevend geeft een heel uniek effect.
Ik ga zeker weer bestellen bij Saal-Digitaal want niet alleen de wanddecoratie is top ook de service en levertijden is een pluim waard!
Klantmeningen van 05.12.2017
Ik heb ons trouwboek besteld via Saal. Het Software programma is heel goed en er zijn veel stijlvolle mogelijkheden. Het is wel even wennen maar dat is altijd zo.
Prima service, ze houden je goed op de hoogte van het proces. Levertijd is naar mijn mening zelfs redelijk snel.
De binding is PRACHTIG. De kwaliteit is TOP. Ik heb al reisboeken gemaakt in het verleden bij concurrenten, maar heb nog nooit zo'n kwaliteit gezien, voor deze prijs. Ik blijf dus zeker en vast bestellen bij Saal en raad het ook aan iedereen aan. Ik ben normaal gezien niet snel onder de indruk maar de kwaliteit dat hier geleverd wordt, is fenomenaal.
Evy schrijft op 04.12.2017
We hebben in augustus/september 1 fotoboek gemaakt als gastenboek voor onze bruiloft. Toen was ik zeer verrast voor de perfecte kwaliteit van het boek. Foto's waren heel erg helder en de levering ging ook heel erg snel. Het boek was een super eyecather op onze bruiloft.

Nu afgelopen keer ook weer 2 fotoboekjes besteld, heerlijk werken in het systeem van Saal-digital. Het is gemakkelijk te gebruiken, staat allemaal duidelijk aangegeven en je hebt genoeg keuze in achtergronden en optie's om het boek compleet te maken. Foto's kun je direct uploaden, kortom ik ben zeer tevreden over de werkwijze in het systeem van Saal-digital.

Bij de bestelling gaf het systeem 2 keuzes van papier en kwaliteit soorten aan, ik heb dan ook 1 boekje besteld in de normale 'papierkeuze' zonder extra kosten, en het andere boekje voor mijn schoonouders besteld in de luxere variant met de extra kosten. Er stond vermeld dat de kwaliteit hoger zou zijn en de papierkeuze steviger.

Omdat ik voor mijn schoonouders een mooie variant wilde bestellen heb ik de extra optie aangevinkt. Nu heb ik de boekjes vandaag binnen gekregen en vind ik persoonlijk de normale, glanzende variant mooier dan de luxere, duurdere variant.
Dit boekje is vanwege de dikte van het papier in de verpakking een beetje bol komen te staan. Jammer omdat ik had gehoopt dat deze juist een luxere uitstraling zou hebben. Naar mijn idee ziet deze luxere variant er juist wat goedkoper uit. Het papier is heel stevig en zeker mooi te gebruiken, maar wellicht beter geschikt voor grote fotoboeken, en niet bij 20x20 met spiraalband.

Al met al ben ik nog steeds tevreden over de kwaliteit van de foto's die worden afgedrukt. Het volgende fotoboek staat alweer op mijn to-do lijst om te maken met Saal-digital, maar dan zal ik niet snel meer vertrouwen op de betere kwaliteit en papierkeuze in het systeem, dan kies ik denk ik gewoon 'save' voor mooi, glanzend papier!

Onze reactie:
Hartelijk dank voor uw feedback. Wanneer u niet tevreden bent met de kwaliteit van het papier kunt u altijd uw order reclameren in uw bestelmanager: https://www.saal-digital.nl/klanten-login/mijn-bestellingen/ We gaan dan samen opzoek naar de juiste oplossing.
Klantmeningen van 04.12.2017
Afdrukkwaliteit is erg goed. Strak en mooi van kleur. Helaas heeft de levering wel lang op zich laten wachten maar uiteindelijk denk ik wel dat er bij DHL iets niet helemaal goed is gegaan. Totaal een duidelijke voldoende in elk geval.
Klantmeningen van 03.12.2017
Heel makkelijk om mee te werken. snel en effectief.
Marjolijn schrijft op 02.12.2017
Wanddecoratie canvas.
Zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren, scherp afgedrukt. Goed verpakt! Ik ben zeer tevreden!

Onze reactie:
Jammer dat u ons voor de levertijd drie sterren geeft. We hebben uw bestelling in 5 dagen geproduceerd en geleverd, nog ruim binnen de aangegeven levertijd op onze site. Was er wellicht een ander probleem met uw pakket waarvan wij niet op de hoogte zijn? We horen het graag van u.
Willie schrijft op 02.12.2017
Schitterend fotoboek gemaakt. Ik mocht het uit proberen. Ik kan het iedereen aanraden. Mooie kwaliteit en snelle service.
johan schrijft op 02.12.2017
De fotoboeken worden goed verpakt en snel afgeleverd, het is een mooie verrassing om je beelden eens echt in de hand te houden.
Klantmeningen van 30.11.2017
prima site op een foto boek te laten maken!
Axelle schrijft op 30.11.2017
Ik heb juist mijn fotoboek aangekregen en ben er heel blij mee. Ik had gekozen voor een matte gewateerde kaft en ben heel blij met deze keuze, presenteert zeer goed. Wat ik jammer vond was dat er geen schutblad is. Bij het openen van het boek heb je de eerste foto meteen aan de linker kant. De software is heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verstaan. Ik zou wel wat meer verschillende composities toevoegen. Wat ook positief is aan het boek, is dat de pagina's vlak zijn. Dus bij een doorlopende foto over een spread oogt deze mooier. De pagina's zijn redelijk dik maar de foto's komen hier zeer goed op uit. Ze zijn ook super scherp.
Klantmeningen van 29.11.2017
Mijn eerste boek van Canada was perfect. Erg benieuwd naar dit boek.
Monique schrijft op 28.11.2017
heb zojuist een fotoboek in elkaar gezet met jullie software. Heerlijk om mee te werken. Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk in gebruik. Leuke mogelijkheden. Ga het zeker nog een keer doen
Chris schrijft op 27.11.2017
Misschien dat er bij de verwerking software, die redelijk uitgebreid is, een kleine werkbeschrijving bijkomt, hoe je bepaalde dingen kunt bewerken. Nu is het zo dat een "leek" misschien moeilijkheden kan ondervinden. Iemand die bekend is met bewerking software kan hier redelijk snel mee uit de voeten. Mooi product, bedankt.
Misschien dat er op de website duidelijker kan worden aangegeven, wat de leveringstijden zijn. Zodat je hiermee rekening kunt houden bij de aanmaak van de artikelen.
Klantmeningen van 26.11.2017
Een foto in groot formaat op alu dibond besteld.
Moest even zoeken of wit echt wit zou zijn of aluminiumkleur.
Ik zou Saal aan mijn klanten aanbevelen.
Super kwaliteit
Piet schrijft op 26.11.2017
Saal digital leverd een voor mij perfecte kwaliteit die ik ook aan klanten door kan geven
Hanneke schrijft op 26.11.2017
Ook ik mocht van jullie een fotoboek 'testen'....gisteren heb ik mijn boek binnen gekregen en wat een prachtige kwaliteit!!
De foto's zijn stuk voor stuk erg mooi afgedrukt,dus ik ben er zeker heel blij mee!
Wat ik wel jammer vind is dat er standaard geen schutblad in zit,dus dat de eerste en de laatste foto meteen op de harde kaft zitten,als je dat niet wilt moet je daar zelf rekening mee houden door geen foto's te plaatsen op de eerste en de laatste pagina's...
En het zou heel fijn zijn als we kunnen betalen via Ideal,ipv Paypal....
Ik ga jullie zeker aanraden bij al mijn fotovrienden en verder iedereen die het maar horen wil want de kwaliteit is Super en de levertijd is ook prima!

Onze reactie:
Onze boeken hebben geen schutbladen. Dit om onze fotografen zoveel mogelijk van designvrijheid te kunnen laten genieten. Wanneer u niet direct aan de binnenkant uw foto´s wilt hebben raden wij u aan om de eerste en laatste pagina leeg te laten. U kunt deze lege pagina´s graag van een kleur of van uw logo voorzien. IDeal is momenteel in de software al beschikbaar.
Klantmeningen van 25.11.2017
Hartelijk dank voor de mogelijkheid om een fotoboek te mogen uitproberen.
Het ziet er perfect uit. Het was even stoeien met de software maar uiteindelijk kwam het goed.
De kleuren zijn mooi, de afwerking is goed en de verzending was goed verpakt.

Marco
Matim Fotografie
Mirjam schrijft op 25.11.2017
Voor het eerst bij jullie een fotoboek gemaakt, na ff puzzelen, kwam ik eruit.
Volgens mij is het boek aardig gelukt. Moest wel wennen aan het programma,
werkt net ff anders dan bij de concurrent. Al snel had ik door hoe het werkt en dan
gaat het prima. Er zitten voldoende verschillende onderdelen bij om wat leuks van
je fotoboek te maken. En net iets makkelijker dan wat ik gewend was.
Barbara schrijft op 25.11.2017
Over het algemeen tevreden. Kwaliteit en service is goed. Ken andere website met een gebruiksvriendelijker ontwerp. Wel veel extra mogelijkheden met lay-outs !

Onze reactie:
Laat u ons graag per email weten op support@saal-digitaal.nl wat u liever anders had gezien.
Klantmeningen van 25.11.2017
Prachtig boek, goede service, gemakkelijk programma, ik zoek het iedereen aanbevelen.
m schrijft op 25.11.2017
Ik ben heel erg tevreden met mijn ontvangen wanddecoratie op plexiglas...haarscherp en het lijkt net echt glas en dat met de stevigheid van het plexiglas erbij. Zelf heb ik voor glanzend gekozen, dat geeft voor mij het mooiste effect, als je niet wilt dat er een weerspiegeling op het glas te zien is zou ik voor een matte afwerking kiezen. Ik ben er super blij mee en kan het aan een ieder aanbevelen.
Cees schrijft op 25.11.2017
Saal laat met de promotie van de wanddecoratie goed ziet hoe zij hun klanten en producten op een hoger niveau plaatsen. De software kan soms wat lastig zijn als je een afwijkend formaat foto hebt, maar eenmaal besteld loopt het als een trein en kan je binnen een paar (werk)dagen je afdruk verwachten. Het resultaat is gewoonweg erg goed en de verpakking draagt zorg voor het product.
Uitpakken is dan een feestje en vol bewondering zie je het eindresultaat wat voor mij een zekere plek aan de muur heeft gekregen!
Het product is gewoonweg een aanrader. Fotograaf en klant zullen beiden blij zijn met het resultaat.
Nuelle schrijft op 23.11.2017
Erg leuk een waardebon te ontvangen van Saaldigitaal om zo één van de producten te kunnen testen. Ik heb gekozen voor een afdruk op een hardschuimplaat van 90 bij 60 cm. Ik was zeer benieuwd omdat ik zeer kritisch ben op kwaliteit en kleur als fotograaf. Helaas kon ik niet direct bellen met een medewerker maar mijn vraag over de bestelling werd snel en zeer vriendelijk beantwoord via de mail.
Ik ben zeer tevreden met het geleverde product!! Beter dan ik gedacht had en beter dan mijn huidige print service. Ik stap daarom ook per direct over op Saal digitaal! De print kwaliteit is werkelijk subliem. De kleuren zijn zeer goed weergegeven en de scherpte die ik terug zag op de hardschuimplaat verbaasde mij. Geen verschil met de scherpte op mijn beeldscherm. Hier wordt een mens heel blij van!!
ina schrijft op 22.11.2017
erg leuk om mee te mogen doen in de actie
J. schrijft op 22.11.2017
Mooie kwaliteit van het fotoboek.
Mooi en dik fotopapier.
Snelle en nette levering, ben benieuwd naar de eveneens bestelde wanddecoratie.
Nathalie schrijft op 20.11.2017
Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van ons fotoboek. Wij mochten deze reviewen en vinden het resultaat echt prachtig. Het is een fotoboek vol herinneringen die door de mooie dikke pagina's die goed gevouwen zijn, voor altijd als prachtige herinneringen bewaard kunnen blijven. Het fotoboek was snel klaar door de makkelijk te downloaden software met handige thema's. Voor in de toekomst wens ik me toch nog veel meer thema's dan slechts enkele. De handige cliparts zorgen ervoor dat je eindeloos kunt personaliseren. Zeker weer in de toekomst dat we een fotoboek hier gaan bestellen. Het is qua kwaliteit gewoon niet te vergelijken met andere drukkerijen die wij tot nu toe hebben leren kennen.
Jules schrijft op 20.11.2017
Perfecte afdruk op Alu-Dibond Butlerfinish® 72 x 90 in zwart - wit, precies zoals bedoeld was! Goede service en prima levering.
Klantmeningen van 20.11.2017
Mijn fotoboek net ontvangen en wat een kwaliteit! Ik heb al vele verschillende fotoboeken gemaakt (bij verschillende aanbieders) maar Saal-digitaal staat vanaf nu bovenaan. Ik heb het ICC-softproofing profiel gebruikt voor elke foto die in het boek ging en waar ik bij andere aanbieders nogal eens te donkere, te verzadigde of te contrastrijke foto's kreeg, zagen de foto's er nu exact uit zoals op mijn beeldscherm. De software is gemakkelijk te gebruiken, je kunt standaard lay-outs gebruiken, maar als je meer flexibiliteit zoekt kan je ook alles handmatig instellen. Het boek zelf zit degelijk in elkaar met dik papier en valt mooi plat open. Kortom, een aanrader!
Petra schrijft op 19.11.2017
Prima kwaliteit fotoboek! Correcte kleuren, mooie kwaliteit fotopapier, alles picobello. De software is prima, maar hier en daar kan er nog aan gesleuteld worden. Ik vond het persoonlijk niet evident om alles uitgelijnd te krijgen, maar is uiteindelijk wel gelukt. Zeer tevreden van mijn eerste product bij Saal, zeker voor herhaling vatbaar!
Klantmeningen van 19.11.2017
Een fotoboek gemaakt via de software, alles is perfect gelopen en zeer tevreden met het eind resultaat.

Zojuist een collage gemaakt in de software voor een wand decoratie van 160 cm lang bij 40 cm breed.
Joella schrijft op 19.11.2017
Heel erg blij met de alu dibond wanddecoratie. Wat een prachtig spul . Daar komen er zeker meer van .
Enige nadeel vind ik dat jullie alleen met PayPal en creditcard werken. Waardoor ik dus altijd iemand moet vragen om voor me af te rekenen

Onze reactie:
IDeal komt binnenkort beschikbaar!
Ton schrijft op 18.11.2017
Een geweldige kwaliteit een sieraad aan de muur
willemijn schrijft op 18.11.2017
kwaliteitik heb een Alu-Dibond besteld deze is binnen een week geleverd.
de kwaliet is helemaal super en ophangen gat ook snel en makkelijk.
alleen vind ik het erg jammer dat ik niet met i deal kon betalen want nu moest ik speciaal.
PayPal aan maken om hier wat te bestellen. dus zou graag met i deal willen betalen
maar voor de rest ben ik heel blij en tevreden

Onze reactie:
We zijn bezig om meer betaalwijzen te implementeren.
Ien schrijft op 18.11.2017
Bedankt dat ik een fotoboek mocht maken, maar ook belangrijk voor jullie betrokken en behulpzaamheid.
Het is een prachtig boek geworden en de kwaliteit is super.
Voor mij is er 1 klein min puntje, dat je de tekst niet goed kan inschatten hoe groot het daadwerkelijk in het boek komt te staan.
Verder ben ik heel tevreden.
Klantmeningen van 17.11.2017
Mooi boek. Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Irma schrijft op 17.11.2017
Ik ben wel tevreden maar foto's zijn wat aan de donkere kant.
marielle schrijft op 16.11.2017
fijn en gemakkelijk programma om mee te werken. Enige minpuntje was dat ik de layouts erg beperkt vond.
Klantmeningen van 16.11.2017
Ik vind het foto boek echt van hele mooie kwaliteit. Mooie dikte van boek en de bladzijdes zijn ook mooi dik!
Anyta schrijft op 15.11.2017
Ik heb nu een bestelling gedaan..en krijg het cadeau van jullie...(wel tig keer gelezen of het wel echt zo is haha)..super leuk,en ben ook heel benieuwd hoe de kwaliteit is..want dan zou het zomaar kunnen dat ik veel vaker bij jullie bestel ;)
Johan schrijft op 14.11.2017
Ik mocht het album testen. Het progamma is vrij gemakkelijk en werkt plezierig. De kwaliteit van het album is uitstekend en de foto's zijn prachtig afgedrukt. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat.
Klantmeningen van 14.11.2017
erg leuk om jullie product te mogen testen!
Gerrit schrijft op 14.11.2017
zoals altijd topkwaliteit in alles
Klantmeningen van 12.11.2017
het was even wennen hoe ik de betaling moest doen maar heb het nu in orde dus zullen er meerdere bestellingen komen in de toe komst
groetjes petra
Irma schrijft op 11.11.2017
Nogmaals een review van mijn product dat ik mocht testen van jullie.
Ik mocht een wanddecoratie testen, nu zat er een kleine beschadiging aan de wanddecoratie, nu mag ik een nieuwe laten maken. Super blij mee, en kwaliteit is super.
Ik geef dit zeker door aan fotovrienden ed.
Dus kom zeker weer terug bij Saal- Digitaal.
Echt zeer tevreden, Services perfect.

mvg Irma Huisman Fotografie.
Klantmeningen van 10.11.2017
Een fijn programma om mee te werken. En de uitvoering van het boek is helemaal top!
Klantmeningen van 10.11.2017
Steeds weer super tevreden, en bij vragen krijg ik altijd een vriendelijk en snel antwoord!
Klantmeningen van 09.11.2017
Topservice en producten! Het enige jammere, wat ook meteen een groot nadeel is, is dat je niet met iDeal kan betalen maar alleen met PayPal of creditcard.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen