Systeemvereisten voor de Saal Digital Design Software

Microsoft Windows:

- x86-kcompatibele processor met ten minste 2,33 GHz of Intel Atom™ met ten minste 1,6 GHz voor notebook.
- Microsoft Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8.1 Classic of Windows 10, 64 Bit
- 512 MB RAM (2 GB aanbeveling)

 

Mac OS X:

- Intel® Core™ Duo 1,83 GHz of sneller

- Mac OS X Version 10.9 of hoger
- 512 MB RAM (1 GB aanbeveling)

 

Direct support

Wanneer u geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, kunt u hier uw verzoek aan onze vakkundige support formuleren:

Hartelijk dank voor uw bericht. U ontvangt een melding over de status van uw aanvraag per E-mail.
Er zijn fouten opgetreden tijdens de formulier-overdracht. Controleer uw gegevens s.v.p.!
Een moment geduld a.u.b.: gegevens worden overgedragen.
Verzenden
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Screenshot
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Factuur als pdf-bestand meegestuurd
2