Paginaformaat in fotoboek veranderen

U kunt te allen tijde, tijdens en na het ontwerpen, het formaat en het oppervlak van uw fotoboek aanpassen. Slaat u voordat u uw fotoboek gaat veranderen deze eerst op. Om het formaat te veranderen moet u klikken op "Artikel veranderen" onderaan de ontwerppagina.

Paginaformaat in fotoboek veranderen

U komt dan terug in het keuzemenu. U kunt nu een ander product of uitvoering kiezen. Let hierbij op dat u het correcte aantal pagina aangeeft zodat geen pagina's verloren gaan. De software kopieërt uw fotoboek dan in de andere uitvoering. Sla uw project alstublieft op onder een nieuwe naam zodat uw beide varianten behoudt.

Indien u bij het uitzoeken nog een cadeaubox wilt meebestellen dat kunt u dat via dezelfde weg als hierboven beschreven doen.