Ondersteunde bestandsformaten

Software: PNG en JPG (8-bit)

Webshop: TIFF, PDF, JPG (8-bit) (al deze 3 formaten ook als gecomprimeerd ZIP-Bestand (ingepakt-bestand))

Direct support

Wanneer u geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, kunt u hier uw verzoek aan onze vakkundige support formuleren:

Hartelijk dank voor uw bericht. U ontvangt een melding over de status van uw aanvraag per E-mail.
Er zijn fouten opgetreden tijdens de formulier-overdracht. Controleer uw gegevens s.v.p.!
Een moment geduld a.u.b.: gegevens worden overgedragen.
Verzenden
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Screenshot
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Factuur als pdf-bestand meegestuurd
2