Maak uw eigen design in een spiraal fotoalbum

6-kleurenprocedure op 200 g/m² premium papier

Das Fotoheft von Saal Digital
trusted: kwaliteit van het fotoboek bijna niet te overtreffen. Fotografie tijdschrift: Testwinnaar belichting Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien. Uitmuntend vinden wij de mat bedrukte cover van het fotoboek. Kwaliteit op het hoogste niveau (...), dat Saal Digital de maatstaf in de fotoboeken markt heeft gezet. Aantrekkelijke prijs, ook voor wanddecoraties en FineArt prints Het fotoboek van Saal Digital is van uitstekende kwaliteit.

Het spiraal fotoalbum - net zo uniek als uw afbeeldingen

Voor onvergetelijke herinneringen en geweldige presentaties

De pagina´s en  schutbladen van het spiraal fotoalbum worden d.m.v. een kwalitatief hoogwaardige spiraalbinding met elkaar verbonden. Wanneer u deze edele en stijlvolle uitziende spiraalbinding openklapt blijven de pagina´s geheel vlak liggen. Voor een stijlvolle presentatie  heeft u zelfs de mogelijkheid deze helemaal om te slaan.

Elke pagina bestaat uit een stabiel premium papier met een grammage van 200 g / m². In tegenstelling tot het belichte fotoboek, wordt het spiraal fotoalbum op papier gedrukt. Pagina voor pagina superscherpe beelden en schitterende kleuren in natuurlijke fotokwaliteit dankzij kwalitatief hoogwaardige 6-kleurendruk op premium papier.

Voor professionals: ICC-profiel voor spiraal fotoalbums

Realiseert u optimale kleurresultaten

Professionals kunnen de spiraal fotoalbums in Photoshop bewerken. Voor optimale afdrukresultaten, bieden wij u onze ICC-profiel voor Softproof als download aan.

Integreren van het ICC-profiel in Photoshop

Presenteert u uw foto´s in een spiraal fotoalbum met kwalitatief hoogwaardige 6-kleurendruk

Al onze spiraal fotoalbum formaten

Perfect om mee te nemen en te presenteren

Variabel aantal pagina´s

Vrije pagina keuze. Vanaf 16 tot maar liefst 48 pagina´s

Het spiraal fotoalbum is in meerdere verschillende formaten verkrijgbaar. Ontdek nu alle formaten, ideaal om overal snel en gemakkelijk mee naar toe te nemen en te laten zien.

De fotoalbums zijn tot een maximum van 48 pagina´s verkrijgbaar en hebben een prachtige doorzichtige stabiele beschermfolie als cover. U kunt zelf het aantal pagina´s bepalen. Kiest u uit minmaal 16 pagina´s en maximaal 48 pagina´s. De pagina´s kunt u naar wens telkens met 2-pagina´s tegelijk uitbreiden. Alle fotoalbums zijn zonder een storend logo of barcode.

15x30

10 x 15 cm (A6) - verkrijgbaar in staand en liggend formaat

Het handige fotoalbum past perfect in elke tas. Presenteert u, pagina na pagina uw prachtigste ontwerpen.

 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • stabiele spiraalbinding
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

 

 

13x18

13 x 18 cm - Beschikbaar als staand en liggend formaat

Iets groter is het fotoalbum met de afmeting 13 x 18 cm. Ook hier kunt u pagina voor pagina de prachtigste foto´s presenteren.

 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • stabiele spiraalbinding
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storend logo of barcode

 

 

14x14

14 x 14 cm - vierkant formaat

Het vierkante formaat is zeer flexibel. Foto´s kunnen staand of liggend worden geplaatst.

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode
20x20

20 x 20 cm - Vierkant formaat

Ontdekt u het vierkante fotoalbum formaat.

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeslagen
 • geen storende logo of barcode
21x30

21 x 30 cm (A4) - verkrijgbaar als staand en liggend formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

 

30x30

30 x 30 cm - vierkant formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode
30x42

30 x 42 cm (A3) - verkrijgbaar in liggend formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • verkrijgbaar als liggend formaat
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

Wat onze klanten over ons zeggen

uitstekend
4.7 / 5
van 226 klantbeoordelingen
5 sterren
206
4 sterren
20
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Overzicht van de recent geplaatste klantenmeningen
Martine op 21.06.2017
"Uitstekend kwaliteit van foto's, zeer tevreden over resultaat Site niet gebruiksvriendelijk, even zoeken voor sommige toepassingen."
Cora op 16.06.2017
"Via een facebook actie meegedaan. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het boek, prachtig dik papier en kleurechte afdrukken. De software vind ik wat lastiger om mee te werken, maar dan went vanzelf. De service is top, was niet in gelegenheid om binnen een maand een album te maken, maar werd op zonder te vragen verlengde met een maand. En een snelle levering. Zeker een aanrader!"
Klantmening van 14.06.2017
"Wij zijn een kleine independent uitgeverij van boeken en CD's. Saal vroeg ons om een van zijn producten te testen met een waardebon. We gingen direct voor het duurste product, een foto boek in doos van meer dan 200 €. Om een of andere reden kregen we de Saal plug in niet geïnstalleerd in onze Indesign. We hebben dan de Saal software gedownload op onze Mac. Tot onze verbazing werkt deze software razendsnel, handig en gemakkelijk. We vergaten onze korting code in te vullen waardoor we de volle pot moesten betalen en werden verzocht te kiezen tussen Pay Pall en credit card. Het is jammer dat we niet met de gewone Bancontact konden betalen. In het Europa van nu is dit de goedkoopste manier. Vervolgens kregen we een bevestiging van betaling van Pay Pall maar geen bevestiging van Saal of bericht van verzending van onze bestelling. Net toen we ongerust werden leverde de postbode een immense doos af. Het moet gezegd worden: De kwaliteit van dit dure fotoboek is PERFECT. Onze full frame foto's zijn haarscherp, het zwart wit is subliem, de kleuren foto's zijn zoals op onze gekalibreerd high res monitor. Goddelijk! We hebben onze waardebon nu gebruikt om een Alu-Dibond te testen. Wordt vervolgt...."
Nils op 14.06.2017
"Via een facebook waardebon in contact gekomen met Saal Digital. Mijn fotoboek met reisfoto's uit IJsland zijn van een prachtige kwaliteit. Mooie, kwalitatieve druk (mat). Enige minpuntje was dat de software mij niet toeliet om tekst op de cover te plaatsen."
Henri op 12.06.2017
"Prima kwaliteit en klant zeer tevreden, op naar het volgende boek."
Wim op 10.06.2017
"Via Facebook, met een waardebon voor een fotoboek, kennis gemaakt met Saal-digital. Software geïnstalleerd en daarna aan de slag. Ik ben zeer tevreden over het gebruik van de software, die makkelijk is te hanteren en alles werkte direct zonder problemen. Foto's geüpload, waardebon ingevoerd en afwachten maar. Na een aantal dagen ontving ik een schitterend fotoboek thuisgestuurd: geweldig!!! Mooie dikke bladzijden, haarscherpe foto's en de kleuren zijn formidabel mooi! Saal-digital, super bedankt voor dit prachtige kennismakingscadeau! Ik heb al meerdere malen fotoboeken laten maken van mijn kunstwerken ( ik ben kunstschilder), maar dit product overtreft iedere andere concurrent! Ga aan de slag met Saal-digital, ik in ieder geval wel!"
William op 06.06.2017
"Zeer goede service, ik was net te laat om een kortingsbon te verzilveren en zonder problemen is me dit toch nog toegekend. Fantastische kwaliteit, snelle levering, kortom aan mij hebben ze een vaste klant gevonden voor de toekomstige bestellingen."
Ruud op 05.06.2017
"Het fotoboek ziet er prima uit. De levertijd was kort en de verpakking goed. Qua service bij klachten is verbetering nodig. Waarom geen telefoonnummer ? waarom kan de betaling niet via ideal ? Ik zal zeker nog wel eens gebruik maken van Saal-Digital maar hoop toch dat er met mijn klacht wat gedaan wordt."
Ria op 04.06.2017
"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over jullie producten ! Een wanddecoratie en een fotoalbum bij jullie getest ! De snelle levering heeft mij verrast !! Na het uitpakken was mn verrassing nog groter !! Mooie producten !!"
nathalie op 30.05.2017
"zeer tevreden"
Jos op 22.05.2017
"Als fotograaf ga je toch voor het eindproduct en dat is dan het liefst een print of een fotoboek. Hier op FB zag ik n actie van SAAL. Hierop heb ik gereageerd en een jaaroverzicht gemaakt van mijn fotografie. Dit om als portfolio te gebruiken. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat."
Klantmening van 22.05.2017
"ik heb net mijn waardebon van Saal-digitaal ingeleverd, door een fotoboek te bestellen. De site werkte prima en snel, ook de bestelling ging verbazend vlot. In mijn fotoboek staat eens serie met als titel "rijdend door mijn Land van Maas en Waal" Een serie maken was een opdracht van Contrast Fotoclub. Ik ben reuze benieuwd naar het resultaat"
Floris op 20.05.2017
"Blij dat ik geselecteerd werd om jullie product (een fotoboek) uit te proberen. Hoewel het design ervan even duurde (helaas i.v.m. een crash van de software heb ik het design tweemaal moeten maken), ben ik erg tevreden met het resultaat. Levertijd prima, maandagavond besteld, vrijdagmiddag thuis bezorgd. Mocht er ook een mogelijkheid zijn tot het testen van een product uit de categorie wanddecoratie dan houdt ik mij van harte aanbevolen!"
Mariëlle op 17.05.2017
"Alles werkt super fijn, en is eenvoudig te bedienen."
Rene op 15.05.2017
"Kwaliteit is uitstekend, software is gebruiksvriendelijk en de kwaliteit van het uiteindelijke product is uitmuntend. Zeer tevreden."