Presenteer uw mooiste foto's in een spiraal fotoalbum

6-kleurendruk op premium papier

Das Fotoheft von Saal Digital
trusted: kwaliteit van het fotoboek bijna niet te overtreffen. Fotografie tijdschrift: Testwinnaar belichting Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien. Uitmuntend vinden wij de mat bedrukte cover van het fotoboek. Kwaliteit op het hoogste niveau (...), dat Saal Digital de maatstaf in de fotoboeken markt heeft gezet. Aantrekkelijke prijs, ook voor wanddecoraties en FineArt prints Het fotoboek van Saal Digital is van uitstekende kwaliteit.

Het spiraal fotoalbum - net zo bijzonder als uw foto's

De zijkanten van het spiraal fotoalbum en de matte beschermfolie zijn verbonden door een kwalitatief hoogwaardige spiraalbinding. Deze edele spiraalbinding geeft het spiraal fotoalbum niet alleen een edele look maar maakt het mogelijk uw pagina's geheel vlak open te slaan. Als u wilt kunt u deze zelfs volledig omslaan.

De innerlijke waarden

Elke pagina bestaat uit een stabiel premium papier en zijn dankzij de 6-kleurendruk haarscherp. Het boekje is verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Ontdek nu de verschillende formaten, ook ideaal om mee te nemen en te laten zien. Alle spiraal fotoalbums zijn zonder barcode of logo opdruk.

Presenteert u uw foto´s in een spiraal fotoalbum met kwalitatief hoogwaardige 6-kleurendruk
15x30

10 x 15 cm (A6) - verkrijgbaar in staand en liggend formaat

Het handige fotoalbum past perfect in elke tas. Presenteert u, pagina na pagina uw prachtigste ontwerpen.

 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • stabiele spiraalbinding
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

 

 

13x18

13 x 18 cm - Beschikbaar als staand en liggend formaat

Iets groter is het fotoalbum met de afmeting 13 x 18 cm. Ook hier kunt u pagina voor pagina de prachtigste foto´s presenteren.

 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • stabiele spiraalbinding
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storend logo of barcode

 

 

14x14

14 x 14 cm - vierkant formaat

Het vierkante formaat is zeer flexibel. Foto´s kunnen staand of liggend worden geplaatst.

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode
20x20

20 x 20 cm - Vierkant formaat

Ontdekt u het vierkante fotoalbum formaat.

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op premium papier
 • matte beschermfolie als omslag
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeslagen
 • geen storende logo of barcode
21x30

21 x 30 cm (A4) - verkrijgbaar als staand en liggend formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • beschikbaar in staand en liggend formaat
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

 

30x30

30 x 30 cm - vierkant formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • pagina´s kunnen worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode
30x42

30 x 42 cm (A3) - verkrijgbaar in liggend formaat

 • stabiele spiraalbinding
 • 6-kleurendruk op eersteklas premium papier
 • matte beschermfolie als cover
 • verkrijgbaar als liggend formaat
 • pagina´s kunnen compleet worden omgeklapt
 • geen storende logo of barcode

Wat onze klanten over ons zeggen

uitstekend
4.6 / 5
van 249 klantbeoordelingen
5 sterren
225
4 sterren
22
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0
Overzicht van de recent geplaatste klantenmeningen
Klantmening van 17.08.2017
"Saal levert snel goede kwaliteit foto boeken"
Fokke op 12.08.2017
"Wat een prachtig boek hebben jullie gemaakt! De software werkt geweldig, alle vrijheid en een heleboel hulpmiddelen (achtergronden, tekstmogelijkheden, enz enz). Nadat ik het boek besteld had, duurde het maar 1 dag of ik kreeg al bericht dat het verstuurd was! En twee dagen later werd het keurig bezorgd. En het resultaat, want daar gaat het natuurlijk om, is gewoonweg geweldig. Ik had de matte versie gekozen, hoewel ik mijn foto's meestal op glanzend papier laat afdrukken. Maar ik werd zeker niet teleurgesteld! Ziet er top uit."
Leo op 12.08.2017
"Ik heb nu één (proef)fotoboek laten maken via SaalDigital. Tot nu toe altijd gewerkt met CeWe (waarover ik zeer tevreden ben!). Ik ben ook tevreden over de kwaliteit van het boek van Saal. De kleuren spatten ervan af en de foto's zijn superscherp. In tegenstelling tot CeWe is de eerste pagina niet wit maar bedrukt. Dit vind ik wel een voordeel. De software is redelijk compleet en werkt intuïtief. (het is alleen jammer dat er maar weinig lay-out voorbeelden zijn). Er is maar een soort fotopapier beschikbaar. Dit is op zich geen probleem want dit beschikbare fotopapier levert uiteraard de beste kwaliteit. Alleen als je een goedkopere versie wilt maken heb je geen alternatief. Het laden van de foto's in het boek tijdens het maken gaat niet erg snel, maar dit is op zich geen significant probleem. De levering was supersnel (woensdag besteld, zaterdag in huis). Het is alleen te bezorgen via DHL en er is geen mogelijkheid van afhalen (dus extra hoge verzendkosten) dit in tegenstelling tot CeWe. Wat wel af te halen is tegen aanzienlijk lagere kosten. (dit scheelt op een boek van 26 pag. toch bijna 10% in de totale prijs)"
Klantmening van 11.08.2017
"Prima website en software. Alleen het geprinte eindresultaat is minder dan verwacht. De kleuren zijn vager geworden en het contrast is minder. Al met al het fotoboek krijgt van mij een 5.5"
arjan op 10.08.2017
"Ik heb dit produkt mogen testen. En ik moet zeggen dat ik het program waar we mee kunnen werken uitstekend is werk heel makkelijk , en veel mogelijk heden. Het up-laoden ging snel de levering in de vakatie tijd nou mijn compliment. Ik kan Saal dan ook aan ieder aanbevelen. was mijn eerst maar zeer zeker niet mijn laaste boek."
Frank op 10.08.2017
"De boeken zien er goed uit en je kan aardig wat opties kiezen om het boek te personaliseren. We hebben voorgaande keer een boek gekregen van iemand anders, dat zal waarschijnlijk niet vaak voorkomen. Verder gebruik ik Indesign voor het maken van de boeken dus weet ik niet hoe de software van Saal zelf werkt."
Terry op 08.08.2017
"Zeer tevreden over de kwaliteit. Snelle service."
Cindy op 08.08.2017
"Heel erg tevreden over de kwaliteit van mijn eerst bestelde fotoboek bij Saal Digitaal. Ook anderen waren direct enthousiast bij het zien van het boekwerk. De software werkt prima en snel. De beelden zijn kleurrijk en scherp. Het papier schitterend mooi! En binding van het boek zat ook keurig in elkaar! Ik zou het wel leuk vinden als er nog iets meer opties zouden zijn qua diversiteit van de kaders om foto's. Maar nogmaals heel erg blij met het eindresultaat . Ik bestel zeker weer bij Saal Digitaal."
Klantmening van 03.08.2017
"Ik kreeg de kans om een fotoboek te maken via Saal-Digitall. Na een kleine week viel het boek op de mat. Snelle service. Goed verpakt. Prachtig mooi afgedrukt op glanzend dik papier. Ik ben er heel blij mee en kan Saal-Digital aanbevelen bij iedereen die zijn foto's in een mooi album wil zetten"
Martijn op 01.08.2017
"Van Saal Digital Nederland een tegoedbon ontvangen om een fotoboek te testen. Ik heb uiteindelijk voor een 19x19cm Fotoboek XT (extra thick) met glanzende pagina’s gekozen. Het boek zelf is van zeer hoge kwaliteit. Het is luxer dan het luxte boek wat de grote concurrenten aanbieden. Het 600 g/m2 is echt zeer indrukwekkend. Zeker voor de meeste speciale momenten (zoals een trouwdag) is dit echt perfect. Ik ben dan ook zeer tevreden. Wat betreft de software; deze werkt naar behoren, hoewel het aantal standaard lay-out mijn inziens wat beperkt is. De optie om een eigen lay-out op te slaan heb ik daarnaast niet kunnen vinden. Ook worden foto's niet automatisch uitgelijnd, wat het af ten toe moeilijk maakt om te ze zien of alle foto's even groot zijn/recht staan/etc. wanneer je afwijkt van de standaard lay-outs. De bestelling zelf was weer verassend snel verstuurd. Zondag besteld, maandag verstuurd. Helaas is de verzending via DHL Duitsland minder snel en moest ik uiteindelijke tot vrijdag wachten om het fotoboek ook daadwerkelijk in hand te nemen. Dit was de vorige keer dat ik bij Saal Digital bestelde niet anders. Op zich geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden. Conclusie: dit is na mijn tweede bestelling bij Saal Digital (eerder een 20x30cm afdruk op Acrylglas gekocht, waar ik ook zeer tevreden mee was) en zeker niet mijn laatste bestelling. Sommige prijzen zijn iets hoger dan die van de concurrentie, maar de kwaliteit is mijn inziens net wat hoger. Voor de veeleisende (amateur) fotograaf zeker een aanrader!"
Martin op 29.07.2017
"Via Facebook gereageerd op de aanbieding om een fotoboek te maken met een waardebon van €40 en dan te laten weten wat de bevindingen zijn. Eerst voor jezelf de keuze maken welke foto's je erin wil hebben en dan met behulp van de Software van Saal Digitaal en boek ontwikkelen. Heb gekozen voor matte uitvoering zowel buiten als binnenzijde in het formaat 28x19 liggend. Het was wel iets slepen met de foto's omdat het formaat niet overeenkomt , maar dat ging verder goed. Woensdagavond besteld , donderdag voor de middag een mail dat de bestelling verstuurd was en zaterdag in de loop van de ochtend al in huis. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en ook zeker over de kwaliteit van het fotoboek , waar de foto's qua kleur en scherpte goed uitkomen. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij"
Har op 28.07.2017
"Prima mooi boek degelijk materiaal snelle levertijd, zeker aan te bevelen"
Klantmening van 28.07.2017
"De produkten zijn echt top en de software is niet moeilijk en bij vragen staan ze altijd klaar"
Klantmening van 26.07.2017
"geweldig makkelijk programma om hele mooie producten te bestellen. Ik ben fan en zal zeker weer bestellen in de toekomst"
Klantmening van 26.07.2017
"Vandaag mijn fotoboek ontvangen. Deze is zo mooi en van super kwaliteit. En zo snel geleverd ook. Software is ook prima te doen. Ik ben helemaal gelukkig bedankt."