Fotokalender van Saal Digital

Eigen ontworpen kalender in talloze formaten

Fotokalender van Saal Digital
De fotokalender is haarscherp, de details zijn net zoals het origineel Saal Digital winnaar fotokalender vergelijk test Echte fotokalender, zeer goed Drukkwaliteit & kleurechtheid: excellent

Kalender belicht

De fotokalender wordt op mat fotopapier "Crystal Archive Supreme" van Fujifilm belicht. Door de hoogwaardige kwaliteit heeft u een kalender met een lange levensduur en een natuurlijke UV-Bescherming. HighEnd kwaliteit door de haarscherpe gedetailleerde weergave, intense kleuren en een intensief briljant kleurenspectrum.

Kalender gedrukt

De gedrukte premium fotokalender heeft een natuurlijke hoog witte uitstraling! Door onze hoogwaardige druk ontvangt u een prachtig premium product met heldere, natuurlijke kleuren. Contrastrijke teksten ronden het plaatje af.

Art print fotokalender

Voor een indrukwekkende kalender kiest u onze Art print kalender! De fijne structuur van het hoogwaardige oppervlak met een gewicht van 250 g/m² geeft uw ontwerp een edele look. De hoogwaardige druk in bewezen HighEnd fotokwaliteit voorziet uw kalender van de prachtigste kleuren.

 • hoogwaardige fotobelichting op echt fotopapier van Fujifilm
 • Talloze formaten van 20 x 20 cm t/m 45 x 30 cm
 • briljante kleuren
 • duurzaam met een natuurlijke UV-bescherming
 • karakteristiek golvend fotopapier

   

 • eerste klas premium papier d.m.v. hoogwaardige druk
 • oneindig veel formaten
 • beschrijfbare fotokalender
 • in vergelijk met de belichte kalender is er sprake van een minder golvend papier
 • gedrukt op 250 gr/m² kunstpapier
 • hoogwaardige druk
 • kunstdruk met fijne structuur
 • oneindig veel formaten van 12 x 35 cm t/m 45 x 60 cm
 • in vergelijk met de belichte kalender is hier geen sprake van een welving in het papier
De fotokalender is in oneidig veel formaten verkrijgbaar. Afhankelijke van het type kalender dat u kiest: van 20 x 20 cm t/m 50 x 75 cm.

Unieke ideeën omzetten

Ontdekt u  in onze software de talloze mogelijkheden. In onze software kunt u uw maandkalender naar wens ontwerpen. Kiest u uit passende oppervlakken, formaten en een persoonlijk te ontwerpen maandplanning.

Ontdekt u alle mogelijkheden om een unieke kalender te ontwerpen. Ideaal om cadeau te geven.

Fotokalender met calendarium "afgerond"

Het calendarium van deze fotokalender is van een box omsloten. Aan twee kanten heeft dit calendarium afgeronde hoeken. U kunt de kleur van uw calendarium zelf kiezen.

Calendarium afgerond

Fotokalender met calendarium "gebogen"

Dit calendarium heeft een prachtige aflopende boog. Met de cliparts en randen wordt uw kalender een echt kunstobject.

Calendarium gebogen

Fotokalender met calendarium "classic"

Op deze kalender wordt elke dag in een afzonderlijke box weergegeven. Past u de kleur van uw dagen aan uw foto´s aan.

Calendarium classic

Fotokalender met calendarium "eenvoudig"

Ontwerp een fotokalender mert een "eenvoudige" calendarium. Uw foto wordt over de gehele breedte  geplaatst en is door zijn eenvoud totaal onderscheidend. Maak van deze kalender een unikaat! Plaats uw eigen teksten en verander de kleur van de achtergrond. Alle componenten kunt u idividueel aanpassen.

Kalendarium schlicht

Fotokalender met calendarium "gedeeld"

Met deze fotokalender zet u uw foto´s centraal! Gecentreerd op bijna de gehele breedte is uw foto een echte blikvanger. De kalenderdagen worden op elegante wijze rechts en links naast uw foto weergegeven. 

Calendarium gedeeld

Fotokalender met calendarium "circel"

Ontwerpt u een kalender met het calendarium "circel". Uw foto wordt in de ronde vorm weergegeven. Totaal modern en uniek! De kalenderdagen worden om uw foto geplaats. Dankzij het moderne design is deze fotokalender een echte "must have"!

Calendarium cirkel

Kleuren individueel aanpasbaar

U kunt zelf de begin maand kiezen. Daarnaast kunt u uw kalender van eigen teksten voorzien. Wilt u een andere kleur? Geen probleem! Pas de kleuren van de achtergronden, teksten, calendarium, feest- en zondagen naar eigen wens aan! 

Super effect: transparantie! U kunt met de transparantie uw afbeeldingen vervagen! Ook het gebruik van PNG-bestanden is mogelijk.

Past u de grootte van het calendarium aan

Her calendarium van de fotokalender kunt u naar wens idividueel aanpassen.

Afhankelijk van het type kalender, kunt u de grootte van het calendarium aanpassen. Verkleint u het calendarium en leg zo de focus op uw foto. U kunt het calendarium vergroten. Wanneer u het calendarium vergroot worden verjaardagen en ingegeven afspraken groter weergegeven.

Naast de variabele beginmaand en startjaar, kunt u uw eigen tekst- en achtergrondkleur bepalen. De kleuren van de feest- en zondagen kunt u tevens naar wens aanpassen.

Feestdagen en individuele afspraken

In het menu "feestdagen" kunt u afhankelijk van het gekozen land de in de software opgeslagen landelijke feestdagen toevoegen. De landelijke feestdagen zijn van vele Europese landen voorhanden. 

U kunt de feestdagen naar wens aanpassen en uitbreiden. U kunt feestdagen verwijderen en nieuwe eigen feestdagen, verjaardagen en belangrijke afspraken toevoegen.

De fotokalender is voorzien van een stabiele wire-O-ophanging.

Fotokalender - binding en ophanging

De maandkalender wordt met een klassieke draadbinding samengevoegd. Deze staat bekend onder de naam Wire-O-binding. Met deze stabiele fotokalender-ophanging kunt u uw kalender eenvoudig ophangen.

De voordelen van een Wire-O-binding:

 • Maand voor maand eenvoudig 360 graden  omslaan (naar achteren)
 • Door deze binding ontstaan geen vouwen - uw foto´s blijven onbeschadigd
 • Lange levensduur en extreem vormstabiel