Opvallend anders: Metallic Frame

Uw €15 Kennismakingsvoucher*:  WB624-EXW

Metallic Frame

* €15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-10-2021. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

Het Metallic Frame

De glinsterende rand van het Metallic Frame geeft uw wanddecor een bijzondere uitstraling en laat indrukwekkende foto's extra opvallen. De margebreedte past zich automatisch aan aan het wanddecorformaat dat u kiest.
De basis is een 3 mm dik aluminium composiet paneel dat stabiliteit en weerbestendigheid garandeert. Dankzij de 7-kleuren UV direct print, inclusief lichte kleuren, kunt u de hoogste resolutie en maximale scherpte verwachten.

Verschillende frame-kleuren

Perfect afgestemd op de kleur van het motief, wordt je Metallic Frame Wall Decor echt een hoogtepunt. Naast de klassiekers in zilver en goud kun je nu ook geweldige accenten in je eigen huis plaatsen met rosé en brons.
Het oppervlak van geborsteld aluminium zorgt voor de metallic glans in het omringende frame. Het oppervlak van de afbeelding wordt eerst gecoat met een witte laag met een hoogwaardig drukproces, dit zorgt voor een matte glans en rijke kleuren.
Photos

Perfectioneer uw wanddecoratie met een zwevend frame

Wilt u uw wanddecoratie echt adembenemend maken? Bestel dan ons zwevende frame! Dit type frame maakt uw foto compleet en biedt een professionele galerijlook. U heeft de keuze tussen zwart en wit, zodat het frame het beste bij uw onderwerp past.
Het zwevende frame zorgt voor een 8 mm brede visuele opening tussen het wanddecor en het houten frame, waardoor de afbeelding lijkt te zweven. Uw foto in het frame wordt opgehangen met de bijgeleverde beugels.
Photos

Bevestigingsmogelijkheden voor uw wanddecoratie

Profil-Aufhängung

Profiel bevestiging

De reeds voorgemonteerde aluminium profiel bevestiging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand.
Met deze bevestiging krijgt uw wanddecoratie een "zwevende look".

 • van de voorkant niet zichtbaar
 • voor alle formaten verkrijgbaar
 • voorgemonteerd
 • alleen voor binnengebruik
 • door de 1 cm afstand tot de wand krijgt u een "zwevende look"
 • meer details over de montage
standaard bevestiging

Standaard bevestiging

Met de standaard bevestiging kunt u uw wanddecoratie snel en ongecompliceerd ophangen. Uw moet de bevestiging alleen nog maar aan de wanddecoratie plakken.

 • van de voorkant niet zichtbaar
 • de standaard bevestiging met afstandhouders kunt u geheel zelf monteren 
 • alleen voor binnengebruik
 • voor geselecteerde formaten verkrijgbaar
 • meer details over de montage
Schraubhalterung

Afstandhouders

De afstandhouders zijn voorgeboord. U hoeft alleen nog maar de schroeven te bevestigen.

 

Nu bestellen
Nu bestellen