Wanddecoratie - uw foto als designobject!
Wanddecoratie - uw foto als designobject!
Wanddecoratie - uw foto als designobject!
Wanddecoratie - uw foto als designobject!

Wanddecoratie - uw foto als designobject!

Uw €15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

*€15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig tot en met 31-01-2022. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

Nu bestellen
FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 trusted: kwaliteit van het fotoboek bijna niet te overtreffen. Fotografie tijdschrift: Testwinnaar belichting Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.

Wanddecoratie - uw foto als design object!

De hoogtepunten in een oogopslag 

 • 15 Euro Wanddecoratie voucher 
 • verschillende oppervlakken 
 • individuele afmetingen 
 • UV-bestendige kleuren 
 • ICC-profielen om te downloaden
 • 100% tevredenheidsgarantie  - kopen zonder risico's

De Kennismaking met voucher

Ga op ontdekkingstocht

 • Ervaar levendige kleuren en hoogwaardige materialen
 • Geniet van individuele afmetingen van uw Wanddecoratie
 • Verheug u op de vele verschillende interface-opties
 • De bon kan één keer per huishouden worden ingewisseld, ook als u al een Wanddecoratie of een ander product bij Saal Digital heeft besteld.
 • Houd er rekening mee dat de voucher niet kan worden gecombineerd met andere promoties.

Hoe kan ik de wanddecoratie voucher inwisselen?

Stap voor stap naar de Wanddecoratie

Download de gratis Saal Design software hier en maak uw wanddecoratie naar uw wensen.  

Kies tussen verschillende oppervlakken om uw wanddecoratie een speciaal karakter te geven. Dankzij de individuele formaatoptie voor bijna alle materialen krijgt u uw wanddecoratie perfect afgestemd op uw fotoproject in lengte en breedte. Met de verschillende ophangmogelijkheden hangt uw wanddecoratie in een mum van tijd aan de muur.

Nadat u uw bestelgegevens hebt ingevoerd verschijnt in de volgende stap een invoerveld voor uw vouchercode. Vul de wanddecoratie voucher in het daarvoor bestemde veld en plaats uw bestelling. De waarde van de voucher wordt direct van het totaalbedrag afgetrokken.

Wandbild an Wand mit Pärchen

De gratis Saal Design Software

De Saal Design Software

Ontdek de verschillende ontwerpmogelijkheden in de Saal Design software. Personaliseer uw fotoproduct met slechts een paar klikken naar uw wensen. U kunt ook verschillende effecten en filters gebruiken voor een effectieve presentatie van uw ontwerpen.

Downloaden en Installeren

De Saal Design software kan hier gratis worden gedownload. Het downloaden zal onmiddellijk beginnen. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een gedetailleerde tutorial voor het downloaden en installeren. Nadat het downloaden is voltooid, volgt u de instructies van uw browser en installeert u de software. Aan het einde van het bestelproces voert u de wanddecoratie voucher in de software in.

De oppervlakken van de wanddecoratie

Een vergelijking van onze aluminium composiet oppervlakken

Om uw beste foto's in het beste licht te zetten, is de keuze van het juiste materiaal cruciaal. In deze video leert u de essentiële verschillen kennen tussen de wanddecoratie van aluminium composiet en geborsteld aluminium.

Uw voordelen bij Saal Digital

Voor hoge eisen - kwaliteit & levertijd

We hebben onszelf het hoogste doel gesteld van de beste kwaliteit en uitstekende service. Snelle productie, korte levertijden en het hoogste kwaliteitsniveau zijn de kenmerken van Saal Digital. Dit blijkt ook uit tal van tests in vakbladen en evaluaties van klanten. Al na ca. 1 - 2 werkdagen zijn uw producten klaar voor verzending. U kunt onze  actuele levertijden p elk moment online in real time opvragen.

Betaling en verzending

Betaling kan gemakkelijk worden gedaan door middel van een factuur of automatische incasso, verzending via de Duitse post, DHL Standard of DHL Express. Saal Digital levert aan België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland.

Onze belofte aan u

Uw tevredenheid over onze fotoproducten en onze service staat centraal in onze bedrijfsfilosofie.

Wij garanderen u daarom:

 • fotoproducten van hoge kwaliteit met briljante kwaliteit
 • Verzending doorgaans in 1-2 weekdagen
 • betaling via factuur, automatische incasso of PayPal
 • zonder omwegen rechtstreeks van de fabrikant Saal Digital

Als u niet tevreden bent met onze fotoproducten, dan helpen onze medewerkers u onmiddellijk en vinden ze samen met u een bevredigende en snelle oplossing. Of het nu gaat om een telefoon gesprek, e-mail of een live chat.

Nu bestellen
Nu bestellen