Wanddecoratie - uw foto als designobject!

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

Photos
*€ 15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-12-2022. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.
Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.

Wanddecoratie - uw foto als design object!

De hoogtepunten in een oogopslag 

 • € 15 Wanddecoratie voucher
 • verschillende oppervlakken
 • individuele afmetingen
 • UV-bestendige kleuren
 • ICC-profielen om te downloaden
 • 100% tevredenheidsgarantie  - kopen zonder risico's

De Kennismaking met voucher

Ga op ontdekkingstocht

 • Ervaar levendige kleuren en hoogwaardige materialen
 • Geniet van individuele afmetingen van uw Wanddecoratie
 • Verheug u op de vele verschillende interface-opties
 • De bon kan één keer per huishouden worden ingewisseld, ook als u al een Wanddecoratie of een ander product bij Saal Digital heeft besteld.
 • Houd er rekening mee dat de voucher niet kan worden gecombineerd met andere promoties.

Hoe kan ik de wanddecoratie voucher inwisselen?

Stap voor stap naar de Wanddecoratie

Download de gratis Saal Design software hier en maak uw wanddecoratie naar uw wensen.

Kies tussen verschillende oppervlakken om uw wanddecoratie een speciaal karakter te geven. Dankzij de individuele formaatoptie voor bijna alle materialen krijgt u uw wanddecoratie perfect afgestemd op uw fotoproject in lengte en breedte. Met de verschillende ophangmogelijkheden hangt uw wanddecoratie in een mum van tijd aan de muur.

Nadat u uw bestelgegevens hebt ingevoerd verschijnt in de volgende stap een invoerveld voor uw vouchercode. Vul de wanddecoratie voucher in het daarvoor bestemde veld en plaats uw bestelling. De waarde van de voucher wordt direct van het totaalbedrag afgetrokken.

Acrylic

De gratis Saal Design Software

De Saal Design Software

Ontdek de verschillende ontwerpmogelijkheden in de Saal Design software. Personaliseer uw fotoproduct met slechts een paar klikken naar uw wensen. U kunt ook verschillende effecten en filters gebruiken voor een effectieve presentatie van uw ontwerpen.

Downloaden en Installeren

De Saal Design software kan hier gratis worden gedownload. Het downloaden zal onmiddellijk beginnen. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een gedetailleerde tutorial voor het downloaden en installeren. Nadat het downloaden is voltooid, volgt u de instructies van uw browser en installeert u de software. Aan het einde van het bestelproces voert u de wanddecoratie voucher in de software in.

Een vergelijking tussen aluminium en geborsteld aluminium

Om uw beste foto's zo goed mogelijk te kunnen presenteren, is de keuze van het juiste wandmateriaal belangrijk. De verschillende oppervlakken zorgen voor de bijzondere uitstraling en geven uw foto het gewenste karakter.

In deze video leert u de essentiële verschillen kennen tussen de wandmaterialen aluminium en geborsteld aluminium.

Uw voordelen bij Saal Digital

Kwaliteit en levertijden die aan de hoogste maatstaven voldoen

Het is onze prioriteit om u de beste service en kwalitatief meest hoogwaardige producten te leveren. Snelle productie, korte levertijd en fantastische kwaliteit zijn de kenmerken van Saal Digital. Een goed voorbeeld daarvan zijn de talloze positieve beoordelingen in gespecialiseerde tijdschriften, evenals de feedback van onze klanten. Binnen circa 1 tot 2 werkdagen zijn uw producten klaar voor verzending. U kunt onze productie- en levertijd altijd in realtime bekijken.

Onze belofte aan u

Uw tevredenheid met onze fotoproducten en onze service is de basis van onze bedrijfsfilosofie.

Wij garanderen het volgende:

 • Hoogwaardige fotoproducten van uitstekende kwaliteit
 • Producten worden gewoonlijk binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden
 • Veilige betaalmethoden
 • Productie en verzending rechtstreeks vanaf de fabrikant Saal Digital, zonder tussenpersonen

Mocht u niet tevreden zijn met onze producten, dan helpt ons team u zo snel mogelijk via telefoon, e-mail of chat om tot een snelle, bevredigende oplossing te komen.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen