Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 183 klantbeoordelingen
5 sterren
137
4 sterren
44
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Wijnand schrijft op 10.07.2018
Fotoboek gemaakt, erg tevreden over de kwaliteit. Ook dat het een zgn. liggend fotoboek is als het geopend is, is erg mooi. De software werkt ook erg goed. Kortom een aanrader.
Frank schrijft op 07.07.2018
Ik heb nu verschillende keren u software gebruikt wat ik vind is dat er heel makkelijk
foutjes kunnen insluipen BV letters die er niet in horen worden toch mee gedrukt.
Je moet heel goed opletten dat je geen foutjes maakt op zich geeft het programma wel aan
als je een grote fout maakt.
Ria schrijft op 04.07.2018
De software was makkelijk te downloaden en het programma was klant- en gebruiksvriendelijk. De levertijd was sneller dan aangegeven, waardoor geen stress of de print (canvas) wel op tijd geleverd werd. De print was prima op het canvasdoek en het doek was goed opgespannen. Er zijn skegjes meegeleverd om eventueel op een later tijdstip het doek weer op spanning te zetten. Al met al een uitstekende keuze.
Klantmeningen van 03.07.2018
Heel makkelijk een fotoalbum te maken.
Ik ben zeer tevreden.
Melanie schrijft op 03.07.2018
Jullie zijn top en ik ben blij dat ik altijd mee mag doen aan product reviews en hoop dat ik in de toekomst nog vaker deel mag nemen.
Ellen schrijft op 29.06.2018
Ik heb 26 hardschuimplaten laten afdrukken, groot formaat, voor een tentoonstelling. Ik ben enorm blij met wat er geleverd is. De platen zijn mooi mat, geheel strak gedrukt. De service was ook goed; ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de platen waren binnen 5 dagen geleverd. Ik heb tijdens de opening van de tentoonstelling erg veel complimenten gekregen (er werd zelfs gezegd “de presentatie is perfect”!)
Netty schrijft op 29.06.2018
De wanddecoratie die we van u kregen is heel erg mooi. Ik was alleen vergeten erbij te zetten, dat het ophangsysteem er aan moest. Nu heb ik hem op de dressoir staan en dat vind ik wel heel jammer.

Onze reactie:
We hebben de klantenmening ontvangen en aan onze klantenservice doorgestuurd. We zijn er zeker van dat we hiervoor een passende oplossing vinden.
Klantmeningen van 29.06.2018
Super kwaliteit.
Goede levering, netjes verpakt
prijs kwaliteitsverhouding is super goed.
service van Saal Digitaal is ook erg goed.
Een zeer tevreden klant :-)
Sylvia schrijft op 03.06.2018
Zojuist, de canvas wanddecoratie ontvangen, ik ben er zeer blij mee,
mooi van kleur, bespanning en de verzendverpakking was zeer stevig.
Hartelijk bedankt, ik ga er van genieten.

Met vriendelijke groet

Sylvia Kroos
E schrijft op 03.06.2018
super makkelijk programma, helaas moet je soms wel dat automatische programma uitzetten om een aantal foto's naar eigen wens te verschuiven
Sanne schrijft op 31.05.2018
Na een mooie reis zag een een advertentie van Saal-digital. Ik heb een wanddecoratie besteld op Acrylglas en ben uiterst tevreden over het resultaat! Ten eerst had ik een kortingscode die ik niet op tijd kon gebruiken. Ik werd eraan herinnerd en kreeg zelfs na mailcontact een verlengde tijd aangeboden. Geweldige service! De kwaliteit op de afdruk is zoals ik hem heb ingeleverd en ook kleuren zijn precies als zichtbaar in het programma. Stevig verpakt zodat het heel aan komt. In één woord: SUPER!
Klantmeningen van 31.05.2018
Mooie dikke pagina's. mooie matte weergave.
Album ziet er stevig en robuust uit. Foto's zijn mooi scherp geprint en goed van kleur. Ik ben erg tevreden met het resultaat!
Stephanie schrijft op 31.05.2018
Ik heb een foto laten afdrukken op canvas 60x40 van m'n huisdier. De canvas heeft een zeer goede kwaliteit en is goed stevig! Ook de afdrukprint is zeer scherp! Ik ben zeer tevreden!!
Nico schrijft op 30.05.2018
Heel snelle service
Canvas ziet er heel goed uit.
Zelf was ik wel vergeten rekening houden met het feit dat de hoeken omgeplooid worden bij een canvas, waardoor ik een deel van het beeld in de hoeken mis.
Heel tevreden over deze bestelling
Monique schrijft op 29.05.2018
Bestellen bij Saal-Digital is een aanrader. De afdrukken, zijn doorgaans zelfs mooier dan de versies die geprint kunnen worden op school (opleiding tot vakfotograaf) Je moet alleen wel uitgaan van ca 5 werkdagen voordat je bestelling binnen is. Maar, eerlijk is eerlijk, mijn laatste 2 bestellingen ben ik blij verrast met een zeer sneller levering, nl 3 werkdagen. Top Saal! heel blij mee. Hoop de bestelling van vandaag ook binnen die levertijd te kunnen ontvangen, dan kan ik ze op tijd laten zien voor mijn test-portfolio.
Klantmeningen van 26.05.2018
Als hobbyfotograaf nu een bestelling geplaatst van posters en foto's.
Mijn vorige bestelling was een fotoboek waar ik uitermate tevreden over ben, mooi afgewerkt, extra dik fotopapier en netjes verpakt bij ontvangst. Was als nieuwe klant vergeten de kortingscode in te vullen waardoor deze korting niet verscheen bij de afrekening. Vriendelijk ontvangen per telefoon en de oplossing was er al voor het gesprek ten einde was. No nonsens, recht door zee. Echt een aanrader.
Evelyne schrijft op 25.05.2018
Voor de eerste keer een wanddecoratie in Acrylglas laten afdrukken en bijzonder tevreden over het resultaat! Hele mooie kleuren, prachtige diepte in de foto. Heel snel geleverd ook, is zeker voor herhaling vatbaar!
Enkel jammer: dat geen grotere formaten beschikbaar zijn, ik hoop dat dit naar de toekomst toe nog verandert.
Klantmeningen van 25.05.2018
Goede kwaliteit canvas, Snelle levering.
Prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed.
Niet gewerkt met de software maar gewoon via de site. Werkt goed.
Zeer tevreden over geleverde producten.
Klantmeningen van 24.05.2018
Super goed bedrijf
Klantmeningen van 18.05.2018
Via een instagram advertentie.
Klantmeningen van 18.05.2018
De goede service en snelle levering vind ik echt een plus.
Klantmeningen van 16.05.2018
Inmiddels al mijn 8e bestelling (als ik het goed heb) bij jullie en nog steeds super tevreden!
Klantmeningen van 16.05.2018
Ik vind Saal een prettig bedrijf met superkwaliteit op alle fronten!
Lynn schrijft op 16.05.2018
Zo tevreden van mijn foto op acryl! De kleuren zijn identiek zoals ik de foto heb afgewerkt. Ze komen heel mooi uit in combinatie met de acrylafwerking. Het product was ook goed ingepakt voor levering. De folie op het glas vermijd krasjes en vingerafdrukken tijdens het uitpakken.

Kortom zeeeeer tevreden met dit product! Jullie hebben er een klant bij :-)
Els schrijft op 15.05.2018
Ik ben behoorlijk tevreden over het fotoboek dat ik bij jullie heb laten maken. Ik vind de druk mooi maar ik had de foto's iets intenser van kleur gewild. Ik zal de volgende keer iets meer contrast en /of verzadiging moeten toevoegen.
Wat de software betreft zijn er wel een aantal zaken die ik miste. bv een afbeelding kan je enkel over 2 pagina's als achtergrond hebben, je kan geen keuze maken voor linkse of rechtse pagina. ook kan je de afbeelding niet verschuiven of aanpassen.
Kaders rond de foto's heb ik niet gevonden. Maar misschien heb ik niet goed gekeken. Bij de automatische lay-out vond ik het moeilijk om foto's onderling te verwisselen zodat ik toch steeds overschakelde naar handmatige lay-out. Verder was het wel eenvoudig werken met de software. Ik denk wel dat ik nog een album zal maken bij jullie, en ik heb toch ook al reclame voor jullie gemaakt.
roel schrijft op 14.05.2018
Vanuit de software was het zeer makkelijk om de foto in het juiste formaat te zetten. De levering gebeurde sneller dan verwacht en zeer goed verpakt. De kwaliteit van het acrylglas was zeer goed. Ook een poster met metallic afwerking besteld en wat een zeer mooie extra toets geeft aan poster.
Danny schrijft op 13.05.2018
Wanddecoratie op korte termijn ontvangen.
Saal doet wat ze beloofd: perfecte kwaliteit.
Opgemaakt met de software van Saal, en echt wel tevreden.
Anna schrijft op 12.05.2018
Mijn fotoboek binnen gekregen. Wat een pracht resultaat. Uitstekend kwaliteit en snelle levertijd.
Geen minpunten te melden.
Netty schrijft op 11.05.2018
Ik heb een cadeaubon gekregen van "Saal Digitaal Nederland" en daar heb ik een mooie wanddecoratie voor gekregen. Heel hartelijk bedankt.
Thijs schrijft op 11.05.2018
Hartstikke blij met mijn Foto op acrylglas en super snel geleverd.
De foto is ook haarscherp.
Klantmeningen van 09.05.2018
ik heb een bestelling van drie fotoboeken en vier wanddecoraties, voor beiden heb ik een kortingscode, aangezien we met de ganse klas bestellen, ik vind het wel spijtig dat ik tweemaal de vervoerskosten moet betalen, want ik kon de twee bons niet in één bestelling verwerken
Guy schrijft op 03.05.2018
Topkwaliteit mag ik toch wel zeggen, uiterst tevreden Belgische klant.
Veerle schrijft op 02.05.2018
Dankzij Saal-Digitaal mocht ik een gratis wanddecoratie op acrylglas uittesten. Wat een prachtig resultaat!
Het pakketje kwam heel degelijk verpakt, vroeger dan verwacht.
Ik was dan ook aangenaam verrast, zowel door de snelheid van leveren, als door de productkwaliteit! Dank u Saal-Digitaal dat ik deze opportuniteit mocht uittesten samen met jullie, een tevreden klant erbij!
Thea schrijft op 01.05.2018
Wij zijn heel tevreden met onze wanddecoratie.
Klantmeningen van 28.04.2018
Ik stond verbaasd dat ik net al mijn bestelde foto op aluminium binnen kreeg. Gewoon binnen 2 dagen. Ik zeg geweldig! En hij is erg mooi geworden.
Netty schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is gekomen en ik ben er heel blij mee, alleen was ik vergeten er een ophangsysteem bij te bestellen, dus nu kan ie alleen maar staan.
A.H. schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is prachtig geworden, alleen had ik er geen ophanghaak bij genomen en nu staat ie bij mij op de dressoir.
Sandra schrijft op 25.04.2018
Het aller grootste nadeel is wel uitsluitend met VISA te kunnen betalen en niet via de normale IDEAL... Dat zal voor mij de reden zijn een andere drukker te gaan zoeken om mijn opdrachten te drukken..

Onze reactie:
iDEAL komt waarschijnlijk binnen een paar maand beschikbaar. Weet u dat u via PayPal ook met iDEAL kunt betalen? Voor meer informatie kunt u graag een mail sturen naar de klantenservice via support@saal-digital.nl
Debbie schrijft op 23.04.2018
Wij hebben een wandfoto gekocht via Saal en zijn super tevreden! Mijn vriend wil zijn biologische mama verrassen in Brazilië met een foto van heb beiden. Ik denk dat ze in de wolken zal zijn met het resultaat. Het is er 1 in het zwart/wit. Beiden tinten komen zeer goed uit... ik kan het iedereen aanraden! Wauw
Klantmeningen van 20.04.2018
Met Ideal zou het nog beter zijn. Betaling met creditcard liep niet soepel. Kan een virus scanner probleem zijn.

Groeten henk
Klantmeningen van 20.04.2018
Terwijl ik een paar klachten met het software heb, is het het echt waard. De boeken zelf zijn gewoon brilliant en iedereen die mijne heeft gezien was verbaasd. Het kwaliteit van het fotos en papier is heel mooi en ik ben er echt blij mee. Service is vriendelijk en snel en ik zal ze veel vaker gebruiken
Trea schrijft op 19.04.2018
Zeer makkelijk en overzichtelijk programma om mee te werken.
Het bestellen gaat ook zeer eenvoudig en de prijs verhouding is mooi.

Het programma geeft precies aan wanneer je afbeelding nog niet goed is geplaatst en kan dit ook corrigeren door een simpele druk op de knop.

Ik ga zeker in de toekomst vaker met dit programma via jullie bestellen!
Karl schrijft op 18.04.2018
De €50,00 kortingscode gebruikt voor een hardschuimwanddecoratie formaat 50 cm x 75cm. Snelle levering in een stevige verpakking. Ziet er geweldig uit.
Eddy schrijft op 17.04.2018
Top. Zie link facebook
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1625434377510263&id=100001311497885

Eddy
Klantmeningen van 17.04.2018
Hartelijk dank voor het mooie boek ik ben uitermate tevreden en zal het iedereen aanraden. Mvg,N van Poelje
Iris schrijft op 17.04.2018
Ik bestelde een canvas 40x60. Die werd op tijd geleverd en de kwaliteit is goed. Alleen zou het handig zijn als er achteraan een ophang haakje was, dan blijft de canvas beter recht hangen als je die maar met één nagel ophangt.
Verder heel tevreden.
Klantmeningen van 17.04.2018
Geweldig mooi product. Elke dag een lust voor het oog.
Karl schrijft op 16.04.2018
Snelle levering en goed verpakt. Afdruk op 1cm hardschuimplaat ziet er goed uit en is erg stevig.
Pascal schrijft op 13.04.2018
De wanddecoratie besteld op canvas. De kwaliteit is echt subliem en een enorm snelle levertijd. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen hier.
Ton schrijft op 12.04.2018
Het is niet de eerste keer dat ik een fotoalbum besteld bij Saal digital.
De kwaliteit is hoogstaand , en de leverantie is vlot en goed verzorgd.
De software is prettig om een album mee te ontwerpen.
Kortom ik ben dik tevreden.
Alexander schrijft op 12.04.2018
Wat een prachtige plaatjes voor aan de wand! Alu butlerfinish ziet er prachtig uit. De lichte achtergrond heeft plaats genomen voor het geborsteld aluminium wat naar boven komt. De levertijd was in een paar dagen en ik ben blij met het resultaat! Zelf nog een gaatje boren en dan gaan ze aan de muur! Bedankt! Ik was net iets te laat met de code, maar na contact met de klantenservice, is de code met een aantal dagen verlengd en kon ik toch nog gebruik maken van de mooie aanbieding.
Wel erg scherpe randen aan het aluminium, heb er mijn tafel mee beschadigd helaas. Dus pas op, het zou eventueel gewenst zijn, om de randen een klein beetje minder scherp te maken.
Walter schrijft op 11.04.2018
Jammer, per ongeluk eerst 24x30 besteld ipv A4 omdat die optie er niet tussen stond en je moet klikken op "alles tonen". Als je dan wat snel bent is het gebeurd, hé. Ik was vooral verbaasd omdat ik nadien even opnieuw had geprobeerd en toen stond 20x30 er wel gewoon tussen. Nu ik de bestelling opnieuw doe echter weer niet.
Klantmeningen van 11.04.2018
Mooi stevig boek. Snelle levertijd. Ben er erg blij mee.
Klantmeningen van 10.04.2018
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1830966563609608&id=1338575669515369
Evi schrijft op 10.04.2018
Ik heb mijn bestelling gedaan via mijn android tablet. Na eventjes zoeken is het dan toch gelukt om de gewenste foto te uploaden. Met de app had het waarschijnlijk sneller gegaan, maar die kon ik helaas niet installeren (België).

De levering ging sneller dan verwacht. De levering werd verwacht op donderdag, maar kwam al toe op dinsdag.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Hoewel de foto gemaakt was met mijn smartphone, is deze heel mooi uitgekomen op de wanddecoratie. Het is gemaakt op licht, maar toch stevig materiaal.

Kortom, ik wil in de toekomst zeker nog materiaal van jullie uitproberen.
Klantmeningen van 10.04.2018
De afdrukken zijn geworden zoals ik ze verwacht had. Voor mijn opleiding tot fotograaf wilde ik een mooi portfolio maken. Dit heeft binnen een week al geleid tot een expositie van mijn werk. Ik ben dus zeer tevreden over mijn fotoboek!
Klantmeningen van 09.04.2018
Ik wil toch eventjes kwijt dat hoewel ik de kleurafdrukken fantastisch vind, de zwart wit afdrukken daarentegen ondermaats zijn qua tonaliteit? Ze zijn allesbehalve zw maar hebben een beige-groenachtige zweem. Doodjammer.

Onze reactie:
Reclameert u uw bestelling svp in uw besteloverzicht, we zoeken graag voor u uit waar dit aan ligt en bieden u dan een gepaste oplossing aan.
Tonnie schrijft op 07.04.2018
Supermooie foto op canvas als kado laten maken. Snel in huis en heel blij mee
Mimio schrijft op 07.04.2018
Ik ben zo ontzettend blij en trots met mijn fotoboek!
N schrijft op 06.04.2018
Een wanddecoratie in acryl getest, product werd netjes verpakt bezorgd.
De kleuren zijn prachtig en net flueel.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat. Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
U dient de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG)te accepteren
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* De bestandsextensie is niet toegestaan. 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is {0} MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen