Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 206 klantbeoordelingen
5 sterren
153
4 sterren
50
3 sterren
2
2 sterren
1
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Paul schrijft op 20.09.2018
De kwaliteit van de foto's op het Dibont/Alu is verbazingwekkend goed!
De vorige zending foto's hadden enige beschadigingen, heel vervelend.
Dit is door Saal Digital keurig opgelost, petje af!
Hopelijk kan ik in de toekomst meerdere foto's bij jullie bestellen, dan verkoop ik weer eens iets :)
Amir schrijft op 20.09.2018
I was very impressed by the software program. I made everything so easy. I was afraid to start making wedding albums but this experience was so easy and nice that i will use this again for my future work!
Jaap schrijft op 13.09.2018
Ook na een grondig vergelijk van allerlei aanbieders, blijkt de prijs-kwaliteit-verhouding bij Saal uitstekend te zijn.
Heinz schrijft op 11.09.2018
De kwaliteit van het album (ik bestelde een 'gewone') en de foto's is super!
Gegevens op donderdagavond verstuurd, album al op vrijdag geproduceerd en door DHL op dinsdagmiddag geleverd.
De software is nu nog beter en veelzijdig.
Één opmerking over het bestellen: Ik dacht dat ik voor het bestellen alle foutmeldingen rechts van het album gecorrigeerd had en betaalde, waarna de data niet konden verstuurd worden omdat er nog steeds een fout er tussen zat. Uw service desk stelde mij gerust dat de creditcard pas belast wordt nadat de data transfer gelukt was. Daarna maakte ik een correctie maar nog twee keer kwam de foutmelding en mislukte de data transfer. Ik ging intensief op zoek op de aangegeven dubbelpagina en vond uiteindelijk één te kleine tekstbox. Dus na de vierde betaling lukte de transfer, maar het was wel stressen.
Eric schrijft op 08.09.2018
Prettig werken met de software. Leuke mogelijkheden om de bladen op te vrolijken met clipart en achtergronden.
Enige wat ik erg jammer vind is dat je de foto’s niet makkelijk onderling, dus op dezelfde pagina, kunt uitlijnen. Bij andere aanbieders zie je dan een rode lijn als ze op dezelfde hoogte/breedte etc. zitten. Zou erg fijn zijn als jullie dit ook zouden kunnen toevoegen.
Verder heel tevreden en ik ben erg benieuwt hoe het boek eruit gaat zien.

Ik heb uiteraard het boek nog niet ontvangen en kan derhalve nog niet aangeven hoe de kwaliteit, de service en de levertijd is.
Ksenia schrijft op 03.09.2018
MERCI! echt top kwaliteit!
Niels schrijft op 30.08.2018
Ik heb nog niet een echt goed beeld kunnen krijgen van hoe de bestelling gaat worden aangezien ik hem net besteld heb, zodra ik hem binnen hem ben ik bereid om een uitgebreide review te schrijven!

met vriendelijke groeten

Niels Koster
René schrijft op 29.08.2018
Dik tevreden over de kwaliteit en service.
Marc schrijft op 29.08.2018
Vorig jaar voor het eerst een A3 fotoboek gemaakt bij Saal Digitaal.
Dit jaar hebben we wederom voor Saal Digitaal gekozen. De reden is de prachtige kwaliteit van het fotoboek en snelle levering.
Wij bestellen nergens anders meer!
Olivier schrijft op 27.08.2018
dit is denk ik mijn 8e bestelling bij jullie? ik ben elke keer weer bijzonder tevreden met jullie service en producten :)
Klantmeningen van 20.08.2018
Heel mooie kwaliteit en snelle levering!
Patricia schrijft op 14.08.2018
Goeie kwaliteit producten en een goede service, alleen de betaalwijze is beperkt.
Marianne schrijft op 11.08.2018
Resultaat en kwaliteit van de afdruk op hardschuim overstrijgt mijn verwachtingen. Heel blij mee!
Marja schrijft op 03.08.2018
Snelle levering, goede kwaliteit fotopapier. Helaas met verzenden hoekje wat gedeukt. Dus niet heel goed ingepakt. Minpuntje.
Klantmeningen van 28.07.2018
Over de kwaliteit hoef ik echt geen betoog, die is zalig super gewoon!
Frouke schrijft op 26.07.2018
Zorg dat de informatie voor de bestandsverwerking op de website klopt met die in de genoemde software. Verder communicatie voor klanten vereenvoudigen, we zijn mensen en willen een mens spreken en niet via de mail. Dit werkt tot zeer veel frustratie
Wim schrijft op 25.07.2018
Zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken en de snelheid van leveren.
Enige minpuntje: bij het verpakken was een grote afdruk (60 x 80) aan een rand gekreukeld.
Klantmeningen van 24.07.2018
Goed en handig programma om de wanddecoratie te maken en tussentijds op te slaan. Ook de mogelijkheid om zelf afmetingen te bedenken is super! De levertijd is snel en via de mail word je goed op de hoogte gehouden. De foto is mooi scherp en komt mooi uit op het acrylglas.
Gert-Jan schrijft op 22.07.2018
Ik had al goede berichten vernomen over Saal, dus plaatste, met grote verwachtingen, mijn eerste bestelling in de vorm van een fotoboek in cadeaubox. Het resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen, de afdrukken doen mij qua kleurverzadiging denken aan de ultrachroom kleurenfoto's uit het analoge tijdperk. Belichting, contrast en scherpte zijn uitstekend, algehele afwerking van het boek heeft een professioneel niveau. Tijdens het verzenden was de cadeau-box licht beschadigd geraakt. Na e-mailcontact met de klantenservice werd de box kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar, super!!
Jill schrijft op 20.07.2018
Super fotoboek!!!
was snel hier en had een super kwaliteit!
Klantmeningen van 19.07.2018
Gemakkelijk en snel een supermooi fotoboek gemaakt
Programma is heel gebruiksvriendelijk
en er super blij mee
Marianne schrijft op 17.07.2018
Hallo ,Vanmorgen het Bruidsalbum ontvangen !! In 1 woord Super !!! De kwaliteit is geweldig ,super mooie foto s ,de kleuren zijn precies goed . De software werkte makkelijk en prima en supersnelle levertijd en mooi en veilig verpakt . Dank julie wel voor dit mooie produkt ,ik ga zeker vaker bestellen bij jullie !

Fijne dag groetjes Marianne Schaap
Klantmeningen van 15.07.2018
Altijd super tevreden; Enige print-service waar ik mee werk.
Wijnand schrijft op 10.07.2018
Fotoboek gemaakt, erg tevreden over de kwaliteit. Ook dat het een zgn. liggend fotoboek is als het geopend is, is erg mooi. De software werkt ook erg goed. Kortom een aanrader.
Frank schrijft op 07.07.2018
Ik heb nu verschillende keren u software gebruikt wat ik vind is dat er heel makkelijk
foutjes kunnen insluipen BV letters die er niet in horen worden toch mee gedrukt.
Je moet heel goed opletten dat je geen foutjes maakt op zich geeft het programma wel aan
als je een grote fout maakt.
Ria schrijft op 04.07.2018
De software was makkelijk te downloaden en het programma was klant- en gebruiksvriendelijk. De levertijd was sneller dan aangegeven, waardoor geen stress of de print (canvas) wel op tijd geleverd werd. De print was prima op het canvasdoek en het doek was goed opgespannen. Er zijn skegjes meegeleverd om eventueel op een later tijdstip het doek weer op spanning te zetten. Al met al een uitstekende keuze.
Klantmeningen van 03.07.2018
Heel makkelijk een fotoalbum te maken.
Ik ben zeer tevreden.
Melanie schrijft op 03.07.2018
Jullie zijn top en ik ben blij dat ik altijd mee mag doen aan product reviews en hoop dat ik in de toekomst nog vaker deel mag nemen.
Ellen schrijft op 29.06.2018
Ik heb 26 hardschuimplaten laten afdrukken, groot formaat, voor een tentoonstelling. Ik ben enorm blij met wat er geleverd is. De platen zijn mooi mat, geheel strak gedrukt. De service was ook goed; ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de platen waren binnen 5 dagen geleverd. Ik heb tijdens de opening van de tentoonstelling erg veel complimenten gekregen (er werd zelfs gezegd “de presentatie is perfect”!)
Netty schrijft op 29.06.2018
De wanddecoratie die we van u kregen is heel erg mooi. Ik was alleen vergeten erbij te zetten, dat het ophangsysteem er aan moest. Nu heb ik hem op de dressoir staan en dat vind ik wel heel jammer.

Onze reactie:
We hebben de klantenmening ontvangen en aan onze klantenservice doorgestuurd. We zijn er zeker van dat we hiervoor een passende oplossing vinden.
Klantmeningen van 29.06.2018
Super kwaliteit.
Goede levering, netjes verpakt
prijs kwaliteitsverhouding is super goed.
service van Saal Digitaal is ook erg goed.
Een zeer tevreden klant :-)
Sylvia schrijft op 03.06.2018
Zojuist, de canvas wanddecoratie ontvangen, ik ben er zeer blij mee,
mooi van kleur, bespanning en de verzendverpakking was zeer stevig.
Hartelijk bedankt, ik ga er van genieten.

Met vriendelijke groet

Sylvia Kroos
E schrijft op 03.06.2018
super makkelijk programma, helaas moet je soms wel dat automatische programma uitzetten om een aantal foto's naar eigen wens te verschuiven
Sanne schrijft op 31.05.2018
Na een mooie reis zag een een advertentie van Saal-digital. Ik heb een wanddecoratie besteld op Acrylglas en ben uiterst tevreden over het resultaat! Ten eerst had ik een kortingscode die ik niet op tijd kon gebruiken. Ik werd eraan herinnerd en kreeg zelfs na mailcontact een verlengde tijd aangeboden. Geweldige service! De kwaliteit op de afdruk is zoals ik hem heb ingeleverd en ook kleuren zijn precies als zichtbaar in het programma. Stevig verpakt zodat het heel aan komt. In één woord: SUPER!
Klantmeningen van 31.05.2018
Mooie dikke pagina's. mooie matte weergave.
Album ziet er stevig en robuust uit. Foto's zijn mooi scherp geprint en goed van kleur. Ik ben erg tevreden met het resultaat!
Stephanie schrijft op 31.05.2018
Ik heb een foto laten afdrukken op canvas 60x40 van m'n huisdier. De canvas heeft een zeer goede kwaliteit en is goed stevig! Ook de afdrukprint is zeer scherp! Ik ben zeer tevreden!!
Nico schrijft op 30.05.2018
Heel snelle service
Canvas ziet er heel goed uit.
Zelf was ik wel vergeten rekening houden met het feit dat de hoeken omgeplooid worden bij een canvas, waardoor ik een deel van het beeld in de hoeken mis.
Heel tevreden over deze bestelling
Monique schrijft op 29.05.2018
Bestellen bij Saal-Digital is een aanrader. De afdrukken, zijn doorgaans zelfs mooier dan de versies die geprint kunnen worden op school (opleiding tot vakfotograaf) Je moet alleen wel uitgaan van ca 5 werkdagen voordat je bestelling binnen is. Maar, eerlijk is eerlijk, mijn laatste 2 bestellingen ben ik blij verrast met een zeer sneller levering, nl 3 werkdagen. Top Saal! heel blij mee. Hoop de bestelling van vandaag ook binnen die levertijd te kunnen ontvangen, dan kan ik ze op tijd laten zien voor mijn test-portfolio.
Klantmeningen van 26.05.2018
Als hobbyfotograaf nu een bestelling geplaatst van posters en foto's.
Mijn vorige bestelling was een fotoboek waar ik uitermate tevreden over ben, mooi afgewerkt, extra dik fotopapier en netjes verpakt bij ontvangst. Was als nieuwe klant vergeten de kortingscode in te vullen waardoor deze korting niet verscheen bij de afrekening. Vriendelijk ontvangen per telefoon en de oplossing was er al voor het gesprek ten einde was. No nonsens, recht door zee. Echt een aanrader.
Evelyne schrijft op 25.05.2018
Voor de eerste keer een wanddecoratie in Acrylglas laten afdrukken en bijzonder tevreden over het resultaat! Hele mooie kleuren, prachtige diepte in de foto. Heel snel geleverd ook, is zeker voor herhaling vatbaar!
Enkel jammer: dat geen grotere formaten beschikbaar zijn, ik hoop dat dit naar de toekomst toe nog verandert.
Klantmeningen van 25.05.2018
Goede kwaliteit canvas, Snelle levering.
Prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed.
Niet gewerkt met de software maar gewoon via de site. Werkt goed.
Zeer tevreden over geleverde producten.
Klantmeningen van 24.05.2018
Super goed bedrijf
Klantmeningen van 18.05.2018
Via een instagram advertentie.
Klantmeningen van 18.05.2018
De goede service en snelle levering vind ik echt een plus.
Klantmeningen van 16.05.2018
Inmiddels al mijn 8e bestelling (als ik het goed heb) bij jullie en nog steeds super tevreden!
Klantmeningen van 16.05.2018
Ik vind Saal een prettig bedrijf met superkwaliteit op alle fronten!
Lynn schrijft op 16.05.2018
Zo tevreden van mijn foto op acryl! De kleuren zijn identiek zoals ik de foto heb afgewerkt. Ze komen heel mooi uit in combinatie met de acrylafwerking. Het product was ook goed ingepakt voor levering. De folie op het glas vermijd krasjes en vingerafdrukken tijdens het uitpakken.

Kortom zeeeeer tevreden met dit product! Jullie hebben er een klant bij :-)
Els schrijft op 15.05.2018
Ik ben behoorlijk tevreden over het fotoboek dat ik bij jullie heb laten maken. Ik vind de druk mooi maar ik had de foto's iets intenser van kleur gewild. Ik zal de volgende keer iets meer contrast en /of verzadiging moeten toevoegen.
Wat de software betreft zijn er wel een aantal zaken die ik miste. bv een afbeelding kan je enkel over 2 pagina's als achtergrond hebben, je kan geen keuze maken voor linkse of rechtse pagina. ook kan je de afbeelding niet verschuiven of aanpassen.
Kaders rond de foto's heb ik niet gevonden. Maar misschien heb ik niet goed gekeken. Bij de automatische lay-out vond ik het moeilijk om foto's onderling te verwisselen zodat ik toch steeds overschakelde naar handmatige lay-out. Verder was het wel eenvoudig werken met de software. Ik denk wel dat ik nog een album zal maken bij jullie, en ik heb toch ook al reclame voor jullie gemaakt.
roel schrijft op 14.05.2018
Vanuit de software was het zeer makkelijk om de foto in het juiste formaat te zetten. De levering gebeurde sneller dan verwacht en zeer goed verpakt. De kwaliteit van het acrylglas was zeer goed. Ook een poster met metallic afwerking besteld en wat een zeer mooie extra toets geeft aan poster.
Danny schrijft op 13.05.2018
Wanddecoratie op korte termijn ontvangen.
Saal doet wat ze beloofd: perfecte kwaliteit.
Opgemaakt met de software van Saal, en echt wel tevreden.
Anna schrijft op 12.05.2018
Mijn fotoboek binnen gekregen. Wat een pracht resultaat. Uitstekend kwaliteit en snelle levertijd.
Geen minpunten te melden.
Netty schrijft op 11.05.2018
Ik heb een cadeaubon gekregen van "Saal Digitaal Nederland" en daar heb ik een mooie wanddecoratie voor gekregen. Heel hartelijk bedankt.
Thijs schrijft op 11.05.2018
Hartstikke blij met mijn Foto op acrylglas en super snel geleverd.
De foto is ook haarscherp.
Klantmeningen van 09.05.2018
ik heb een bestelling van drie fotoboeken en vier wanddecoraties, voor beiden heb ik een kortingscode, aangezien we met de ganse klas bestellen, ik vind het wel spijtig dat ik tweemaal de vervoerskosten moet betalen, want ik kon de twee bons niet in één bestelling verwerken
Guy schrijft op 03.05.2018
Topkwaliteit mag ik toch wel zeggen, uiterst tevreden Belgische klant.
Veerle schrijft op 02.05.2018
Dankzij Saal-Digitaal mocht ik een gratis wanddecoratie op acrylglas uittesten. Wat een prachtig resultaat!
Het pakketje kwam heel degelijk verpakt, vroeger dan verwacht.
Ik was dan ook aangenaam verrast, zowel door de snelheid van leveren, als door de productkwaliteit! Dank u Saal-Digitaal dat ik deze opportuniteit mocht uittesten samen met jullie, een tevreden klant erbij!
Thea schrijft op 01.05.2018
Wij zijn heel tevreden met onze wanddecoratie.
Klantmeningen van 28.04.2018
Ik stond verbaasd dat ik net al mijn bestelde foto op aluminium binnen kreeg. Gewoon binnen 2 dagen. Ik zeg geweldig! En hij is erg mooi geworden.
Netty schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is gekomen en ik ben er heel blij mee, alleen was ik vergeten er een ophangsysteem bij te bestellen, dus nu kan ie alleen maar staan.
A.H. schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is prachtig geworden, alleen had ik er geen ophanghaak bij genomen en nu staat ie bij mij op de dressoir.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat. Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
U dient de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG)te accepteren
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* De bestandsextensie is niet toegestaan. 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is {0} MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen
Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.
OK