Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 230 klantbeoordelingen
5 sterren
166
4 sterren
59
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
melissa schrijft op 26.10.2018
wanneer mijn canvas schilderij binnen is zal ik een verdere beoordeling geven
sandra schrijft op 25.10.2018
product is nog onderweg , ik wacht inspanning af......
Ima schrijft op 24.10.2018
Supermooie wanddecoratie met 1 van mijn favoriete foto’s! Erg leuk om op deze manier kennis te maken met SAAL: de kortingscode van 50 euro in ruil voor een recensie.
Bestelling ging simpel, aflevering was 2 dagen eerder dan aangekondigd in de mail en de foto is haarscherp en precies zoals ik het wilde afgedrukt.
Metin schrijft op 22.10.2018
Pluspunten:
Ik ben zeer tevreden met het afgeleverd product. Op de website staat veel informatie.
Ik kan met Paypal betalen, dat gaat zoals altijd snel, net zo snel als het leveren van het product, dat is echt snel.

Aandachtspunten:
Hierdoor heb ik een tweede bestelling geplaatst. De software zou net iets gebruiksvriendelijker zijn als er bijvoorbeeld met sneltoetsen gewerkt zou kunnen worden.
Een chatfunctie met een van de medewerkers zou fijn zijn.
Klantmeningen van 22.10.2018
Al snel kwam de wanddecoratie. Mooier dan verwacht. Ik ga de rest hier zeker ook bestellen.
Klantmeningen van 19.10.2018
snel en makkelijk! jammer dat de software niet geïnstalleerd kon worden maar zeker via de site zelf aan te raden. werkt prima en is niet ingewikkeld. Toen ik een vraag had werd er snel gereageerd. top dus!
Annemie schrijft op 19.10.2018
Ik mocht een gratis wanddecoratie laten maken en dat deed ik met veel plezier. Dan schrijf ik ook met veel plezier een review! Ik heb besteld via de website en dat ging ongelooflijk goed en snel, alles was ook zeer duidelijk!
De levering was ook best snel! Vandaag kreeg ik het al toegestuurd!
En ik moet zegge, ik ben enorm tevreden met het resultaat! Zeer mooie kleuren, heel mooie afwerking!
Het is een echte aanrader!!!!!!!!!
R.Rietveld schrijft op 17.10.2018
Ik heb al meerdere keren besteld en super tevreden met de kwaliteit.
Magali schrijft op 17.10.2018
Via facebook in contact gekomen met Saal Digital. Meteen van de promotie gebruik gemaakt. Ik ben uiterst tevreden over het gebruiksgemak, de levertermijn en de kwaliteit van het product. Ik heb bij deze een nieuwe leverancier gevonden en ben daar zeer blij om! Dank je wel Saal Digital.
Debby schrijft op 17.10.2018
Zo mooi! Zo blij met mijn product. Wand decoratie aluminium dibond. Heel erg gaaf! en een snelle levering ook nog! Daar wordt je toch blij van! Ik mocht dit uittesten van jullie en ben zo verrast, zeker een aanrader. En een prachtig product om cadeau te doen bij een fotoshoot. Ook de harmonica boekjes zijn heel erg mooi! je kunt ze zelf ook nog vouwen hoe je ze zou willen TOP! Erg tevreden en zeer enthousiast. Heeeel erg bedankt en tot snel.
Richard schrijft op 14.10.2018
Beste Saal,

Goed dat jullie bezig zijn met constant verbeteren d.m.v het vragen van klantfeedback. Ik wil graag mijn feedback geven maar..

Ik word nu gevraagd mijn ervaring op verschillende gebieden te geven, alleen dit kan ik eigenlijk nog helemaal niet doen want ik heb het product nog helemaal niet ontvangen.

Tip: Stuur een mailing uit een paar dagen nadat de order is bezorgd bij de klant, dan kan deze klant ook feedback geven over de hele customer journey en hebben jullie completere feedback om mee te werken.
Debby schrijft op 12.10.2018
de levertijd en service en de kwaliteti kan ik late pas beoordelen
Martijn schrijft op 12.10.2018
Ik mocht via FB een wanddecoratie uitproberen en deze dan beoordelen. Ik ben zeer tevreden over hoe deze wanddecoratie er uiteindelijk uit is komen te zien. De foto die ik hiervoor gekozen had, was in zwart/wit, en dat vergt dan nogal wat kwaliteit van de afdruk op de canvas. Maar ik moet concluderen dat dit zeer goed is gegaan. De afbeelding is helder en mooi van koorel. Ook zijn de verschillende tinten grijs, mooi zichtbaar en niet vlekkerig. Kortom ik zou zeker nog een keer van Saal gebruik maken, mocht ik weer een wanddecoratie willen.
Martijn
Franka schrijft op 11.10.2018
Wat een ongelooflijk mooie kwaliteit. Ik kan niet stoppen om ernaar te kijken. Scherpte/diepte komt prachtig uit op het geborsteld aluminium en voldoet aan alle verwachtingen. De levering was ook erg snel!

De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, niets op aan te merken.

Als ik dan een minpuntje moet aangeven is het dat het mij niet is gelukt om de software te downloaden.
Klantmeningen van 10.10.2018
Ik kan de kwaliteit, service en levertijd pas na ontvangst beoordelen. Excuses voor dit ongemak.
Guy schrijft op 09.10.2018
Ik ben een uiterst tevreden klant van Saal, de kwaliteit is echt verbluffend, en tevreden klanten, wel die komen terug he
Kirsten schrijft op 09.10.2018
Net geen vijf sterren qua website omdat ik, bij mijn eerste zojuist geplaatste bestelling bij de winkelwagen mijn instelling naar 85% heb moeten zetten om het volledige scherm te kunnen zien. Nu is dat niet echt een probleem wat ik niet kan oplossen want verklein gewoon mijn scherm, maar een ander zal niet het volledige scherm kunnen zien en dit niet kunnen oplossen. Daarnaast zie ik nergens waar ik kan inloggen om mijn bestelling in te zien.
Dit neemt niet weg dat ik met smart wacht op mijn eerste bestelling bij SAAL.
Keep on working and … Good Luck!
Magali schrijft op 08.10.2018
ik ben nog in afwachting van de eerste levering, maar de bestelling is al vlot verlopen.
Christel schrijft op 02.10.2018
Ik ben zeer tevreden over mijn fotoboeken. Wat zijn ze mooi geworden, en zelfs 2 dagen sneller geleverd dan gezegd,
Ik zal jullie zeker aanraden aan familie en vrienden.
Mvg Christel
Klantmeningen van 02.10.2018
de kwaliteit en levertijd kan ik nog niet beoordelen omdat ik de bestelling net heb doorgestuurd.
Gilian schrijft op 01.10.2018
Ik heb de Saaldigitaal software gebruikt om mijn foto te laten printen. Bij het afrekenen liep ik tegen een probleem aan. In eerste instantie wordt de tegoed code niet van het totaalbedrag afgetrokken. Dit is heel verwarrend, want dit is bij andere webshops wel het geval. Pas bij het betalen in het menu van Paypal wordt de tegoedbon van het totaal afgetrokken, maar dat is dus eigenlijk een stap te laat.

mvg Gilian van Harmelen
Klantmeningen van 30.09.2018
Na wat zoeken , er toch in geslaagd een boek te maken
Nathalie schrijft op 26.09.2018
onwijs mooie site en ik hoop in de toekomst zeker nog meer producten kan proberen bij jullie!
Annette schrijft op 24.09.2018
Prima kwaliteit voor een goede prijs!
Paul schrijft op 20.09.2018
De kwaliteit van de foto's op het Dibont/Alu is verbazingwekkend goed!
De vorige zending foto's hadden enige beschadigingen, heel vervelend.
Dit is door Saal Digital keurig opgelost, petje af!
Hopelijk kan ik in de toekomst meerdere foto's bij jullie bestellen, dan verkoop ik weer eens iets :)
Amir schrijft op 20.09.2018
I was very impressed by the software program. I made everything so easy. I was afraid to start making wedding albums but this experience was so easy and nice that i will use this again for my future work!
Jaap schrijft op 13.09.2018
Ook na een grondig vergelijk van allerlei aanbieders, blijkt de prijs-kwaliteit-verhouding bij Saal uitstekend te zijn.
Heinz schrijft op 11.09.2018
De kwaliteit van het album (ik bestelde een 'gewone') en de foto's is super!
Gegevens op donderdagavond verstuurd, album al op vrijdag geproduceerd en door DHL op dinsdagmiddag geleverd.
De software is nu nog beter en veelzijdig.
Één opmerking over het bestellen: Ik dacht dat ik voor het bestellen alle foutmeldingen rechts van het album gecorrigeerd had en betaalde, waarna de data niet konden verstuurd worden omdat er nog steeds een fout er tussen zat. Uw service desk stelde mij gerust dat de creditcard pas belast wordt nadat de data transfer gelukt was. Daarna maakte ik een correctie maar nog twee keer kwam de foutmelding en mislukte de data transfer. Ik ging intensief op zoek op de aangegeven dubbelpagina en vond uiteindelijk één te kleine tekstbox. Dus na de vierde betaling lukte de transfer, maar het was wel stressen.
Eric schrijft op 08.09.2018
Prettig werken met de software. Leuke mogelijkheden om de bladen op te vrolijken met clipart en achtergronden.
Enige wat ik erg jammer vind is dat je de foto’s niet makkelijk onderling, dus op dezelfde pagina, kunt uitlijnen. Bij andere aanbieders zie je dan een rode lijn als ze op dezelfde hoogte/breedte etc. zitten. Zou erg fijn zijn als jullie dit ook zouden kunnen toevoegen.
Verder heel tevreden en ik ben erg benieuwt hoe het boek eruit gaat zien.

Ik heb uiteraard het boek nog niet ontvangen en kan derhalve nog niet aangeven hoe de kwaliteit, de service en de levertijd is.
Ksenia schrijft op 03.09.2018
MERCI! echt top kwaliteit!
Niels schrijft op 30.08.2018
Ik heb nog niet een echt goed beeld kunnen krijgen van hoe de bestelling gaat worden aangezien ik hem net besteld heb, zodra ik hem binnen hem ben ik bereid om een uitgebreide review te schrijven!

met vriendelijke groeten

Niels Koster
René schrijft op 29.08.2018
Dik tevreden over de kwaliteit en service.
Marc schrijft op 29.08.2018
Vorig jaar voor het eerst een A3 fotoboek gemaakt bij Saal Digitaal.
Dit jaar hebben we wederom voor Saal Digitaal gekozen. De reden is de prachtige kwaliteit van het fotoboek en snelle levering.
Wij bestellen nergens anders meer!
Olivier schrijft op 27.08.2018
dit is denk ik mijn 8e bestelling bij jullie? ik ben elke keer weer bijzonder tevreden met jullie service en producten :)
Klantmeningen van 20.08.2018
Heel mooie kwaliteit en snelle levering!
Patricia schrijft op 14.08.2018
Goeie kwaliteit producten en een goede service, alleen de betaalwijze is beperkt.
Marianne schrijft op 11.08.2018
Resultaat en kwaliteit van de afdruk op hardschuim overstrijgt mijn verwachtingen. Heel blij mee!
Marja schrijft op 03.08.2018
Snelle levering, goede kwaliteit fotopapier. Helaas met verzenden hoekje wat gedeukt. Dus niet heel goed ingepakt. Minpuntje.
Klantmeningen van 28.07.2018
Over de kwaliteit hoef ik echt geen betoog, die is zalig super gewoon!
Frouke schrijft op 26.07.2018
Zorg dat de informatie voor de bestandsverwerking op de website klopt met die in de genoemde software. Verder communicatie voor klanten vereenvoudigen, we zijn mensen en willen een mens spreken en niet via de mail. Dit werkt tot zeer veel frustratie
Wim schrijft op 25.07.2018
Zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken en de snelheid van leveren.
Enige minpuntje: bij het verpakken was een grote afdruk (60 x 80) aan een rand gekreukeld.
Klantmeningen van 24.07.2018
Goed en handig programma om de wanddecoratie te maken en tussentijds op te slaan. Ook de mogelijkheid om zelf afmetingen te bedenken is super! De levertijd is snel en via de mail word je goed op de hoogte gehouden. De foto is mooi scherp en komt mooi uit op het acrylglas.
Gert-Jan schrijft op 22.07.2018
Ik had al goede berichten vernomen over Saal, dus plaatste, met grote verwachtingen, mijn eerste bestelling in de vorm van een fotoboek in cadeaubox. Het resultaat overtrof mijn stoutste verwachtingen, de afdrukken doen mij qua kleurverzadiging denken aan de ultrachroom kleurenfoto's uit het analoge tijdperk. Belichting, contrast en scherpte zijn uitstekend, algehele afwerking van het boek heeft een professioneel niveau. Tijdens het verzenden was de cadeau-box licht beschadigd geraakt. Na e-mailcontact met de klantenservice werd de box kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar, super!!
Jill schrijft op 20.07.2018
Super fotoboek!!!
was snel hier en had een super kwaliteit!
Klantmeningen van 19.07.2018
Gemakkelijk en snel een supermooi fotoboek gemaakt
Programma is heel gebruiksvriendelijk
en er super blij mee
Marianne schrijft op 17.07.2018
Hallo ,Vanmorgen het Bruidsalbum ontvangen !! In 1 woord Super !!! De kwaliteit is geweldig ,super mooie foto s ,de kleuren zijn precies goed . De software werkte makkelijk en prima en supersnelle levertijd en mooi en veilig verpakt . Dank julie wel voor dit mooie produkt ,ik ga zeker vaker bestellen bij jullie !

Fijne dag groetjes Marianne Schaap
Klantmeningen van 15.07.2018
Altijd super tevreden; Enige print-service waar ik mee werk.
Wijnand schrijft op 10.07.2018
Fotoboek gemaakt, erg tevreden over de kwaliteit. Ook dat het een zgn. liggend fotoboek is als het geopend is, is erg mooi. De software werkt ook erg goed. Kortom een aanrader.
Frank schrijft op 07.07.2018
Ik heb nu verschillende keren u software gebruikt wat ik vind is dat er heel makkelijk
foutjes kunnen insluipen BV letters die er niet in horen worden toch mee gedrukt.
Je moet heel goed opletten dat je geen foutjes maakt op zich geeft het programma wel aan
als je een grote fout maakt.
Ria schrijft op 04.07.2018
De software was makkelijk te downloaden en het programma was klant- en gebruiksvriendelijk. De levertijd was sneller dan aangegeven, waardoor geen stress of de print (canvas) wel op tijd geleverd werd. De print was prima op het canvasdoek en het doek was goed opgespannen. Er zijn skegjes meegeleverd om eventueel op een later tijdstip het doek weer op spanning te zetten. Al met al een uitstekende keuze.
Klantmeningen van 03.07.2018
Heel makkelijk een fotoalbum te maken.
Ik ben zeer tevreden.
Melanie schrijft op 03.07.2018
Jullie zijn top en ik ben blij dat ik altijd mee mag doen aan product reviews en hoop dat ik in de toekomst nog vaker deel mag nemen.
Ellen schrijft op 29.06.2018
Ik heb 26 hardschuimplaten laten afdrukken, groot formaat, voor een tentoonstelling. Ik ben enorm blij met wat er geleverd is. De platen zijn mooi mat, geheel strak gedrukt. De service was ook goed; ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de platen waren binnen 5 dagen geleverd. Ik heb tijdens de opening van de tentoonstelling erg veel complimenten gekregen (er werd zelfs gezegd “de presentatie is perfect”!)
Netty schrijft op 29.06.2018
De wanddecoratie die we van u kregen is heel erg mooi. Ik was alleen vergeten erbij te zetten, dat het ophangsysteem er aan moest. Nu heb ik hem op de dressoir staan en dat vind ik wel heel jammer.

Onze reactie:
We hebben de klantenmening ontvangen en aan onze klantenservice doorgestuurd. We zijn er zeker van dat we hiervoor een passende oplossing vinden.
Klantmeningen van 29.06.2018
Super kwaliteit.
Goede levering, netjes verpakt
prijs kwaliteitsverhouding is super goed.
service van Saal Digitaal is ook erg goed.
Een zeer tevreden klant :-)
Sylvia schrijft op 03.06.2018
Zojuist, de canvas wanddecoratie ontvangen, ik ben er zeer blij mee,
mooi van kleur, bespanning en de verzendverpakking was zeer stevig.
Hartelijk bedankt, ik ga er van genieten.

Met vriendelijke groet

Sylvia Kroos
E schrijft op 03.06.2018
super makkelijk programma, helaas moet je soms wel dat automatische programma uitzetten om een aantal foto's naar eigen wens te verschuiven
Sanne schrijft op 31.05.2018
Na een mooie reis zag een een advertentie van Saal-digital. Ik heb een wanddecoratie besteld op Acrylglas en ben uiterst tevreden over het resultaat! Ten eerst had ik een kortingscode die ik niet op tijd kon gebruiken. Ik werd eraan herinnerd en kreeg zelfs na mailcontact een verlengde tijd aangeboden. Geweldige service! De kwaliteit op de afdruk is zoals ik hem heb ingeleverd en ook kleuren zijn precies als zichtbaar in het programma. Stevig verpakt zodat het heel aan komt. In één woord: SUPER!
Klantmeningen van 31.05.2018
Mooie dikke pagina's. mooie matte weergave.
Album ziet er stevig en robuust uit. Foto's zijn mooi scherp geprint en goed van kleur. Ik ben erg tevreden met het resultaat!
Stephanie schrijft op 31.05.2018
Ik heb een foto laten afdrukken op canvas 60x40 van m'n huisdier. De canvas heeft een zeer goede kwaliteit en is goed stevig! Ook de afdrukprint is zeer scherp! Ik ben zeer tevreden!!


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat. Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
U dient de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG)te accepteren
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* De bestandsextensie is niet toegestaan. 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is {0} MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen
Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.
OK