Software foutenlogboek

U kunt het foutenlogboek in de software vinden door op het kleine tandwieltje in de rechterbovenhoek te klikken en vervolgens op de knop "Map met logbestanden openen" in het venster dat wordt geopend te klikken. Stuur ons de logbestanden die dan verschijnen.

Of u kunt het logbestand op uw computer onder het volgende pad vinden:

C: \\ Documenten en instellingen \\ "GEBRUIKER" \\ Toepassingsgegevens \\ SaalDesignSoftware \\ Lokale winkel \\ Bij log
Voor "Gebruiker" moet u de gebruikersnaam invoeren waarmee u werkt.

Windows:
C:\\Users\\"User"\\AppData\\Roaming\\SaalDesignSoftware\\Local Store\\log

Mac:
/Users/Libary/Preferences/SaalDesignSoftware/Local Store/log