Foutmelding in het project

Foutmelding in het project?

Als u tijdens de verwerking een foutmelding krijgt probeer dan de volgende oplossingen:

Installeert u de diagnosetool, als er daarna nog problemen optreden

Als er een foutmelding in de software verschijnt gaat u als volgt te werk: open het software-instellingsdialoogvenster (toegankelijk via het tandwielsymbool) en selecteer: "Tijdelijke gegevens wissen". Selecteer: "Miniaturen verwijderen", markeer de optie "Klembord verwijderen" en klik op "Nu verwijderen".

Zijn bepaalde pagina's door de fout beïnvloed? Verwijder vervolgens de volledige inhoud van de betreffende pagina's, hernoem de gebruikte afbeeldingsbestanden en wijzig het ontwerp van deze pagina's. Voor de zekerheid controleert u de gebruikte afbeeldingsbestanden.

Als de fout blijft bestaan verwijder dan Adobe AIR en onze ontwerpsoftware volledig uit uw systeem; opgeslagen projecten zullen niet verloren gaan. U kunt de nieuwste softwareversie downloaden van onze website: https://www.saal-digital.nl/software-download/download/

Als u na deze stappen nog steeds een foutmelding krijgt, stuur dan het foutmelding direct naar ons via de software.
Onze collega's van de betreffende afdeling zullen de fout dan zo snel mogelijk verwerken.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.