Extern beeldbewerkingsprogramma met de software verbinden

U kunt uw afbeeldingen direct in de Saal Digital Design Software met een een externe beeldbewerkingsprogramma bewerken.

Hiervoor opent u het instellingen menu, deze vindt u in de software rechtsboven onder het tandwielsymbooltje.
Bij het kopje "Designer" ziet u een veld met "Extern beeldbewerkingsprogramma".
Wanneer u hier op de knop met de punten klikt, dan kunt u een programma van uw computer uitkiezen, waarmee u de afbeeldingen kunt bewerken.

Extern beeldbewerkingsprogramma met de software verbinden

Nadat u het gewenste beeldbewerkingsprogramma heeft toegevoegd, kunt u rechtsonder klikken op "Toepassen". Hiermee worden de instellingen opgeslagen. Klik alstublieft nu met de rechtermuisknop op een afbeelding in uw project en kies voor "Openen met externe editor".
Vervolgens wordt de afbeelding in het beeldbewerkingsprogramma geopend.

Extern beeldbewerkingsprogramma met de software verbinden

Na het bewerken van de afbeelding klikt op opslaan en gaat u opnieuw naar de Saal Digital Design Software.
Hier klikt u op "Beeldbewerking voltooid" waarna de oude afbeelding wordt vervangen door de nieuwe bewerkte afbeelding.

Extern beeldbewerkingsprogramma met de software verbinden

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.