Beeldverbetering in de Saal Designs Software activeren

U heeft de mogelijkheid om een beeldverbetering te activeren voor afbeeldingen die in de Saal Design software zijn geplaatst.

Om dit te activeren moet er een afbeelding op het ontwerpgebied in de software worden geplaatst. Zodra u de afbeelding selecteert, verschijnt de optie "Beeld verbeteren" in de bovenste werkbalk:

Beeldverbetering in de Saal Designs Software activeren

Nadat u in het vakje klikt en het vinkje verschijnt, wordt de beeldverbetering geactiveerd.
Houd er rekening mee dat beeldverbetering automatisch wordt geactiveerd voor beelden die niet zijn bewerkt in een beeldbewerkingsprogramma.

In het submenu kunt u ook kiezen of u de beeldverbetering alleen voor de huidige afbeelding of voor alle afbeeldingen in het project wilt activeren.

Beeldverbetering in de Saal Designs Software activeren

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.