Beeldscherpte in de Saal Design Software

Houd er rekening mee dat een thumbnail (preview) wordt gemaakt van de afbeelding die in de Saal Design software zijn geplaatst en dat de afbeelding niet in volledige resolutie word weergegeven. Het is daarom mogelijk dat de foto´s  in de Saal Design software wazig overkomen als er wordt ingezoomd. De hoge-resolutie beelden worden, uiteraard, gebruikt voor de productie van uw fotografisch product.
Wij raden u aan de scherpte en kwaliteit van uw foto´s vooraf te controleren in een beeldbewerkingsprogramma zoals bijvoorbeeld Adobe Photoshop.
Als u niet over een beeldbewerkingsprogramma beschikt moet u de weergave van de beeldkwaliteit in de Saal Design Software aanhouden. U kunt de kwaliteit van de afbeelding in de software bepalen door uw afbeelding in het ontwerpgebied te selecteren. Voor een optimaal resultaat moet de beeldkwaliteit zeer goed zijn. 
De volgende waarden worden weergegeven:

Beeldscherpte in de Saal Design Software Beeldscherpte in de Saal Design Software Beeldscherpte in de Saal Design Software

Let op: Bij de controle van de beeldkwaliteit wordt alleen rekening gehouden met de resolutie! Andere factoren (onschep of onscherp beeld) worden niet in aanmerking genomen.


Voorbeeld: (Vergelijking van Saal Design Software met Photoshop)

Beeldscherpte in de Saal Design Software