Beeldscherpte in de Saal Design Software

Houd er rekening mee dat er van de afbeelding die in de Saal Design Software wordt geplaatst een thumbnail (preview) gemaakt wordt, en dat de afbeelding niet in volledige resolutie word weergegeven. Het is daarom mogelijk dat de foto's in de Saal Design Software wazig overkomen als er wordt ingezoomd. Natuurlijk worden de beeldgegevens met hoge resolutie gebruikt om uw fotoproduct te produceren.
We raden je aan om vooraf de scherpte en kwaliteit van uw afbeeldingen te controleren, bijvoorbeeld in een beeldbewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop.
Als u niet over een beeldbewerkingsprogramma beschikt moet u de weergave van de beeldkwaliteit in de Saal Design Software aanhouden. U kunt de kwaliteit van de afbeelding in de software bepalen door in het ontwerpgebied uw afbeelding te selecteren. Voor een optimaal resultaat moet de beeldkwaliteit zeer goed zijn. 
De volgende waarden worden weergegeven:

Beeldscherpte in de Saal Design Software Beeldscherpte in de Saal Design Software Beeldscherpte in de Saal Design Software

Let op: bij de controle van de beeldkwaliteit wordt alleen rekening gehouden met de resolutie! Andere factoren (onscherp of wazig beeld) worden niet in aanmerking genomen.


Voorbeeld: (Vergelijking van Saal Design Software met Photoshop)

Beeldscherpte in de Saal Design Software