Bankgegevens opslaan

Zodra u uw bankgegevens bij ons hebt opgeslagen in het systeem, om in de toekomst snel en gemakkelijk te betalen met de SEPA automatische afschrijving.

Hoe komen mijn bankgegevens in de database?

 

  1. klikt u hier, om het SEPA formulier te downloaden
  2. Vult u hierna het formulier compleet in
  3. Sla het formulier op of print u het uit en stuurt u deze aan ons terug: 
  • per E-Mail aan support(at)saal-digital.de
  • per Fax an +49 (0) 9172 4398899
  • per post aan Saal Digital Fotoservice GmbH, Zeppelinstraße 36, 91187 Röttenbach, Deutschland

Direct support

Wanneer u geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, kunt u hier uw verzoek aan onze vakkundige support formuleren:

Hartelijk dank voor uw bericht. U ontvangt een melding over de status van uw aanvraag per E-mail.
Er zijn fouten opgetreden tijdens de formulier-overdracht. Controleer uw gegevens s.v.p.!
Een moment geduld a.u.b.: gegevens worden overgedragen.
Verzenden
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Screenshot
2
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Logfile
2
1
1
1
1
image/*,application/pdf,application/msword,application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document,text/plain,application/x-zip-compressed De bestandsextensie is niet toegestaan. 5 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
Factuur als pdf-bestand meegestuurd
2