Afbeeldingen op één pagina in de Saal Digital Design Software verwisselen

U heeft verschillende mogelijkheden om afbeeldingen uit te wisselen op een ontwerpgebied in de Saal Design Software.

• Houd de linkermuisknop ingedrukt

Klik met de linkermuisknop op een afbeelding en houd de knop ingedrukt totdat een verkleinde weergave van de afbeelding verschijnt. Als u de muisknop ingedrukt houdt, kunt u over een van de andere afbeeldingen in het ontwerpgebied bewegen en de knop loslaten. Dan worden de twee afbeeldingen verwisseld.

• Geselecteerde afbeeldingen verwisselen met de werkbalk

Selecteer de twee afbeeldingen die verwisseld moeten worden. Klik dan op de "Verwissel geselecteerde afbeeldingen" knop in de bovenste werkbalk en de twee afbeeldingen worden verwisseld.