Pad naar projecten in de Saal Design Software

Saal Design Software:

Windows 7 en 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftware\Local Store\projects
Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftware/Local Store/projects

Saal Design Software Beta:

Windows 7 en 10:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SaalDesignSoftwareBeta\Local Store\projects
Mac OS X:
/Users/<username>/Library/Application Support/SaalDesignSoftwareBeta/Local Store/projects

De bovenstaande paden zijn de standaardinstellingen. U kunt deze in de software wijzigen. Rechtsboven in de software zit een tandwiel, dit zijn de instellingen. Hier vindt u de huidige paden.

Projecten opslaan:
Als u uw projecten wilt opslaan, raden we aan dat u uw project exporteert vanuit de software, omdat de projecten in de sswp-bestanden geen afbeeldingsbestanden bevatten.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.