Saal Digital Design Software voor Windows en Mac

Om u de allerbeste kwaliteit en service te bieden, hebben wij een eigen software ontwikkeld! De software is ook geschikt voor Mac- gebruikers! Daarnaast is de Saal Digital Design Software gemakkelijk te bedienen met een professioneel resultaat!

Wij hechten grote waarde aan een gemakkelijk gebruik van de software, ondanks de vele mogelijkheden. Onze software wordt permanent ontwikkeld om u op de nieuwste stand te houden. Wilt u van de allernieuwste features gebruik maken? Hier vindt u onze Release Notes.

Hier onder hebben wij een paar voordelen op een rijtje gezet.

  • Windows / Mac compatibel
  • Importeren en exporteren mogelijk
  • gebruikersvriendelijke bediening
  • snelle instalatie
  • geoptimeerde bestel-afwikkeling
  • gemakkelijk opnieuw (na)bestellen
  • kalender: begin maand vrij kiesbaar, kalendermaanden zelf ontwerpen, eigen feestdagen/belangrijke dagen invoegen 
     

Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Wij willen dat u altijd met al onze producten tevreden bent. Wij hebben een speciale afdeling die permanent bezig is de huidige software te optimaliseren. Dit doen wij om u het beste resultaat en kwaliteit te bieden. U kunt actief bij de ontwikkeling van onze software betrokken zijn! Wanneer u ons zegt wat ontbreekt, kunnen wij de software zo aanpassen, dat u van een nog beter resultaat en gebruikersgemak geniet.
Stuurt u uw feedback aan: software(at)saal-digital.de of stuur een e-mail direct aan onze support.

Wij verheugen ons over uw feedback en input!

Nu downloaden en bestellen:

Zum Download der kostenlosen Software für Windows
Zum Download der kostenlosen Software für Mac OS X

Voor Linux-gebruikers

Linux-gebruiker kunnen se Saal Digital producten alleen met de direct upload bestellen. Helaas, kunnen wij onze software niet meer voor Linux gebruikers aanbieden. Onze software is voorzien van een Adobe-Air applicatie. Helaas ondersteunt Adobe toekomstig geen Linux meer. Wij vinden dit erg spijtijg. En daarom beloven wij u, als Linux gebruiker, onze direct upload permanent te verbeteren. Onze fotoboek-uploader hebben wij reeds in verbeterde vorm in onze direct uploader geïntergreerd, zodat u spreads nog makkelijker kunt uploaden!