Ons doel: Uw tevredenheid

Dit zeggen onze klanten


uitstekend
4.7 / 5
van 163 klantbeoordelingen
5 sterren
122
4 sterren
39
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0


  • Alle tonen
  • Nu een klantbeoordeling geven
Klantmeningen van 18.05.2018
De goede service en snelle levering vind ik echt een plus.
Klantmeningen van 16.05.2018
Inmiddels al mijn 8e bestelling (als ik het goed heb) bij jullie en nog steeds super tevreden!
Klantmeningen van 16.05.2018
Ik vind Saal een prettig bedrijf met superkwaliteit op alle fronten!
Lynn schrijft op 16.05.2018
Zo tevreden van mijn foto op acryl! De kleuren zijn identiek zoals ik de foto heb afgewerkt. Ze komen heel mooi uit in combinatie met de acrylafwerking. Het product was ook goed ingepakt voor levering. De folie op het glas vermijd krasjes en vingerafdrukken tijdens het uitpakken.

Kortom zeeeeer tevreden met dit product! Jullie hebben er een klant bij :-)
Els schrijft op 15.05.2018
Ik ben behoorlijk tevreden over het fotoboek dat ik bij jullie heb laten maken. Ik vind de druk mooi maar ik had de foto's iets intenser van kleur gewild. Ik zal de volgende keer iets meer contrast en /of verzadiging moeten toevoegen.
Wat de software betreft zijn er wel een aantal zaken die ik miste. bv een afbeelding kan je enkel over 2 pagina's als achtergrond hebben, je kan geen keuze maken voor linkse of rechtse pagina. ook kan je de afbeelding niet verschuiven of aanpassen.
Kaders rond de foto's heb ik niet gevonden. Maar misschien heb ik niet goed gekeken. Bij de automatische lay-out vond ik het moeilijk om foto's onderling te verwisselen zodat ik toch steeds overschakelde naar handmatige lay-out. Verder was het wel eenvoudig werken met de software. Ik denk wel dat ik nog een album zal maken bij jullie, en ik heb toch ook al reclame voor jullie gemaakt.
roel schrijft op 14.05.2018
Vanuit de software was het zeer makkelijk om de foto in het juiste formaat te zetten. De levering gebeurde sneller dan verwacht en zeer goed verpakt. De kwaliteit van het acrylglas was zeer goed. Ook een poster met metallic afwerking besteld en wat een zeer mooie extra toets geeft aan poster.
Danny schrijft op 13.05.2018
Wanddecoratie op korte termijn ontvangen.
Saal doet wat ze beloofd: perfecte kwaliteit.
Opgemaakt met de software van Saal, en echt wel tevreden.
Anna schrijft op 12.05.2018
Mijn fotoboek binnen gekregen. Wat een pracht resultaat. Uitstekend kwaliteit en snelle levertijd.
Geen minpunten te melden.
Netty schrijft op 11.05.2018
Ik heb een cadeaubon gekregen van "Saal Digitaal Nederland" en daar heb ik een mooie wanddecoratie voor gekregen. Heel hartelijk bedankt.
Thijs schrijft op 11.05.2018
Hartstikke blij met mijn Foto op acrylglas en super snel geleverd.
De foto is ook haarscherp.
Klantmeningen van 09.05.2018
ik heb een bestelling van drie fotoboeken en vier wanddecoraties, voor beiden heb ik een kortingscode, aangezien we met de ganse klas bestellen, ik vind het wel spijtig dat ik tweemaal de vervoerskosten moet betalen, want ik kon de twee bons niet in één bestelling verwerken
Guy schrijft op 03.05.2018
Topkwaliteit mag ik toch wel zeggen, uiterst tevreden Belgische klant.
Veerle schrijft op 02.05.2018
Dankzij Saal-Digitaal mocht ik een gratis wanddecoratie op acrylglas uittesten. Wat een prachtig resultaat!
Het pakketje kwam heel degelijk verpakt, vroeger dan verwacht.
Ik was dan ook aangenaam verrast, zowel door de snelheid van leveren, als door de productkwaliteit! Dank u Saal-Digitaal dat ik deze opportuniteit mocht uittesten samen met jullie, een tevreden klant erbij!
Thea schrijft op 01.05.2018
Wij zijn heel tevreden met onze wanddecoratie.
Klantmeningen van 28.04.2018
Ik stond verbaasd dat ik net al mijn bestelde foto op aluminium binnen kreeg. Gewoon binnen 2 dagen. Ik zeg geweldig! En hij is erg mooi geworden.
Netty schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is gekomen en ik ben er heel blij mee, alleen was ik vergeten er een ophangsysteem bij te bestellen, dus nu kan ie alleen maar staan.
A.H. schrijft op 26.04.2018
Mijn wanddecoratie is prachtig geworden, alleen had ik er geen ophanghaak bij genomen en nu staat ie bij mij op de dressoir.
Sandra schrijft op 25.04.2018
Het aller grootste nadeel is wel uitsluitend met VISA te kunnen betalen en niet via de normale IDEAL... Dat zal voor mij de reden zijn een andere drukker te gaan zoeken om mijn opdrachten te drukken..

Onze reactie:
iDEAL komt waarschijnlijk binnen een paar maand beschikbaar. Weet u dat u via PayPal ook met iDEAL kunt betalen? Voor meer informatie kunt u graag een mail sturen naar de klantenservice via support@saal-digital.nl
Debbie schrijft op 23.04.2018
Wij hebben een wandfoto gekocht via Saal en zijn super tevreden! Mijn vriend wil zijn biologische mama verrassen in Brazilië met een foto van heb beiden. Ik denk dat ze in de wolken zal zijn met het resultaat. Het is er 1 in het zwart/wit. Beiden tinten komen zeer goed uit... ik kan het iedereen aanraden! Wauw
Klantmeningen van 20.04.2018
Met Ideal zou het nog beter zijn. Betaling met creditcard liep niet soepel. Kan een virus scanner probleem zijn.

Groeten henk
Klantmeningen van 20.04.2018
Terwijl ik een paar klachten met het software heb, is het het echt waard. De boeken zelf zijn gewoon brilliant en iedereen die mijne heeft gezien was verbaasd. Het kwaliteit van het fotos en papier is heel mooi en ik ben er echt blij mee. Service is vriendelijk en snel en ik zal ze veel vaker gebruiken
Trea schrijft op 19.04.2018
Zeer makkelijk en overzichtelijk programma om mee te werken.
Het bestellen gaat ook zeer eenvoudig en de prijs verhouding is mooi.

Het programma geeft precies aan wanneer je afbeelding nog niet goed is geplaatst en kan dit ook corrigeren door een simpele druk op de knop.

Ik ga zeker in de toekomst vaker met dit programma via jullie bestellen!
Karl schrijft op 18.04.2018
De €50,00 kortingscode gebruikt voor een hardschuimwanddecoratie formaat 50 cm x 75cm. Snelle levering in een stevige verpakking. Ziet er geweldig uit.
Eddy schrijft op 17.04.2018
Top. Zie link facebook
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1625434377510263&id=100001311497885

Eddy
Klantmeningen van 17.04.2018
Hartelijk dank voor het mooie boek ik ben uitermate tevreden en zal het iedereen aanraden. Mvg,N van Poelje
Iris schrijft op 17.04.2018
Ik bestelde een canvas 40x60. Die werd op tijd geleverd en de kwaliteit is goed. Alleen zou het handig zijn als er achteraan een ophang haakje was, dan blijft de canvas beter recht hangen als je die maar met één nagel ophangt.
Verder heel tevreden.
Klantmeningen van 17.04.2018
Geweldig mooi product. Elke dag een lust voor het oog.
Karl schrijft op 16.04.2018
Snelle levering en goed verpakt. Afdruk op 1cm hardschuimplaat ziet er goed uit en is erg stevig.
Pascal schrijft op 13.04.2018
De wanddecoratie besteld op canvas. De kwaliteit is echt subliem en een enorm snelle levertijd. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen hier.
Ton schrijft op 12.04.2018
Het is niet de eerste keer dat ik een fotoalbum besteld bij Saal digital.
De kwaliteit is hoogstaand , en de leverantie is vlot en goed verzorgd.
De software is prettig om een album mee te ontwerpen.
Kortom ik ben dik tevreden.
Alexander schrijft op 12.04.2018
Wat een prachtige plaatjes voor aan de wand! Alu butlerfinish ziet er prachtig uit. De lichte achtergrond heeft plaats genomen voor het geborsteld aluminium wat naar boven komt. De levertijd was in een paar dagen en ik ben blij met het resultaat! Zelf nog een gaatje boren en dan gaan ze aan de muur! Bedankt! Ik was net iets te laat met de code, maar na contact met de klantenservice, is de code met een aantal dagen verlengd en kon ik toch nog gebruik maken van de mooie aanbieding.
Wel erg scherpe randen aan het aluminium, heb er mijn tafel mee beschadigd helaas. Dus pas op, het zou eventueel gewenst zijn, om de randen een klein beetje minder scherp te maken.
Walter schrijft op 11.04.2018
Jammer, per ongeluk eerst 24x30 besteld ipv A4 omdat die optie er niet tussen stond en je moet klikken op "alles tonen". Als je dan wat snel bent is het gebeurd, hé. Ik was vooral verbaasd omdat ik nadien even opnieuw had geprobeerd en toen stond 20x30 er wel gewoon tussen. Nu ik de bestelling opnieuw doe echter weer niet.
Klantmeningen van 11.04.2018
Mooi stevig boek. Snelle levertijd. Ben er erg blij mee.
Klantmeningen van 10.04.2018
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1830966563609608&id=1338575669515369
Evi schrijft op 10.04.2018
Ik heb mijn bestelling gedaan via mijn android tablet. Na eventjes zoeken is het dan toch gelukt om de gewenste foto te uploaden. Met de app had het waarschijnlijk sneller gegaan, maar die kon ik helaas niet installeren (België).

De levering ging sneller dan verwacht. De levering werd verwacht op donderdag, maar kwam al toe op dinsdag.

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Hoewel de foto gemaakt was met mijn smartphone, is deze heel mooi uitgekomen op de wanddecoratie. Het is gemaakt op licht, maar toch stevig materiaal.

Kortom, ik wil in de toekomst zeker nog materiaal van jullie uitproberen.
Klantmeningen van 10.04.2018
De afdrukken zijn geworden zoals ik ze verwacht had. Voor mijn opleiding tot fotograaf wilde ik een mooi portfolio maken. Dit heeft binnen een week al geleid tot een expositie van mijn werk. Ik ben dus zeer tevreden over mijn fotoboek!
Klantmeningen van 09.04.2018
Ik wil toch eventjes kwijt dat hoewel ik de kleurafdrukken fantastisch vind, de zwart wit afdrukken daarentegen ondermaats zijn qua tonaliteit? Ze zijn allesbehalve zw maar hebben een beige-groenachtige zweem. Doodjammer.

Onze reactie:
Reclameert u uw bestelling svp in uw besteloverzicht, we zoeken graag voor u uit waar dit aan ligt en bieden u dan een gepaste oplossing aan.
Tonnie schrijft op 07.04.2018
Supermooie foto op canvas als kado laten maken. Snel in huis en heel blij mee
Mimio schrijft op 07.04.2018
Ik ben zo ontzettend blij en trots met mijn fotoboek!
N schrijft op 06.04.2018
Een wanddecoratie in acryl getest, product werd netjes verpakt bezorgd.
De kleuren zijn prachtig en net flueel.
Marcel schrijft op 05.04.2018
Vandaag het fotoboek ontvangen, super kwaliteit en echt dik tevreden. Super dank jullie wel!
gerrit schrijft op 04.04.2018
geweldige service, geweldige muurdecoraties en andere foto materialen! ik zeg, TOP!!!!
Nina schrijft op 02.04.2018
Ik had een alu-dibond wanddecoratie laten drukken met een eigen gemaakte foto. Prachtig! Ik ben er heel blij mee en ik zal hier zeker meer bestellen.
Evelyne schrijft op 02.04.2018
Ik ben al heel erg lang op zoek naar een printservice om hoge kwaliteit fotoboeken te laten drukken en ik ben echt heel erg onder de indruk van het resultaat. Bijzonder mooi en dik papier, degelijke kaft, en ook de kleuren en contrasten komen heel goed uit de prints. Bedankt dat ik jullie fotoboeken mocht testen, ik blijf klant!
lenie schrijft op 30.03.2018
Heel erg bedankt voor de waardebon om een wand decoratie te mogen testen.
Wij zijn er erg blij mee, en beleven onze vakantie in India voor de 2e keer.
De kleuren zijn prachtig, en de levering is correct uit gevoerd.
Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten Lenie Kaptein
Ineke schrijft op 27.03.2018
Ik heb vandaag een fantastisch fotoboek ontvangen. De bladzijden zijn mooi dik. De cover ziet er zeer netjes uit. De bladen liggen mooi plat, zodat de spread foto's goed over komen. Levertijd vier dagen dus daarover mag je niet klagen. Ik ben zeker van plan deze service vaker te gebruiken. Ik had al een review gelezen op photofacts academy, die lovend was. Ik kan me daar volledig bij aansluiten. Het enig, dat ik lastig vond was de tekst uit te lijnen op de middenachter cover. Software is verder makkelijk te gebruiken, zeker als je voor een standaard lay-out kiest. Het boek voelt stevig aan. De kleuren zijn goed en de print kwaliteit ook. Ik zou zeggen tot de volgende keer Saal Digitaal.
Bert schrijft op 26.03.2018
Heel tevreden van het volledige concept. Prima kwaliteit, makkelijke software, snelle levering!
Irma schrijft op 26.03.2018
Ik mocht van jullie een fotoboek testen en ben zeer tevreden, snelle services en mooie kwaliteit.
Ik ben fotograaf en sturen vele mensen jullie site toe om daar eens iets te testen.
De fotoboeken van Saal Digitaal blijven mooi ook als je ze vele malen opent.
Dus ik ben erg tevreden met Saal Digitaal.

Mvg I Huisman Fotografie
Renate schrijft op 26.03.2018
Wat een mooi product! Ik heb de alu dibond gekozen van 50x50 cm. Er was een vinkje aangevinkt, wat ik niet had moeten aanvinken, waardoor ik een grauwe foto toegestuurd kreeg. Na contact met de klantenservice en uitleg hierover, is mij een nieuwe print toegestuurd, waar ik helemaal blij mee ben! Het ophang mechanisme vind ik wel wat prijzig, maar de metalen goedkoopste optie, is super degelijk en prima te gebruiken. Ik ben helemaal blij, behalve dan dat je niet met IDEAL kan betalen. Dat kan nog misschien toegevoegd worden?
Aletta schrijft op 25.03.2018
Zeer tevreden over de reeds ontvangen producten. Prijs kwaliteit zeer gunstig!
Gaat er iets mis met de levering/kortingscode/enig ander iets? Saal lost het snel op en is erg klantvriendelijk.
Maurice schrijft op 24.03.2018
Dinsdag 21 maart 2018 voor het eerst een bestelling gedaan bij SAAL-digitaal; een wand decoratie op Alu Dibond Butlerfinish, 40x60cm. Toch weer even spannend. En zoals altijd weer even je weg zoeken in de website, maar dat ging razendsnel; overzichtelijk en makkelijk. Alle producten, formaten en prijzen worden duidelijk weergegeven en je kan ook je eigen formaat opgeven. Wat ook een mooie optie is het kunnen downloaden van sjablonen voor Indesign en Photoshop. De foto uploaden gaat ook gemakkelijk, uitchecken geen enkel probleem, de betaling verliep eveneens gemakkelijk en snel en alles ziet er vertrouwd en veilig uit. Zoals het hoort dus met meteen een bevestiging in de mailbox met alle gegevens.
En, verbazingwekkend; de volgende ochtend een melding dat de order al verzonden is. Dat is niet gewoon snel, dat is razendsnel. En de zending is via een link naar DHL uitstekend te volgen. Vandaag, zaterdag, de afdruk mogen ontvangen, ronduit klasse.
En dan is het weer een beetje Sinterklaas; uitpakken. De afdruk zit perfect verpakt dus de kans op beschadiging is minimaal. Mijn bestelling ziet er prachtig uit en zoals de site adviseert komt het zwart-wit prachtig uit op het aluminium. Natuurlijk begint het met het aanleveren van een goed bestand. Zoals men wel eens zegt: "shit in, shit out". Maar daarvan is allesbehalve sprake. Scherm = afdruk.
Als ik dan echt moet gaan zoeken om een verbeterpuntje aan te dragen, en dan ik echt mijn best, dan zou het zijn dat je het ophangsysteem met rubber afstandhouders er zelf achter moet plakken; dat kunnen ze bij SAAL denk ik ook wel even doen.
Maar al met al een dikke 10!
Nico schrijft op 24.03.2018
weer een perfect afgeleverd fotoboek met schitterende afdrukken van mijn foto's alleen jammer dat de foto op de achterzijde niet helemaal op de volledige pagina is afgedrukt niet hinderlijk maar wel een vermelding waard.
Marijke schrijft op 23.03.2018
Drie dagen na de bestelling werd ik blij verrast met een heel mooi fotoboek. Met prachtige kwaliteit foto’s op stevig fotopapier.
Ik had een fotoboek met harde cover gekozen 19/19 cm. Kleiner dan dat ik mijn boeken altijd laat maken bij CEWE. Maar daarom niet minder slecht. De dikte van de bladen was ook even wennen voor mij, want bij CEWE zijn die dunner.
Ik werkte met eigen sjablonen die ik maakte in photoshop en kon die zo laden in hun software programma, zonder problemen.
Ik heb niet bijbetaald voor een boek zonder logo van Saal ... maar het is zo klein - stoort echt niet.
Ik ben supertevreden !
Petro schrijft op 23.03.2018
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van deze mooie Dubond wanddecoratie.
Een collage maken, heb ik gedaan in Photoshop omdat ik daar bekend mee ben.

Tussentijds ben ik goed geïnformeerd en werd mij diverse malen aangeboden te helpen bij de totstandkoming van deze decoratie. Dat was in mijn geval niet nodig.
Sneller dan verwacht geleverd!

Hier gaan wij nog heel lang plezier van hebben!
Klantmeningen van 19.03.2018
Top Site met zover ik bij een kennisje kon zien erg goed materiaal.
Myrine schrijft op 19.03.2018
Het programma was in gebruik niet zo soepel werken. Het vak om de foto's makkelijk uit te selecteren mocht groter zijn zodat het zoeken sneller gaat. Nu moest ik steeds heel veel scrollen.
De service is heel snel, er werd snel op mijn mails gereageerd. Nu had ik een waardebon gekregen van 25 euro, bleek bij het invullen maar 20 euro te zijn.
Snelle bezorging, en tevreden van het resultaat. Op mooi dik plastic achtig papier en mooie dikke kaft. Blij verrast. De foto's groter plaatsen is wel wat kwaliteitsverlies. Maar dat hangt ook af met welk toestel je de foto gemaakt hebt denk ik.
Klantmeningen van 18.03.2018
Via @Saal Digital Nederland heb een wanddecoratie mogen testen en ik heb gekozen voor een foto op aluminium 36x60 cm.
Het resultaat mag er zijn !! Ik ben zeer tevreden en ga zeker nog vaker van jullie diensten gebruik maken niet alleen de afdruk is van grote kwaliteit maar ook de service en de snelheid vanaf het punt van bestellen tot aflevering alles in 6 dagen...... Ik ga @Saal Digitaal zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Klantmeningen van 17.03.2018
Goeie service en kwaliteit.
Vivian schrijft op 17.03.2018
Ik heb al meerdere albums gemaakt via Saal Digital en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de albums!
Wat ik fijn zou vinden aan de software is als er ook Layouts beschikbaar zouden zijn voor één enkele pagina ipv alleen voor de dubbele pagina's. Nu wil ik soms iets heel anders op de ene pagina en daar is dan geen layout van.
Verder ben ik een zeer tevreden klant!
Klantmeningen van 17.03.2018
Gisteren mijn gratis wanddecoratie ontvangen.
Sneller geleverd dan werd aangegeven TOP
De foto zeer mooi en precies zo als ik in gedachten had nauwkeurig tot in detail gedrukt op alu dibond 50x30.
Dank jullie wel zeer tevreden.


Uw mening is voor ons het allerbelangrijkste!

Bij ons telt uw mening! Wij nemen elke vorm van feedback uitermate serieus. Uw feedback wordt door onze bedrijfsleiding gelezen en bewerkt! Indien nodig zal u zo snel mogelijk worden gecontacteerd. Wij waarderen een positieve feedback zeer, maar het is voor ons veel belangrijker te weten wat wij kunnen verbeteren, daarmee u toekomstig nog tevredener bent. Vertel ons vandaag nog waarmee u niet content bent. Objectieve en feitelijke beoordelingen worden bij Saal Digital altijd online gezet, dit natuurlijk alleen als u daarmee akkoord gaat.

Echter, wij vragen om uw begrip voor de volgende zaken: ireële/niet zakelijke of te specifieke problemen worden online niet getoond. Meningen en bijdragen kunnen worden verkort indien deze te lang zijn.

Deel uw ervaring met onze fotoproducten op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/saal.digital.nl

http://www.facebook.com/saal.digital.nl))
Hartelijk dank voor uw mening
Vult u de rood gemarkeerde velden correct in.
  • A.u.b. geef ons ten minste een beoordeling!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    niet beoordelen

    Wat vond u vervelend?

  •  
  •  
  • Deze mening/feedback niet online zetten.
    image/* 8 Het maximum aan uploads is bereikt. 4MB De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4 MB.
    Een afbeelding toevoegen
  • Een antwoord gewenst?
    Om u zo snel mogelijk te antwoorden, zouden wij het heel fijn vinden, als u ons uw bestelnummer, e-mailadres of uw naam en telefoonnummer door kunt geven. Wij sturen u een antwoord per e-mail of bellen u terug. Natuurlijk kunt u uw vraag of feedback ook anoniem invullen.

  • Mijn voornaam kan worden gepubliceerd
  • Gelieve uw bestelnummer te vermelden zodat wij u een betere service kunnen aanbieden. We werken voortdurend aan verbeteringen en waarderen uw hulp zeer.

Klantbeoordeling nu versturen