Huidige productiestatus

Vanwege de huidige gebeurtenissen willen we u verzekeren dat we er voor u zullen blijven en dat we ons best zullen doen om u de gebruikelijke betrouwbare service te bieden.

Uw veiligheid en die van onze teams is onze topprioriteit. Onze binnendienst werkt al zo vaak mogelijk vanuit huis. We hebben de operatie in ons productie- en logistiek centrum veranderd in een strikt gescheiden ploegensysteem en hebben de hygiënenormen aangescherpt. Zo zorgen wij ervoor dat u uw bestellingen snel en stipt blijft ontvangen. 

Daarnaast willen wij u graag een plek bieden voor actuele informatie die regelmatig wordt bijgewerkt. Als er iets verandert, zullen we je hier informeren. We hebben ook antwoorden samengesteld op de meestgestelde vragen. Als je altijd op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook. We zullen de informatie daar ook delen.

Productie: beschikbaar zonder beperkingen
Verzending: De actuele levertijden vindt u hier.

Veelgestelde vragen:

Kan ik nog steeds bestellen?
We produceren en leveren nog steeds. De huidige beperkingen zijn te vinden op deze pagina.

Welk adres moet ik gebruiken?
Gebruik alstublieft privé afleveradressen, omdat in veel gevallen levering niet kan worden gegarandeerd voor bedrijfsadressen.

Worden verzendpartners blootgesteld aan gevaar door het bestellen van producten?
Al onze verzendpartners hebben hun eigen veiligheidsmaatregelen vastgesteld, zoals contactloze levering om de veiligheid van hun werknemers en ook van de ontvangers te waarborgen.

Kan ik worden besmet door de fotoproducten of pakketten? 

Volgens experts is de ontvangst van pakketten en producten veilig. Meer informatie vind je op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie (Engels): https://www.who.int/

Heeft u veiligheidsmaatregelen in de productie gedefinieerd?
We hebben veiligheidsmaatregelen ontwikkeld om een veilige werkomgeving te garanderen voor onze productiewerknemers.

Nu bestellen