Ontdek ons Hulpcentrum en FAQ's | Saal Photo Portal

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt

Of je nu op zoek bent naar snelle antwoorden in onze FAQ, diepgaande begeleiding in ons Hulpcentrum of persoonlijke ondersteuning via ons contactformulier, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je ervaring met Photo Portal soepel en succesvol verloopt.

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt

FAQ - Veelgestelde vragen

Wie kan de Photo Portal gebruiken?

De Photo Portal is ontworpen voor fotografen, ontwerpers, digitale kunstenaars en bedrijven die hun diensten willen digitaliseren, zodat online galerijen en bestellingen de inkomsten kunnen verhogen. Het biedt marketingautomatiseringstools en gespecialiseerde workflows voor fotografen om de productiviteit te verhogen. Daarnaast dient het als een opslag- en deelplatform om feedback van klanten te verzamelen. Het platform is geschikt voor een breed scala aan use cases.

Welk type fotografiebedrijven ondersteunen jullie?

Onze tool is ideaal voor studiofotografie, portretten, bruiloften, familie, baby, illustratie, landschap, reizen en meer. We bieden specifieke workflows, zoals fototaken en QR-codegalerijen, om het sorteren van foto's te automatiseren voor volumefotografie, zoals kleuter- en schoolfotografie, sport, evenementen en concerten.

Kunnen galerijen worden beveiligd voor specifieke gebruikerstoegang?

Ja, je kunt de toegang tot galerijen op drie manieren beveiligen: gebruikersregistratie en inloggen vereisen, galerijen beveiligen met een wachtwoord of een directe link delen met een specifieke code voor exclusieve toegang voor de gebruiker.

Hoe werken uitbetalingen en ontvang ik een factuur?

In het afrekengedeelte zie je gedetailleerde overzichten van maandelijkse bestellingen, inkomsten en winst. Halverwege de maand genereren we een afrekeningsfactuur met je winst, die automatisch wordt overgemaakt naar de door jou gekozen uitbetalingsmethode, een bankrekening of PayPal.

Hoe werkt de facturering voor de eindklant?

Wij zorgen voor de facturering, inclusief het aanpassen van de factuur met jouw logo, en beheren de betalingsverwerking om de kosten voor jou te elimineren. Facturen worden automatisch naar de eindklant gestuurd met een verzendbevestiging.

Kan ik downloads van bestanden verkopen?

Ja, we ondersteunen bestandsdownloads in verschillende resoluties, gebundeld in productsets of als een compleet galerij-downloadpakket, waarbij alle inkomsten uit downloads direct naar jou gaan.

Wat is de typische doorlooptijd voor verzending en wie betaalt die?

Verzendtijden variëren, meestal rond een week in de meeste landen, met specifieke details per land beschikbaar op onze website. Normaal gesproken betaalt de eindklant de verzendkosten, maar klanten van Saal Prio en hun klanten profiteren van gratis verzending voor bestellingen boven 10 €.

Is het gebruik van de Photo Portal echt gratis?

Ja, het gebruik van de Photo Portal technologie brengt geen kosten met zich mee en we bieden een gratis plan voor cloudopslag. Er worden alleen kosten gemaakt wanneer eindklanten fotoproducten bestellen, terwijl jij alle inkomsten uit downloads houdt.

Wissen jullie galerijen en projecten na een bepaalde periode?

Nee, we verwijderen je gegevens niet zolang je een actief abonnement bij ons hebt, net als bij andere cloud-opslagoplossingen op de markt.

Hoe gaan jullie om met GDPR en beveiliging?

Je gegevens worden gecodeerd en veilig opgeslagen in Duitsland, in overeenstemming met de Europese wetgeving. We bieden een gegevensverwerkingsovereenkomst waarin onze procedures voor het verwerken van persoonlijke gegevens en de beveiligingsmaatregelen die we toepassen om gegevensbescherming te garanderen, gedetailleerd worden beschreven.

Hulpcentrum: Instructies & tips voor alle functies

In het Hulpcentrum vind je uitgebreide instructies en praktische tips voor al onze functies. Of je nu nieuw of ervaren bent, onze gedetailleerde stap-voor-stap instructies helpen je bij elke stap.

Contact opnemen met ondersteuningcheck
Je contactgegevens zijn succesvol ingediend. Bedankt voor je bericht.

Krijg 35 % korting als professional

Meld je aan voor een Professioneel account en ontvang 35 % korting op de catalogusprijs van Saal Digital voor alle verkoop van fotoproducten via jouw galerijen. Geen kosten, geen vervaldatum en automatische toepassing van de korting bij aanmelding.