Verbeter tentoonstellingen met Photo Portal: QR-codes, bijschriften, PDF/CSV-exports

Tentoonstellingen

Moeiteloze omzetting van tentoonstelling naar verkoop

QR-code en bijschriftgenerator

Laat je Saal Digital geprinte werken zien in een fysieke galerie of studio en bied bezoekers ter plekke het gemak van het scannen van een QR-code om direct vanuit de Photo Portal exemplaren te bestellen. Met deze functie kun je een bijschrift genereren met de naam van de auteur, de titel van de afbeelding en een beschrijving, naast een QR-code die direct naar de online galerijafbeelding leidt, klaar voor aankoop. Overbrug moeiteloos de kloof tussen fysieke weergave en digitale verkoop.

PDF en CSV export

Zorg ervoor dat galeriebezoekers gemakkelijk je tentoongestelde werk kunnen scannen en bestellen door bijschriften met QR-codes in PDF-formaat te exporteren, klaar om af te drukken en naast je kunstwerken te plaatsen. Als onze ontwerpopties voor bijschriften niet aan je wensen voldoen, kun je met de CSV exportoptie je bijschriften en QR-codes aanpassen met externe software, zodat je volledige controle hebt over hoe je je verkooptriggers naast je tentoongestelde werken presenteert.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!