Dynamische projecten en sjablonen voor massale aanpassing | Photo Portal

Sjablonen en dynamische projecten

Moeiteloze aanpassing van bulkprojecten

Plaatshouders

Met plaatsaanduidingen kun je je ontwerp aanpassen met zowel standaard als aangepaste velden, die eenvoudig kunnen worden ingevuld via CSV- of Excel-gegevens. In sjablonen personaliseren je klanten deze plaatshouders direct in de ontwerpinterface, waarbij de bestelling en betaling worden afgehandeld. Bij dynamische projecten kun je dynamische inhoud invoeren vanuit een Excel-lijst, waardoor het eenvoudig is om massaal gepersonaliseerde bestellingen te maken. Standaardvelden zijn meestal namen en adressen, terwijl aangepaste velden alles kunnen zijn wat je maar wilt, zodat je voor elke klant een unieke projectuitvoer kunt maken.

Meerdere adressen

Deze functie stroomlijnt het proces voor dynamische projecten door de distributie van geïndividualiseerde projectexemplaren naar specifieke adressen mogelijk te maken. Door een CSV-bestand met verzendgegevens te uploaden, kun je ervoor zorgen dat elk uniek op maat gemaakt afdrukexemplaar efficiënt de beoogde ontvanger bereikt, perfect voor wijdverspreide distributie van op maat gemaakte fotoproducten.

Bulk Projectaanmaak

Het in bulk aanmaken van projecten is een hoeksteen van Dynamic Projects. Hiermee kun je een groot aantal projectkopieën maken met unieke gegevens uit Excel of CSV. Dit is ideaal voor het personaliseren van items zoals huwelijksuitnodigingen met de naam van elke gast, waarbij het creatieproces wordt vereenvoudigd door personalisatie en distributie te automatiseren.

Creator en Adopter (binnenkort beschikbaar)

Deze functie, een essentieel aspect van sjablonen, maakt het mogelijk om een projectsjabloon te maken met vaste en aanpasbare elementen. Ontwerpers (creators) maken een sjabloon met merkelementen en plaatshouders die anderen (adopters) kunnen vullen met persoonlijke inhoud. Dit is vooral handig voor bedrijven die merkartikelen willen aanbieden die klanten kunnen personaliseren, waardoor de klantervaring wordt verbeterd met producten op maat.

CSV gegevens uploaden

Upload gestructureerde gegevens vanuit Excel of spreadsheets voor gebruik in dynamische projecten, zodat fotoproducten op grote schaal kunnen worden aangepast. Deze functie bespaart veel tijd door het automatiseren van het personaliseren van elke projectkopie met unieke details, zoals namen op huwelijksuitnodigingen of bedankkaarten.

Voorbeeld

Na het uploaden van gegevens kun je met deze functie een gedetailleerd voorbeeld bekijken van alle gegenereerde projectkopieën. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat elke kopie voldoet aan de vereisten voor ontwerp en tekstlengte, en biedt een laatste controle voordat wordt doorgegaan met het in bulk aanmaken en distribueren. Deze stap zorgt ervoor dat het eindproduct perfect voldoet aan de verwachtingen van jou en je klanten.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!