Orderbeheer: Goedkeuringen, verrekeningen en andere gratis functies

Orderbeheer

Gestroomlijnde bestellingen volgen en controleren

Orderbeheer

Krijg uitgebreide inzichten met een overzicht van alle bestellingen, inclusief essentiële details zoals besteldata, aantallen, klantinformatie, totaalbedragen en winst. Met deze functie kun je elke transactie effectief volgen en beheren en krijg je een duidelijk overzicht van je verkoopactiviteiten, zodat je op de hoogte blijft van de status en details van de aankopen van klanten.

Handmatige goedkeuring (optioneel)

Controleer en keur elke bestelling goed voordat deze in productie gaat. Dit handmatige goedkeuringsproces geeft je de bevoegdheid om ervoor te zorgen dat elke bestelling aan jouw normen voldoet, biedt een laatste kwaliteitscontrole, garandeert klanttevredenheid en handhaaft uitvoer van hoge kwaliteit.

Afrekenlijst

Navigeer eenvoudig door je financiën met behulp van de afrekenlijst, die een maandelijks geaggregeerd overzicht geeft van je verdiensten. Elke afrekening toont gedetailleerde informatie over bestellingen die via je galerijen zijn geplaatst, inclusief de behaalde winst. Uitbetalingen worden geregeld op de 15e van de volgende maand.

Afbeeldingen vervangen (optioneel)

Optimaliseer je workflow door eerst onbewerkte afbeeldingen en/of afbeeldingen met een lage resolutie te uploaden als voorbeeld. Wanneer je een bestelling ontvangt, wordt je gevraagd om de afbeeldingen te verwisselen voordat je de bestelling plaatst. Hierdoor kun je opslagruimte besparen of alleen de afbeeldingen bewerken die door je klant worden besteld. Hierdoor kun je producten van uitstekende kwaliteit aanbieden.

CSV Export

Exporteer je bestellingen en contactlijsten eenvoudig naar CSV-formaat voor naadloze integratie met andere systemen of gedetailleerde analyse met spreadsheetsoftware. Deze functionaliteit vergroot je mogelijkheden om je gegevens buiten het platform te organiseren, analyseren en gebruiken en biedt flexibiliteit in hoe je je bedrijfsinformatie beheert en interpreteert.

Directe levering of afhalen in de winkel

Kies de meest geschikte leveringsoptie voor je bedrijf, of het nu gaat om directe levering op het adres van de klant of afhalen in je atelier. Met deze flexibiliteit kun je een persoonlijk tintje aan bestellingen geven, ze eventueel opnieuw verpakken voor een merkervaring of gewoon het distributieproces stroomlijnen om aan je operationele behoeften te voldoen.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!