Geautomatiseerde fotobanen en QR galerijen | Photo Portal

Fotobanen en QR Code Galerijen

Voor kleuterschool- en schoolfotografie

Automatisch sorteren met QR-code

Maak eenvoudig QR code kaarten aan voor elke deelnemer aan je fotosessies en stroomlijn zo het sorteren van foto's in individuele galerijen. Deze kaarten bevatten aanpasbare tekst voor GDPR-conforme toestemming en toegangsinstructies. Als deelnemersgegevens vooraf zijn verzameld via online registratie of CSV gegevensimport, kan deze informatie direct op de kaarten worden afgedrukt, wat het beheer van de workflow vereenvoudigt. Door de QR-codes van deelnemers te fotograferen, gevolgd door hun portretten, worden geüploade foto's automatisch gesorteerd in de juiste individuele galerijen.

Gestructureerde Foto Opdrachten

Onze functie Foto Opdrachten is ontworpen om de structuur van grote fototaken na te bootsen bij instellingen zoals scholen, organisaties, bedrijven of grote evenementen en vieringen, en biedt een groepsindeling die de toegang tot gedeelde galerijen uitsluitend beperkt tot leden van de betreffende groep. Deze organisatie helpt bij het efficiënt beheren en overzien van verschillende groepen.

Aangepaste QR Code Toegangskaarten (binnenkort verkrijgbaar)

Pas de QR code kaarten aan je stijl aan en maak een sterke eerste indruk bij de deelnemers. Je kunt kaarten niet alleen voorzien van toegangsinstructies, maar ze ook aanpassen met promotie- of Kortingscodes, zodat deelnemers worden aangemoedigd om toegang te krijgen en aankopen te doen bij hun galeries. Geniet van volledige creatieve vrijheid om je QR code kaarten te ontwerpen met onze gebruiksvriendelijke software.

Online registratie

Vergemakkelijk het verzamelen van deelnemersgegevens vóór de fotodag met een speciale URL of QR-code. Dit proces van voorregistratie bespaart tijd, zorgt voor naleving van GDPR door vooraf toestemming te verzamelen en maakt de informatie van de deelnemers beschikbaar in het contactgedeelte van de fotogalerij. Met het online formulier kunnen deelnemers hun groep selecteren en essentiële informatie verstrekken voor de fotodag, inclusief latere meldingen voor toegang tot de galerie via e-mailworkflows.

CSV lijst importeren

Met CSV List Import kun je klanten en deelnemers efficiënt aan boord nemen door bestaande gegevens rechtstreeks in het systeem te importeren. Deze functie stroomlijnt het proces door QR Code kaarten vooraf te vullen met deelnemersgegevens en naadloos te integreren met e-mail workflows voor verbeterde communicatie. Het is ideaal voor het voorbereiden van fotodagen, omdat het handmatig verzamelen van gegevens overbodig wordt en er gebruik wordt gemaakt van automatische sortering om foto's te organiseren.

Handmatig Sorteren

Handmatig sorteren biedt een flexibel alternatief voor fotografen die liever geen QR-codes gebruiken. Door simpelweg de eerste foto van elke deelnemer binnen een map te selecteren, maakt ons systeem automatisch individuele galerijen aan voor elke persoon. Deze methode vereenvoudigt de organisatie van foto's zonder dat er QR Code kaarten nodig zijn en biedt een efficiënte workflow voor elke fotodag.

Groepen en individuele subreeksen

Groepen en individuele subreeksen binnen een opdracht bieden deelnemers toegang op maat. Individuele subgalerijen, speciaal voor elke gefotografeerde deelnemer, bieden exclusieve toegang via een unieke URL of QR-code, met optionele registratie voor extra beveiliging. Subgalerijen van groepen zijn toegankelijk voor alle leden van een specifieke groep, waardoor de toegang wordt gestroomlijnd zonder dat er aparte QR-codes nodig zijn, zodat alleen relevante groepsleden deze galerijen kunnen bekijken en bestellen.

Productsets en downloads

Productsets en downloads verbeteren de volumefotografie-ervaring door aanpasbare pakketten aan te bieden. Pas je aanbod aan met fysieke afdrukken, fotoproducten en digitale downloads om te voldoen aan groeps- of individuele behoeften. Maak gebruik van promoties en vouchers om tijdige bestellingen te stimuleren, zodat je flexibele en gerichte marketingstrategieën kunt toepassen binnen zowel groeps- als individuele subreeksen. Deze functie past zich aan de unieke eisen van volumefotografie aan en biedt een uitgebreide oplossing voor het verkopen en delen van foto's.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!