Betaalopties voor Photo Portal: PayPal, Kaarten en meer

Betaalmethodes

Naadloze betaalmethoden aanbieden

PayPal

Met veilige en snelle PayPal-transacties kun je direct betalen, zodat bestellingen zonder vertraging worden verwerkt en er geen handmatige goedkeuring nodig is. Het is ook een handige optie voor het ontvangen van maandelijkse commissies, waardoor de financiële aspecten van je verkopen gestroomlijnd worden.

Kaarten

We accepteren de belangrijkste credit- en debitcards, waaronder Visa en Mastercard, via onze partner Computop. Dit zorgt voor een veilige transactie zonder de betalingsgegevens van je klanten op te slaan, waardoor zowel jij als je klanten gemoedsrust hebben.

Directe overschrijving

Instant Bank Transfer biedt een snelle en gemakkelijke online betaaloplossing. Klanten worden doorverwezen naar de website van hun bank om de betaling te voltooien, vergelijkbaar met een standaard bankoverschrijving, maar dan gefaciliteerd door een payment service provider. De winkelier ontvangt direct na het afronden van de betaling een transactiebevestiging, zodat de bestelling snel verwerkt en verzonden kan worden, mits er geen handmatige goedkeuring nodig is. Opmerking: Deze service is momenteel alleen beschikbaar in Duitsland en Oostenrijk.

Apple en Google Pay

Stroomlijn de betaalervaring van je klanten met het gemak van Apple en Google Pay. Met deze betaalmethoden kun je snelle, veilige transacties rechtstreeks vanaf smartphones of tablets uitvoeren. Met slechts één aanraking kunnen klanten betalingen goedkeuren, waardoor het afrekenproces aanzienlijk wordt versneld.

Deze moderne betaaloplossing verbetert niet alleen de winkelervaring, maar biedt ook de extra veiligheid en privacy van de betaalsystemen van Apple en Google. Bestellingen worden direct verwerkt en gaan snel in productie als er geen handmatige goedkeuring nodig is.

iDEAL

Voor onze Nederlandse klanten biedt iDEAL een vertrouwde online betaalmethode, waarmee je kunt betalen via de app van je eigen bank of via internetbankieren. Omdat iDEAL een directe overboeking naar onze rekening is, ontvangen klanten direct een orderbevestiging, waardoor we snel met de productie kunnen beginnen als er geen handmatige goedkeuring is ingesteld.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!