Gebruik Photo Portal voor je trouwfotografie

Bruidsfotografie

Met Saal Photo Portal

Organiseer foto's van je fotosessies in eindeloze galerijen en sub-galerijen. Ons platform stelt je in staat om prachtig ontworpen fotoproducten voor de verkoop te presenteren. Stroomlijn je fotoselectieproces met onze feedback- en commentaarfuncties. Begin risicovrij met nul commissiekosten en 10 GB gratis opslag!

Bruidsfotografie

Aangepast aan jouw workflow

Wat je galerie, project of workflow ook nodig heeft, wij hebben de oplossingen die aan al je wensen voldoen.

Professionele korting

Profiteer van 35 % korting op fotoproducten die door ons lab zijn gemaakt en direct aan je klanten worden verkocht.

Jouw partner voor fulfilment

Wij zorgen voor betalingsverwerking, facturering, e-mailworkflows, productie, verzending en klantenservice.

Volledige inkomsten uit downloads

Behoud alle winst van digitale downloads die via je galerijen zijn verkocht, zonder commissiekosten.

Geen commissies

Houd 100% van de winst van de verkoop van je fotoproducten en downloads.

Hoe het werkt

  • Galerijen maken: Eenvoudig foto's ordenen in hoofd- en subgalerijen
  • Projecten opnemen: Neem projecten op zoals fotoboeken met Cadeauboxen
  • Werken met feedback: Activeer feedback voor efficiënte fotoselectie
  • Prijzen en aanbiedingen: Prijslijst voor productverkoop met gedefinieerde winstmarges
  • Pakketaanbiedingen: Maak productsets door afdrukken en downloads te combineren
  • Laboratoriumlevering: Saal beheert productie en levering

Snel aan de slag in 3 stappen

Basisinstellingen

Geef eerst je account- en factuurgegevens op. Accepteer ons GDPR-beleid, kies een abonnementstype en stel de uitbetalingsmethode van je voorkeur in.

Prijslijst

Maak je eerste prijslijst in het gedeelte Verkoop. Kies uit verschillende producten om te verkopen en bepaal je winstmarge om winstgevendheid te garanderen.

Galerij maken

Maak je eerste galerij (standaard of QR-code). Koppel je prijslijst in de galerijinstellingen, publiceer hem en je bent klaar om je werk te verkopen!

Onbeperkte galerijen en subgalerijen

Breid je fotopresentatie uit met hoofdgalerijen en gedetailleerde subgalerijen, vereenvoudig de gebruikersnavigatie en verbeter de algehele ervaring. Je kunt eenvoudig foto's kopiëren, verplaatsen of verwijderen tussen galerijen, verkoopstatistieken bekijken en unieke titels en beschrijvingen voor elke foto definiëren. Bovendien kun je met dit systeem direct vanuit galerijen producten op maat maken, die je handmatig naar je klanten kunt sturen als dat nodig is, zodat je een veelzijdig platform hebt om je werk te laten zien en te verkopen.

Responsief mobiel ontwerp

Garandeer dat je galerijen er onberispelijk uitzien op elk apparaat met ontwerpen die zich aanpassen voor optimale weergave op smartphones. Kies uit verschillende lay-outopties, zoals enkele of dubbele kolommen op mobiele apparaten, en pas de presentatiestijlen van afbeeldingen aan om tegemoet te komen aan 90% van de klanten die liever mobiel bestellen.

Verschillende galerijontwerpen

Personaliseer de presentatie van je werk met verschillende galerij-indelingen, waaronder waterval, squares, art board of afgeronde modi die geschikt zijn voor grotere schermen. Kies tussen donkere en lichte achtergrondstijlen om je fotografie aan te vullen, zodat je werk op de meest visueel aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Feedback

Verbeter je workflow met feedback van klanten in de galerie door gebruik te maken van een kleurgecodeerd beoordelingssysteem (groen, oranje, rood) en feedbackknoppen. Vergemakkelijk de communicatie met klanten en stroomlijn het selectieproces door kleurbetekenissen af te spreken, zoals groen voor goedkeuring, oranje voor bewerkingen en rood voor afkeur, zodat je snel kunt filteren en beslissingen kunt nemen.

Prijslijsten

Ons systeem stroomlijnt het beheer van je prijslijsten en biedt je de flexibiliteit om de uiteindelijke prijzen voor je aanbiedingen te bepalen en aan te passen. Dit omvat fysieke producten, digitale downloads, productsets die je hebt samengesteld en uitgebreide galerij-downloadpakketten. Je hebt de vrijheid om specifieke formaten of afwerkingen te kiezen voor fysieke fotoproducten en direct je winstmarges te zien terwijl je de verkoopprijzen vaststelt. Je kunt kiezen uit procentuele of absolute winstmarges. Bovendien zorgt onze Prijsaanpasser ervoor dat prijzen naar boven worden afgerond, waardoor je klanten een esthetisch aantrekkelijker cijfer te zien krijgen, wat de algehele koopervaring verbetert.

Collage en multi-beeldontwerp

Ontwerp unieke projecten met je afbeeldingen om boeiende collages of composities met meerdere afbeeldingen te maken. Deze functie zorgt voor een meer divers productaanbod, zodat je ontwerpen kunt verkopen die meerdere afbeeldingen in één artistiek formaat bevatten.

Fysieke fotoproducten en downloads

Bied downloads van bestanden en fysieke fotoproducten aan. Pas je aanbod aan door specifieke formaten, afwerkingen en uitbreidingen te kiezen tegen unieke prijzen. Stel verschillende prijzen in voor downloads op basis van resolutie en pakketopties. Voor klanten van wie het fotoshootpakket al downloads bevat, kun je een naadloze downloadervaring bieden zonder door het afrekenproces te hoeven navigeren.

Productsets en Upsells

Maak aangepaste pakketten waarin downloads worden gecombineerd met fysieke fotoproducten om het inkomstenpotentieel te vergroten. Bepaal specifieke hoeveelheden fotoproducten of bestandsdownloads, inclusief opties voor alle galerijdownloads, om extra aankopen te stimuleren.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!

Verken onze demogalerij

Stap in de schoenen van de klant met onze Demogalerij en zie hoe intuïtief kopen kan zijn. Geniet van een wereld waar subgalerijen de hoofdstukken van een liefdesverhaal onthullen, waar feedback en Opmerking interacties tot leven brengen en waar het selecteren en kopen van digitale bestanden of prachtig gemaakte producten moeiteloos duidelijk is. Ervaar je vitrine van de andere kant.

Fotopapier glänzend