Voorbeeldmodus

Voorbeeldmodus

Je project bekijken voordat je het afrondt is essentieel om er zeker van te zijn dat het foutloos is en aan je verwachtingen voldoet. Voor een uitgebreide beoordeling van je project raden we je aan om op de knop Voorbeeld in het bovenste menu te klikken voor een optimale eindcontrole.
In de modus Preview wordt je fotoproduct op een volledig scherm weergegeven. Deze overzichtelijke weergave geeft een volledig beeld van de resultaten van je fotoproduct. De schermvullende weergave elimineert onderstrepingen en aflopende lijnen van de spellingscontrole, zodat je je kunt concentreren op de inhoud. Je kunt ook in- en uitzoomen door op het vergrootglas rechtsonder te klikken of een waarde in het vak te selecteren. Standaard staat de weergave op Auto, waardoor het product zich aanpast aan je schermgrootte. Je kunt echter inzoomen om details op een groter formaat te bekijken.

Voorbeeldmodus

Bij producten met meerdere pagina's kun je gemakkelijk door de pagina's navigeren door op de pijl aan elke kant van het fotoproduct te klikken of door op de pagina's te klikken in het menu onderaan.
Als je klaar bent om terug te gaan naar de ontwerper, klik je op de knop Terug naar ontwerp in de linkerbenedenhoek.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: