Snelle handleiding: Een galerij maken, delen, verkopen

Snelle handleiding: Een galerij maken, delen, verkopen

Hier is een eenvoudige stap-voor-stap handleiding voor het maken en delen van een galerij. Voor elke stap vind je ook de bijbehorende items met gedetailleerde uitleg:

  1. Ga naar het menu Galerijen en klik op de knop Toevoegen. Schrijf de titel van je galerij en klik op Maken.
  2. Je galerij is nu aangemaakt en leeg in het menu Galerijen. Klik erop om hem te openen.
    Menu Galerijen
  3. Klik op Toevoegen en vervolgens op de knop Afbeeldingen toevoegen om foto's van je lokale apparaat of online bron te selecteren.
  4. Standaard is er één afbeelding geselecteerd als Hoofdafbeelding. Je kunt dit bewerken of wijzigen door op de knoppen boven de afbeelding in de rechterkolom te klikken.
  5. Pas de galerijweergave aan en activeer functies zoals watermerken of opmerkingen door te klikken op Galerijinstellingen in de rechterkolom.
  6. Klik op Instellingen delen in de rechterkolom om delen in te schakelen. Eenmaal ingeschakeld kun je opties configureren zoals de gedeelde titel en beschrijving. Er wordt een gedeelde link gemaakt die je kunt delen met je contacten via de methode van je voorkeur. Klik op Opslaan om het delen te activeren.
  7. Sta het bestellen van foto's in de galerij toe door op Verkoopinstellingen te klikken. Zodra dit is ingeschakeld, kun je de prijslijst kiezen, promoties toevoegen en meer. Zodra je alles hebt ingesteld, klik je op Opslaan om de foto's in de galerij te laten kopen volgens de configuratie en prijzen die je hebt ingesteld.

Galerij

Zodra je galerij is ingesteld, kun je op de knop Openen klikken om de gedeelde link te openen en je galerij te bekijken. Vergeet niet om de galerielink met je klanten te delen via het Instellingen delen menu of op een andere manier. En als je je galerij hebt ingesteld voor aankopen, houd dan je eerste bestelling in de gaten. Je kunt alle bestellingen volgen in het menu Orderbeheer in het Verkooppaneel.