Verkoop en factuurinstellingen

Verkoop en factuurinstellingen

Saal Digital verzorgt het hele verkoopproces volledig gratis, zodat jij je vrij kunt richten op je bedrijf. In dit menu vind je echter verschillende opties met betrekking tot het verkoop- en facturatieproces voor meer maatwerk en controle over je bedrijf en merk.

Sales and bill settings panel

Factuur instellingen

Als je wilt, kun je je logo toevoegen om in de bovenhoek van de factuur te verschijnen. Zo is je merk aanwezig en zichtbaar voor je klanten tijdens het afrekenen.

Upload image button

Klik gewoon op de knop Afbeelding uploaden en upload je logo met behulp van de opgegeven parameters. Eenmaal geüpload is je afbeelding hier beschikbaar.

Logo in bill settings

Je kunt het logo vervangen door op Afbeelding uploaden te klikken of het verwijderen door op Verwijderen te klikken. Als je op Afbeelding bewerken klikt, kun je de specifieke uitsnede die je wilt gebruiken instellen en zo nodig wat aanpassingen doen.

Logo editor

Bestellingen handmatig vrijgeven

Wil je volledige controle over je bestellingen door ze handmatig goed te keuren voordat ze in productie gaan, dan kun je dat doen door deze optie te activeren.

Manual release orders option

Alle door je klanten geplaatste bestellingen verschijnen dan in het paneel Orderbeheer, wachtend tot jij ze handmatig goedkeurt. Je ontvangt ook een e-mailnotificatie voor elke geplaatste bestelling.

Order management panel with order waiting

Het enige wat je hoeft te doen is de bestelling vrijgeven voor productie om hem te voltooien, of de bestelling desgewenst annuleren.

Order waiting for approval

Ophalen in de winkel

Als je wilt dat bestellingen naar een specifiek adres worden gestuurd in plaats van de door je klant gekozen bestemming, kun je deze optie activeren. Dit is erg handig als je een fysieke winkel hebt of bestellingen persoonlijk bij je klanten wilt afleveren.

In store collection option

Eenmaal geactiveerd vul je gewoon het adres in en alle bestellingen van je galerijen en projecten worden naar dit adres gestuurd.

Deelfunctie - Neutrale deellink

Met deze optie kun je gedeelde links op een volledig neutrale manier naar je klanten sturen, zonder enige verwijzing naar Saal Digital. De optie Saal Digital is standaard geselecteerd. Dit betekent dat alle gedeelde links naar je galerijen en projecten onder het domein saal-digital.net vallen.
Als je de optie Photo Portal selecteert, komen je gedeelde links onder het domein photo-portal.shop te staan. Dit betekent dat je klanten geen enkele verwijzing naar Saal Digital zullen zien als ze je inhoud bezoeken.

Sharing function

Deze functie heeft invloed op al je content, zowel galeries en projecten, als op je profielpagina.

Gallery with neutral link