Maak een project van een galerij

Maak een project van een galerij

Behalve afbeeldingen kun je ook je projecten die je in Saal Digital Design Software, de webwinkel of een externe ontwerpsoftware hebt gemaakt, opslaan, beheren, delen en verkopen. Bovendien kun je direct vanuit een galerie zoveel fotoproducten maken als je wilt, snel en gemakkelijk. Kies in het paneel Galerijen het menu van de galerie waaruit je een product wilt maken en selecteer Product maken.

Gallery panel drop down menu

Je vindt deze optie ook binnen de galerij. Als je een galerij opent, zul je zien dat het menu rechts verschillende opties en informatie over je galerij weergeeft. In dit menu vind je ook de optie om een product te maken van de foto's in deze galerij. Je hoeft alleen maar op Product maken te klikken.

Options within a gallery

De webwinkel opent automatisch en toont je de verschillende fotoproducten van Saal Digital.

Photo products

Je kunt alle productkenmerken aanpassen.

Professional Line XT features

En kies de methode die je verkiest om je fotoproduct te maken.

Design modes

Als je de AutoLayout modus kiest, zullen alle foto's in je galerij beschikbaar zijn in de ontwerper, zodat je ze kunt gebruiken om je product te maken.

Designer with autolayout

Als je ervoor kiest om je product in de One Minute-modus te maken, wordt je product automatisch gemaakt met de foto's die je uit je galerie hebt geselecteerd.

Image selection

Na het maken kun je alle wijzigingen aanbrengen die je wilt. En meer afbeeldingen uit een andere galerie of op een ander apparaat toevoegen als je die nodig hebt. Van hieruit kun je het project ook aan je mandje toevoegen, het delen en verkopen als het klaar is.

Professional Line created with one minute

Als je klaar bent met het ontwerpen van je project, moet je op Project opslaan klikken om het op te slaan. Je moet het een naam geven en op Opslaan klikken.

Save project

Als je het paneel Projecten opent, vind je je project met de naam waarmee je het hebt opgeslagen.

Project panel with professional Line

Als je het project selecteert, verschijnen in het rechter menu verschillende opties, waaronder Toevoegen aan winkelwagen, Instellingen delen en Project verkopen. Deze opties kun je ook vinden door op de 3 puntjes knop in het project te klikken.