Verlanglijstje

Verlanglijstje

Wanneer je klanten een galerij bezoeken, kunnen gebruikers hun favoriete foto's selecteren om toe te voegen aan hun verlanglijst. Op deze manier kunnen gebruikers hun eigen collectie samenstellen en kopen wanneer ze maar willen.

Gallery sample

Om foto's aan de verlanglijst toe te voegen, klik je op het hartje dat op elke foto verschijnt als je er met je muis overheen beweegt. Door op hetzelfde hartje te klikken wordt de foto van de verlanglijst verwijderd. De verlanglijst staat in de rechterbovenhoek van de galerij en gaat vergezeld van een getal dat aangeeft hoeveel foto's er zijn toegevoegd. Als je klant op dit hartje klikt, ziet hij alle afbeeldingen die aan de verlanglijst zijn toegevoegd, inclusief de afbeeldingen die in de subgalerijen zijn geselecteerd.

Wish list sample

Van hieruit kan je klant afbeeldingen kopen en afbeeldingen die je niet wilt hebben van de verlanglijst verwijderen. Bovendien worden afbeeldingen die gebruikers aan hun verlanglijst toevoegen gemarkeerd met een hartje in de Galerij, dat voor jou zichtbaar is.

Wish list icon notification

Wanneer binnen een galerij meerdere foto's zijn geselecteerd, is in het rechtermenu de optie Download CSV-bestand beschikbaar. Hiermee kun je de foto's selecteren die aan de verlanglijst van de gebruiker zijn toegevoegd en het CSV-bestand downloaden om ze snel terug te vinden in de externe software die je gebruikt, zoals Lightroom.

Feedbackknop

De verlanglijst kan worden gebruikt als feedback tool. In de Galerij-instellingen is er een optie met de naam Toon feedbackknop.

Show feedback button in gallery settings

Indien geactiveerd, vinden gebruikers een knop Stuur selectie in hun verlanglijst.

Send selection button in wish list

Door op deze knop te klikken verschijnt een venster waarin de gebruiker wordt gevraagd zijn persoonlijke gegevens en een bericht in te vullen. Na het invullen, en na het klikken op verzenden, ontvang je een e-mail met het bericht van je klant.

Send selection window

De geselecteerde foto's van je klant worden aan je getoond in de bijbehorende galerij, gemarkeerd met een hart-icoontje.

Heart icon on gallery