Galerijen maken

Galerijen maken

Met galerijen kun je je foto's opslaan, organiseren, delen en verkopen vanuit één webwinkel.

Een galerij aanmaken

Gallery panel

Om een galerij aan te maken, ga je naar de Galerijen en klik je op de knop +Toevoegen. Er verschijnt een pop-up menu waarin je een titel en een beschrijving kunt schrijven en het Fotografietype kunt kiezen. Eenmaal gevuld moet je op Maken klikken.

Add a new gallery menu

Een nieuwe galerij verschijnt in je Galerijen.

New gallery on Gallery panel

Je kunt je nieuwe galerij openen door erop te klikken. Je zult zien dat de nieuwe galerij leeg is.

Empty gallery

Om afbeeldingen toe te voegen, moet je klikken op +Toevoegen, Afbeeldingen toevoegen, en de plaats selecteren waar je foto's zijn opgeslagen. Of je kunt de foto's direct toevoegen door ze uit een map te slepen en in de galerij te laten vallen.

Add images optionsGallery with images

Een subgalerij maken

Naast galerijen heb je de mogelijkheid om binnen de galerij sub-galerijen te maken. Erg handig voor het organiseren van je foto's of het maken van selecties van foto's om naar specifieke groepen mensen te sturen. Om subgalerijen te maken, moet je op +Toevoegen klikken en Nieuwe subgalerij toevoegen selecteren.

Add sub-gallery button

Er verschijnt een pop-up menu waarin je een titel, een beschrijving en het type fotografie kunt kiezen. Hier kun je ook de optie activeren of deactiveren om de subgalerij automatisch te delen als de hoofdgalerij wordt gedeeld. Eenmaal gevuld moet je op Maken klikken.

New subgallery menu

Er verschijnt een nieuwe subgalerij binnen de galerij. Je kunt je nieuwe sub-galerij openen door erop te klikken. Je zult zien dat deze nieuwe subgalerij leeg is. Je kunt foto's toevoegen door te klikken op de knop +Toevoegen zoals bij galerijen.

New subgallery created

En je kunt foto's uit de hoofdgalerie selecteren om ze in de subgalerie te plaatsen. Je hoeft alleen maar terug te keren naar de hoofdgalerie door erop te klikken.

Gallery top menu

En de foto's selecteren die je naar de subgalerie wilt verplaatsen. Om meer dan één foto te selecteren moet je klikken op Selecteer meerdere, en dan de foto's selecteren. Zodra een foto is geselecteerd, verschijnt in het rechter menu de optie kopiëren, verplaatsen en verwijderen. Om de geselecteerde foto's aan de sub-galerie toe te voegen, kies je voor kopiëren of verplaatsen, afhankelijk van je behoeften.